Gordijnen gekocht prettig geholpen in de winkel en het ophangen ging snel en kundig.
Wij zijn bij aan huis geweest in Lelystad en daar geholpen door Jeanne. Wij hebben haar ervaren als een enthousiaste en vakkundige medewerkster. Zijn dus ook blij hoe zij ons heeft geholpen en ook blij met de vloer en deur. Compliment.
Fijne samenwerking gehad met Jeanne (en natuurlijk ook de rest van het team) die ons goed heeft geadviseerd met onze verbouwing van de hele benedenverdieping, pvc vloer, vloerverwarming,,schilder/stucwerk, woodpanelen, raamdecoratie, etc alles is mooi op elkaar afgestemd (kleuren en ook de stoffen die gebruikt zijn om het tot een mooi geheel te laten komen) Heel tevreden zijn wij met Aan huis Lelystad
Afgelopen jaar heeft Aanhuis voor ons een aantal opdrachten in ons huis uitgevoerd. Deze zijn zeer deskundig en binnen het geplande tijdspad gerealiseerd. Dit alles is uitgevoerd in goed overleg en afstemming en naar grote tevredenheid. Jack en Ron hebben zeer netjes werk geleverd. Een week later heeft Miguel de traprenovatie voor ons kundig en naar tevredenheid uitgevoerd. Alles bij elkaar kunnen we melden dat we zeer tevreden zijn met de werkzaamheden van Aanhuis. We genieten er nog dagelijks van!
Wij werden goed en vriendelijk geholpen en kregen alle tijd en goed advies bij het uitzoeken van de rolgordijnen. Ook kregen we leuke reacties van vrienden over het geheel.
IK kwam binnen voor een vloer voor mijn nieuwe huis maar na kennismaking met Richard al gauw besloten om hem ook het schilderwerk en raamdecoratie te laten verzorgen. Goede en heldere adviezen van Richard en zijn team leidden tot verrassende keuzes en een fantastisch resultaat. Duidelijke planning van de werkzaamheden welke afgestemd werden op de aanleg van vloerverwarming en levering van de nieuwe keuken. Werkzaamheden zijn uitgevoerd door echte vakmensen die gaan voor perfect werk.
De bedrijfsleider, Richard, gaf me deskundig advies, rustig en goed meedenkend. De vloer zat er supersnel in en heb elke dag nog steeds een wow gevoel. Alles is perfect afgewerkt door deskundige vriendelijke mensen. Ik ben een supertevreden klant en ga jullie echt aanbevelen. Wat ik ook heel fijn vond dat ik als alleengaande zelf keuzes moest maken , maar hierin niet alleen stond. Er werd op een jjuiste manier meegedacht en geadviseerd. Super!
Bij binnenkomst werd ik verrast door de ruimte, de sfeer en het aanbod. Ik kreeg prima adviezen en er werden meerdere mogelijkheden getoond waarbij de definitieve keuze bij mij lag. Aanhuis.nl heeft mijn muren gesausd, plinten geplaatst en geschilderd, laminaat gelegd, gordijnen gemaakt en opgehangen en een op maat gemaakte kast geplaatst. Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden!
Prima adviezen en daarna snel geleverd door vakmensen.
Goed advies bij het maken van keuzes. Samenwerking Henders & Hazel HH is echt een toegevoegde waarde.
Vriendelijke en vakkundige timmerlieden van Steyl Montage hebben een mooie strakke trap gemonteerd. Overleg verliep probleemloos. Na afloop alles netjes opgeruimd.Gewoon GOED!
Overgordijnen en vitrage gekocht en laten ophangen. Door een fout in de fabriek waren de overgordijnen te lang, dit werd direct door Aanhuis opgelost. De gordijnen werden opgehaald, noodgordijnen opgehangen, binnen een half uur geregeld. Ook een klein weeffoutje in de vitrage die ik zelf niet eens heb gezien maar door de medewerker, werd ook meteen opgelost. Wat een fantastische service!!!!!!
Ik was zelf erg in twijfel over de vloer omdat ik het nog al een groot bedrag vond, zeker in combinatie met de raambekleding. Toch na veel gesprekken en kijken zijn we tot een mooi bedrag gekomen en is het totaal plaatje nu zoals ik zou willen.
begripvol vriendelijk en adequaat
Gordijnen en rolgordijnen zijn prachtig gemaakt en passen perfect. Behang+sauswerkzaamheden na wat hindernissen (grotendeels buiten de schuld van “Aan-huis” om overigens) ook heel mooi geworden.
Vandaag zijn onze overgordijnen opgehangen. Ze maken de kamer helemaal af. Om tot de goed keuze te komen hebben we hulp gehad van heel vriendelijke en kundig mensen uit de winkel. Ze dachten met je mee en gaven goed advies. Brachten ook dingen naar boven waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Ook de jongens die de gordijnen brachten en op hingen waren vriendelijk. Ze werkten netjes ( zelfs met boren vond je niets),waren beleeft en vriendelijk. De winkel zelf is heel overzichtelijk met ruime keuze in vloeren, gordijnen en veel meer. Echt een aanrader.
Wij hebben een interieurontwerp voor ons nieuwe appartement door de medewerkster van Aanhuis.nl Lelystad laten doen. In dit ontwerp en in de gekozen materialen, herkennen wij onszelf helemaal. Ook fijn dat het laagdrempelig is. De uitvoering door Aanhuis is super gedaan. Vakwerk, heel zorgvuldig. Het is heel fijn communiceren. Wauw, wat is het mooi geworden!
Wij hebben een vloer laten leggen door AanHuis, wij zijn ontzettend tevreden. Snel en netjes gelegd, goede communicatie. De service is perfect. Levertijd was heel snel.
Ivm ons nieuwbouw appartement zijn wij bij de vestiging van AanHuis in Lelystad binnengelopen voor inspiratie. Direct bij het eerste contact was er een klik. Omdat het zo goed voelde hebben wij naast de PVC vloer ook de raambekleding en het schilderwerk door AanHuis laten verzorgen. Een prachtige 3D presentatie waarop elk detail te zien is, was voor ons letterlijk binnenstappen in ons nieuwe huis. De uitvoering is vlekkeloos verlopen. De communicatie vooraf hebben wij als zeer prettig ervaren. Dankjewel aan iedereen bij AanHuis voor de geweldige samenwerking, we bevelen jullie dan ook bij iedereen van harte aan. Hartelijke groet, Fam.de Groot Lelystad
Super blij met onze nieuwe vloer.alles ging volgens afspraak.we hadden dit een half jaar van te voren gepland en alles ging zoals gepland.super strak.wij raden dit een ieder aan.van a tot z alles klopt
We wilden ont zorgt worden voor de inrichting van ons appartement. Hierbij hebben de interieurstyliste van Aanhuis.nl om advies gevraagd. Uiteindelijk is het combineren van kleuren en materialen uitstekend op elkaar afgestemd. Ook de kwaliteit van gebruikte materialen, die Aanhuis.nl heeft geleverd, is goed bevallen. Nu zijn alle elementen, zoals vloer, muren, raamdecoratie en inbouwkasten tot een mooi geheel gevormd. Enige aandachtspunten zijn wel de planning en exacte uitvoering, maar waar gewerkt wordt vallen spaanders. Hoe dan een en ander wordt opgelost is belangrijk en daar is niets op aan te merken. Goed gedaan, bedankt.
Er wordt heel goed meegedacht en goed advies gegeven. Mijn gordijnen en jaloezieen zijn netjes en strak opgehangen/bevestigd. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.
We zijn trotse bezitters van enkele vernieuwd trappen. De mannen waren professioneel, vriendelijk en hielden ons altijd op de hoogte. Ze waren voorzichtig met opruimen. We konden niet meer onder de indruk zijn van hun vaardigheden en onze trappen!
Richard en Jeanne (hopelijk schrijf ik dat goed) van filiaal Lelystad hebben ons echt geweldig geholpen in onze zoektocht naar een vloer met vloerverwarming, gordijnen (wat een engelengeduld) en een vloerkleed. Wij hebben diverse stalen mee mogen nemen en enkele dagen thuis kunnen “passen”. Ondanks dat we toch even verder hebben gekeken (er is tenslotte veel aanbod), kwamen we weer terug bij Richard en Jeanne. Hun kennis van zaken en het meedenken (bezoek thuis) hebben we als enorm prettig ervaren. Ook enorme complimenten aan John voor de tips bij de vloer en de gordijnen. De prijzen vonden we ook zeer schappelijk en de kwaliteit van de producten zijn top. Al met al een hele fijne en leuke ervaring om zo een stap richting ons droomhuis te komen. Heel erg bedankt Team Lelystad! Groet, Colette & Tristan
De werkzaamheden zijn allemaal naar wens uitgevoerd. Je wordt netjes gebeld door een medewerker of de werkzaamheden goed verlopen en dat vonden wij echt heel fijn.
Dag Sharon, Bedankt voor je mooie review. We wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe vloer. Vriendelijke groet, Team Aanhuis.nl
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?