We bestelden bij Marwa twee inbouwkasten, waarvan één van bijna vier meter lang. We keken al eerder in een andere winkel, daar hadden ze verstand van kasten, prima. Maar hier werd de kast meteen bekeken in relatie tot de rest van het interieur. Dat leidde tot bruikbare adviezen over concept en kleur, ook van de aanwezige interieurstyliste. Uiteindelijk werd de kast op de afgesproken datum geleverd en door Stefan van Allurekasten keurig geplaatst.
Fijn geholpen, handig dat ze vooraf meten en dan pas offerte, . Best wel prijzig
Men heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat we een prima vloer kregen.
Ik ben erg goed geholpen en de plaatsing is keurig uitgevoerd! Ook nog een leuke attentie ontvangen!
Goed geholpen door Bart. Mooie kasten ontvangen en nog als attentie een week later een orchidee plus chocolade voor het nieuwe huis! Top service.
de vloer die wij hebben aangeschaft ligt er perfect in precies wat wij wilde geen enkel naadje staat open en ook met de structuur hielt men rekening en ook alle aansluitingen aan de randen waar geen plint kon zitten er perfect in.
Vloer en raamdecoratie besteld. Vanaf het eerste contact prettige ervaring. Goed advies mee denken. Erg blij met de vloer ! Denken met je mee ook toen er een werknemer ziek naar huis was (voorzorg Covid 19) kwamen er voldoende dag twee extra zodat we optijd konden verhuizen. Top service! Raam bekleding ook erg goede service, geholpen door Tim een echte vakman weet alles en had een mooie oplossing voor onze draai kiep ramen. Tijdelijke plisee geplaatst als service ook erg prettig!
Beste Marco, Bedankt voor de review. Fijn dat je tevreden bent met de vloer en de raambekleding en de service van Woninginrichting-Aanhuis.nl. We zien je dan ook graag terug bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Met vriendelijke groet, Lisette Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
De vloer is op een zeer vakkundige wijze gelegd, precies volgens wens. En een paar weken later kregen we prachtige orchidee plant als kado. in een woord fantastisch, ik raad het Verfhuis Leiden bij iedereen aan.
Goed advies en goede service
We hebben een pvc vloer laten leggen inclusief trap.
Van het begin tot het einde fijn geholpen. Bij het advies werd alles steeds netjes doorberekend, zodat ik steeds wist op wat voor bedrag ik zat. Ik heb aangeschaft een vloer, gordijnen, duettes en verf. Alles is netjes gedaan. Ik kreeg een planning en alles ging in overleg. De vloer duurde helaas wat langer, maar is helemaal netjes afgemaakt. Ik kan nu genieten van mijn nieuwe woning.
In de winkel van goed advies voorzien over de aankoop van een hordeur voor onze dubbele tuindeuren. Daarna vakkundig geplaatst, dus volgend zomer seizoen lekker de deuren open zónder nare insecten in huus. Heel blij mee!
Ik heb onlangs gordijnen voor de begane grond en de slaapkamers gekocht bij Woninginrichting-Aanhuis. Ik ben ontzettend fijn en vakkundig geholpen, er werd ruim de tijd voor me genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Voordat de gordijnen zijn opgehangen is alles nog eens opgemeten in ons huis, zodat de gordijnen perfect zouden passen. De gordijnen staan prachtig, ik ben er heel erg blij mee!
Voorlichting en informatie in de showroom waren prettig en volledig, gedegen vakmensen die erg veel aandacht aan het werk besteden en zeer netjes werken. Conclusie, zeer tevreden.
Na inmeten, ging de levering snel
We zijn heel fijn geholpen waardoor we onze woonkamer, hal en slaapkamer heel anders inrichten dan wij zelf bedacht hadden. Er is echt over nagedacht + creativiteit! Het enige wat ik jammer vind, ook al is dat van te voren wel benoemd, is dat we 1 niet aangebroken behang rol dat nog in zijn orginele verpakking zit niet kunnen terugbrengen. Je verwacht dat de inmeter het goed berekend, nu zitten we met een rol van 100 euro waar we niks aan hebben..
In juni besteld goed geholpen één persoon springt der uit daar daar had ik meel kon takt mee. De bestelling is binnen lang geduurd de monteur netjes. Pluim dát markt hét goed monteur kijken niet OP een uurtje Pluim
Prettige ontvangst en contact. Goede begeleiding.
Wij zijn prima geholpen bij AanHuis. De verkoper Joost Wilmer was erg duidelijk in zijn advies. De PVC vloer die wij hebben laten leggen, ziet er echt heel netjes uit. Prima vakwerk geleverd en ik kan idereen aanraden bij AanHuis een vloer te bestellen en te laten leggen.
Prettige ontvangst, deskundig advies! De gemaakte afspraken worden prima nagekomen en het bekleden van mijn trappen is erg vakkundig gedaan. Fijn team !!!!
Heb een kast op maat van Woninginrichting aan huis in Berkel. Laura van der Gaag heeft mij heel goed geholpen. Stond elke keer weer voor mij klaar. De kast is super alleen was er een fout gemaakt. Er staat een staander over mijn stopcontact. Dit is nu redelijk verholpen. Er is mij 100,- korting gegeven maar dit vind ik eigenlijk heel weinig, voor de fout die gemaakt is, daar ik hier altijd last van zal houden en je het altijd blijft zien. Anders was 5 sterren geweest want de kast is verder heel mooi.
Een zaak waar je met veel plezier een paar kilometer voor gaat rijden
STUDIO 2.0 Uden was geweldig prettige samenwerking echt top
Goede service, tot in detail alles netjes afgewerkt, snel en alles schoon achtergelaten. kortom een aanrader.
Het betrof het leveren en leggen van vloerbedekking op de gehele 1e verdieping. De kwaliteit en service voldeed aan onze verwachting. Het enthousiasme van de mensen en het vakmanschap zorgen ervoor dat we tevreden terugkijken op onze aankoop.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?