We hebben onlangs nieuwe stalen deuren gekregen. We kregen uitstekend advies. Alles werd zorgvuldig ingemeten. De kleur van de deuren werd toen ook uitgezocht Er zijn inmiddels 2 opdekdeuren geplaatst en 1 schuifdeur. We zijn er erg blij mee!
Leuke en goede uitleg pvc vloeren In klazienaveen en een ruime keus in soorten Alles in goed overleg en komen afspraken na De monteur heeft prima werk geleverd Ben zeer tevreden
Goede ervaring. Goed advies gehad in de winkel en op locatie. Vriendelijke mensen met verstand van zaken zonder poespas en verkooptrucjes. Medewerker die de vloer heeft gedaan weet waar hij over praat en staat boven de materie. Goede communicatie met de klant als er iets wordt je direct gebeld voor overleg. Alles wordt met zorg uitgevoerd. Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig.
Prima uitleg over de mogelijkheden van raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Snelle levering en heel netjes alles geplaatst door de vakkundige monteur! Wij zijn er heel blij mee. Bedankt firma Veldhoen en Bram.
Wij zijn bij de vestiging geweest om advies te krijgen over een vloer en de muren. Er werd heel goed met ons meegedacht en Jon had gelijk door wat voor iets wij in gedachten hadden. Het was fijn dat er uitgebreid de tijd voor ons werd genomen. De offerte was duidelijk en nadat wij akkoord gingen werd er duidelijk gecommuniceerd over de gang van zaken. Het behang konden wij al snel ophalen. De plaatsing van de vloer en de plinten werd uitbesteed aan een vakman. Erg netjes gelegd en gewerkt. Toen bleek dat de vakman te weinig tijd had werd het heel snel en duidelijk opgelost. Kortom, zeer tevreden! Wij komen graag terug voor de rest van ons huis.
Snelle service, goede kwaliteit en fijn geholpen zowel in de winkel als door de installateurs!
Ons vaste adres bij onze woning in Leiden en toen altijd tevreden geweest. Dus na onze verhuizing richting Zoeterwoude wisten wij al waar we naartoe moesten voor nieuwe raambekleding, rolluik & horren. En zoals gewend wederom top! Goede kwaliteit, goede service & aardige monteurs.
We komen zeker terug, dus dat zegt genoeg.
Goed en netjes geplaatst ben er blij mee
Ik kreeg op mijn wensen afgestemd deskundig advies. Levertijd was lang maar resultaat was het wachten waard. Prettige ervaring tijdens plaatsing en keurige afwerking.
Bij Jon een pvc vloer uitgezocht en laten leggen via Aanhuis. Vloer is prachtig met mooie plinten. Vakmanschap duidelijk te zien. Ook goed advies gekregen voor behang. Aanrader voor advies op maat, goede persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap.
Vriendelijk personeel in de winkel. Zeer vakkundig en efficiënt montage.
We begonnen met het gevoel door de bomen het bos niet meer te zien. Een heel huis voorzien van raamdecoratie vonden we best lastig. Gelukkig werden we heel goed geholpen in de winkel van AanHuis en vervolgens ook bij het inmeten van de raamdecoratie. We zijn heel blij met de keuzes die we vervolgens hebben gemaakt en het resultaat daarvan!
Wij zijn zeer tevreden over de service die geboden is tijdens het kiezen, inmeten en monteren van verschillende soorten raamdecoratie in ons huis.
Inmiddels mijn tweede huis voor waar ik Aanhuis in Huizen heb ingeschakeld. In mijn eerste woning hebben ze heel vakkundig een pvc vloer verlijmd op de vloerverwarming en voor de slaapkamers de tip gegeven van verduisterende top down/bottom up plissés, met magneten vastgemaakt op de kiepkantel ramen. Perfecte oplossing! Ook die vakkundig geplaatst. Verder in de slaakamer een grote inbouw kastenwand met schuifdeuren op maat gemaakt. In mijn tweede, huidige woning is wederom een pvc vloer gelegd, ditmaal in visgraat. De vloerenlegger verstaat zijn vak! Verder heb ik via Aanhuis een stalen scheidingswand laten maken met schuifdeur, als extra slaapkamer. Wat ik fijn vind, dat is de kleinschaligheid van deze winkel en het directe contact met de eigenaar en medewerkers. Kortom een hele fijne winkel, toegankelijk en klantvriendelijk, met zeer deskundige medewerkers!
Wederom een kast op maat via Wim Mos besteld. Goed geholpen in de winkel. Geen moeite was teveel. Bij het inmeten goede adviezen waardoor we nog een paar aanpassingen konden doen. Het plaatsen van de kast ging erg soepel en er is erg netjes gewerkt. We zijn dan ook weer erg tevreden met het eindresultaat! Warm aanbevolen!
Erg tevreden over het geduld met mij als 'zoekende' klant. En het resultaat - een vinyl vloer van gerecycled plastic - is prachtig! Geen makkelijke klus, maar erg tevreden over het resultaat.
We zijn uitstekend geadviseerd bij het kiezen van een nieuwe vloer, de zakelijke afhandeling is helder en efficiënt geweest en de vakmannen hebben op een heel plezierige manier bij ons hun werk gedaan. Het resultaat is meer dan voortreffelijk!
Wij zijn fantastisch geholpen door het verfhuis in Leiden voor onze vloeren. Het eerste contact in de winkel voelde al goed. Wij werden uitgebreid geadviseerd en wij hadden snel een offerte. Toen wij, nadat wij alles al besteld hadden, de lever- en legweek van de vloeren nog wilde aanpassen was dit geen probleem. Het leggen zelf ging ook erg goed. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk en bovenal kundig. Wij zouden Verfhuis Leiden aan iedereen aanraden!
Het hele proces van offerte tot de aflevering en montage van mijn deur was in één woord super. Je wordt op de hoogte gehouden en ook de levertijd vond ik acceptabel. De communicatie is helder en duidelijk, er is altijd iemand bereikbaar voor je vragen en de kwaliteit van de deur is fantastisch. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Behulpzaam en professioneel advies bij onze keuzes voor kasten en gordijnen. Tot aan de leveringen en montages alles verliep volgens afspraak. Al met al zeer tevreden.
De ervaring was goed
Wij zijn goed geholpen in de winkel, tijdens het inmeten kregen wij goede adviezen en daarna is alles kundig en volgens afspraak gemonteerd.
Goed geholpen en netjes geplaatst
Kennen goed advies gekregen voor behang qua kleur en structuur
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?