Goed advies en goede service

Goed advies en goede service

• Vestiging Leiden, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Levertijd N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.

We hebben een pvc vloer laten leggen inclusief trap.

• Vestiging Leiden, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Fijne hulp bij uitzoeken van een nieuwe aankleding van mijn huis

Van het begin tot het einde fijn geholpen. Bij het advies werd alles steeds netjes doorberekend, zodat ik steeds wist op wat voor bedrag ik zat. Ik heb aangeschaft een vloer, gordijnen, duettes en verf. Alles is netjes gedaan. Ik kreeg een planning en alles ging in overleg. De vloer duurde helaas wat langer, maar is helemaal netjes afgemaakt. Ik kan nu genieten van mijn nieuwe woning.

• Vestiging Mijdrecht, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

In de winkel van goed advies voorzien over de aankoop van een hordeur voor onze dubbele tuindeuren. Daarna vakkundig geplaatst, dus volgend zomer seizoen lekker de deuren open zónder nare insecten in huus. Heel blij mee!

• Ervaring met: Specials
  • Prijsniveau

Goede service, prachtige producten!

Ik heb onlangs gordijnen voor de begane grond en de slaapkamers gekocht bij Woninginrichting-Aanhuis. Ik ben ontzettend fijn en vakkundig geholpen, er werd ruim de tijd voor me genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Voordat de gordijnen zijn opgehangen is alles nog eens opgemeten in ons huis, zodat de gordijnen perfect zouden passen. De gordijnen staan prachtig, ik ben er heel erg blij mee!

• Prijsniveau

uitstekende informatie en vakmensen!

Voorlichting en informatie in de showroom waren prettig en volledig, gedegen vakmensen die erg veel aandacht aan het werk besteden en zeer netjes werken. Conclusie, zeer tevreden.

• Vestiging Stiens, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Snelle levertijd

Na inmeten, ging de levering snel

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Fijn geholpen met interieur.

We zijn heel fijn geholpen waardoor we onze woonkamer, hal en slaapkamer heel anders inrichten dan wij zelf bedacht hadden. Er is echt over nagedacht + creativiteit! Het enige wat ik jammer vind, ook al is dat van te voren wel benoemd, is dat we 1 niet aangebroken behang rol dat nog in zijn orginele verpakking zit niet kunnen terugbrengen. Je verwacht dat de inmeter het goed berekend, nu zitten we met een rol van 100 euro waar we niks aan hebben..

• Ervaring met: Verf en behang
  • Assortiment N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

Groet

In juni besteld goed geholpen één persoon springt der uit daar daar had ik meel kon takt mee. De bestelling is binnen lang geduurd de monteur netjes. Pluim dát markt hét goed monteur kijken niet OP een uurtje Pluim

• Creativiteit N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.

Goed advies en begeleiding.

Prettige ontvangst en contact. Goede begeleiding.

• Prijsniveau

Uitstekende ervaring. AanHuis heeft vakwerk afgeleverd.

Wij zijn prima geholpen bij AanHuis. De verkoper Joost Wilmer was erg duidelijk in zijn advies. De PVC vloer die wij hebben laten leggen, ziet er echt heel netjes uit. Prima vakwerk geleverd en ik kan idereen aanraden bij AanHuis een vloer te bestellen en te laten leggen.

• Prijsniveau

Superblij met mijn wollen trapbekleding!!!!

Prettige ontvangst, deskundig advies! De gemaakte afspraken worden prima nagekomen en het bekleden van mijn trappen is erg vakkundig gedaan. Fijn team !!!!

Heel goed!

Heb een kast op maat van Woninginrichting aan huis in Berkel. Laura van der Gaag heeft mij heel goed geholpen. Stond elke keer weer voor mij klaar. De kast is super alleen was er een fout gemaakt. Er staat een staander over mijn stopcontact. Dit is nu redelijk verholpen. Er is mij 100,- korting gegeven maar dit vind ik eigenlijk heel weinig, voor de fout die gemaakt is, daar ik hier altijd last van zal houden en je het altijd blijft zien. Anders was 5 sterren geweest want de kast is verder heel mooi.

• Vestiging Berkel en Rodenrijs, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Super klantvriendelijk en deskundig

Een zaak waar je met veel plezier een paar kilometer voor gaat rijden

STUDIO 2.0 Uden was geweldig prettige samenwerking echt top

• Ervaring met: Specials
  • Prijsniveau

Goede service, tot in detail alles netjes afgewerkt, snel en alles schoon achtergelaten. kortom een aanrader.

Prima producten en service

Het betrof het leveren en leggen van vloerbedekking op de gehele 1e verdieping. De kwaliteit en service voldeed aan onze verwachting. Het enthousiasme van de mensen en het vakmanschap zorgen ervoor dat we tevreden terugkijken op onze aankoop.

supergoede service

We zijn heel erg tevreden met de manier waarop zij ons hebben geholpen. Goede service, denken met ons mee. Werken netjes en secuur. En komen hun afspraken netjes na. Al met al dikke 10 waard!

• Vestiging Roermond, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Verkoop en planning perfect, uitvoering goed met ruimte voor verbetering

Wij hebben samen met Marwa van Aanhuis en Gera (interieurstyliste) de aankleding van onze nieuwe woning ontworpen. Woonkamer, slaapkamer en hal volledig van een nieuwe stijl voorzien. De ideeën van Gera en de expertise inzake materiaal, leveranciers en mogelijkheden van Marwa hebben bijgedragen aan een perfect resultaat. ook de begeleiding van Marwa was top, wat wij vooral merkten toen zij even op met vakantie was. In die periode was de begeleiding overigens niet slecht, maar Marwa had het hele dossier in haar hoofd en dat schakelt toch sneller en fijner. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden waren er wat puntjes die verbeterd kunnen worden, maar alles is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

• Prijsniveau

Goede kennis van zaken vriendelijk en goede klik met personeel

Prettige en vakkundige samenwerking/advies.

• Prijsniveau

Twijfel over een volgende keer

Aanvankelijk was de service in de winkel in Rotterdam zeer goed, maar het stofferen van de vloer bleek niet goed te zijn ingepland, ook al was dit van tevoren beloofd. Ten tijde van het stofferen was de winkel nauwelijks telefonisch bereikbaar, wat tot flinke ergernis dezerzijds leidde. Al met al werd het stoffeerwerk afgemaakt tijdens onze verhuizing, wat op zijn zachts gezegd absoluut niet werkbaar was.

Blij met resultaat

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn voor het grootste deel heel erg goed. Bespreking in winkel waar ook alle keuzes plaatsvinden verliep erg goed. De uitvoering van de werkzaamheden verliepen ook goed. Schilders deden het ontzettend goed en de Vloerlegger heeft een kunstwerkje achtergelaten. Het enige wat een beetje tegen viel was de communicatie tijdens de uitvoering. Het niet doorgeven dat men een bepaalde dag niet kan komen dat is een beetje jammer aangezien je wel een vrije dag moet reserveren. Ook na afloop bleek dat men in de winkel nog niet alle details hadden zodat er een definitieve afrekening kon worden gemaakt. Maar wat ik al zei het resultaat daar was ik erg blij mee.

• Prijsniveau

Zelden zo’n goede service en vakkundigheid gezien

We zijn heel blij met het advies wat we bij woninginrichting aan huis in Uden hebben ontvangen. Ze gaan zeer zorgvuldig en vakkundig te werk en bieden het nieuwste van het nieuwste.

Prima bedrijf

Aardige mensen in de winkel, goede adviezen en aflevering en het leggen van de vloerbedekking is prima gedaan. Enthousiast over dit bedrijf.

Mooie winkel, goede service

We zijn voor onze trapbekleding en gordijnen bij Sfeer Studio 2.0 in Uden geweest. De service is top, konden de trapbekleding op stalen thuis bekijken zodat we de kleur in het juiste licht zagen, en kregen bij onze gordijnen een kleuradvies voor de muren in woonkamer en keuken. We zijn erg tevreden met het advies en de kwaliteit van de producten en ook het hangen van de gordijnen (beneden en bovenverdieping) en het bekleden van de trap is super verlopen!

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?