Met 2 man heel netjes gewerkt om onze op maat gemaakte deur en kozijn te plaatsten
De spullen werden sneller geleverd dan afgesproken en dat voor een uitstekende prijs. We kregen op ons verzoek een verkoper aan huis en konden zo alles uitzoeken. Betaling achteraf.
Laminaat Vloer, trapbekleding en vloerkleed van 4x2. Top. Netjes afgewerkt. Niets op aan te merken
Goed en netjes werk
Perfecte service en keurige monteurs. Alles zelfs eerder dan gepland. Zou niets negatiefs kunnen bedenken!
Goede advisering en uitgebreid assortiment. Levering ging met wat horten en stoten, maar ik werd tussentijds steeds goed op de hoogte gehouden. Montage werd zeer vlot en netjes uitgevoerd.
Vandaag een afspraak gehad voor een marmoleum- of vinyl vloer en een stalen deur. Voor ons een nutteloos gesprek.: - Adviseur stelt zich niet voor. - Komt niet met ideeën en antwoord alleen op onze vragen. - Geeft aan dat alle vloeren krassen! Dit vinden wel heel raar omdat er bij de vloeren op de site staat dat deze krasvast en slijtvast zijn - Geeft aan dat in Vinyl afdrukken achter blijven. Hier schrikken we van want hoe kan het dan dat het gewoon in woonkamers gelegd wordt? - Begint iets uit te werken, maar zegt niet wat hij aan het doen is. meer dan 20 minuten bezig zonder iets te zeggen. Zelf maar gevraagd of hij een misschien een berekening aan het maken was. Voor ons een volkomen flop dit gesprek
Heel mooi en zeer snel geleverd.
Wat een bijzondere ervaring, echt totaal ontzorgd, we hebben de wanden, vloeren, trappen, raambekleding en de inbouwkast in onze slaapkamer in ons nieuwbouwhuis door WIAH laten verzorgen. In één woord; geweldig!! Afgeleverd door vakmannen en super nazorg door Danny & Joop. Dank jullie wel mannen, en een grote dank je wel aan alle vakmensen die ons huis hebben gemaakt tot wat we hoopten.
Nieuwe vouwgordijnen uitgekozen samen met Bea. Er werd goed meegedacht over de kleur en de stof. En Michel heeft ze gisteren weer mooi en professioneel opgehangen. Super fijn. Tot de volgende keer.
Goed advies gekregen! Heel blij met de nieuwe raamdecoratie. Echt een aanrader!
Zowel vloer, traptapijt en raambekleding afgenomen
Goede service Alles volgens afspraak
Bij het Verfhuis in Leiden mijn plafonds, muren, vloer, inbouwkast en raamdecoratie laten doen. Vriendelijk en goed geholpen en geadviseerd. Ook bij kleine probleempjes perfect verholpen. Zeker een aanrader
Fijne prettige en goede ervaring
Wij zijn heel tevreden met het filiaal in Leiden. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wij hebben het renovliesbehang, marmoleum en de gordijnen door hun laten verzorgen. Het marmoleum kwam een beetje los bij de naden. Dit werd gelijk opgelost.
Gordijnen thuis uitgezocht. Voldoende keus. Montage snel en de gordijnen zijn mooi gemaakt.
We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Marije. Ze heeft voor ons een 3D-tekening gemaakt voor de verbouwing van onze zolder. We hebben horren en gordijnen besteld, we kregen advies aan huis. Inmiddels is alles geleverd en geïnstalleerd. We zijn dik tevreden.
Prima adviezen en services
Deze winkel heeft kwaliteit assortiment en alles onder één dak. Goede adviezen en de vloerverwarming/ vloer is heel mooi gelegd. Heel tevreden... ook gordijnen, duettes en trapbekleding besteld ...dus wordt vervolgd....
prima vakmanschap
Ik heb voor mijn hele woning raamdecoratie en gordijnen gekocht. Had geen idee wat ik wilde en wat mogelijk was. Fantastisch geholpen en ze hebben veel geduld met ons gehad. Zeer blij met het eindresultaat!
Annet en Michel Rietveld hebben heel erg meegedacht qua mogelijkheden voor het bekleden van een trap. Zij hebben goed en vakkundig advies gegeven en tevens de prijs/kwaliteit goed besproken. Ondanks de corona werden de stalen thuis gebracht zodat we rustig en goed een keuze konden maken. Daarna ging de levering heel vlot en is de PVC snel en vakkundig gelegd. De trap is een geweldige makeover geworden.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?