zeer klantvriendelijk. Accurate en servicegerichte dienstverlening.
UITERMATE PLEZIERIG EN BETROKKEN CONTACT!
Ben sedert ca. 40 jaar klant bij u geweest, zowel zakelijk als particulier. Ik heb mij nooit zo bekommerd om prijsvergelijkingen maar merk nu toch (te) grote verschillen.
prettig contact.
Prettige ervaring met Havelaar& van stolk. Soms wat lang wachten op de schade expert. Maar daar bleef Havelaar en van stolk achteraan zitten. tevreden.
ik heb al jarenlang contact met uw bedrijf via karin brouwer. ik ben zeer tevreden met de service en persoonlijke aandacht en betrokkenheid.
Bij medische problemen tijdens een vakantie in Amerika en kortstondige hospital opname. De afhandeling werd zeer professioneel uitgevoerdn;iets dan lof.
Ik heb attijd te maken met het ouden Unilever team en in het bijzonder Karin Brouwer; zij is de reden dat ik altijd bij deze verzekering gebleven ook al werk ik al lang niet meer bij Unilever en heeft de verzekering daar ook geen band meer mee, In december had ik de pech dat zij er niet was en werd ik door iemand buiten het UL team geholpen; die ervaring was negatief, ik voelde me toen net een nummer. Toen Karin terug was van haar verlof en ik haar hetzelfde aangaf desgevraagd, wist zij zelfs die situatie nog om te buigen in een goede. Kortom over haar en de rest van het oude UL team niets dan lof.
Er gaat zeer veel mis
Een correcte en vlotte afhandeling
gewoon duidelijk en helder.
Klasse behandeling, fantastische service en kan altijd met alle vragen terecht. Vooral bij Miranda Sperling !!
Eigenlijk vrii wel nooit problemen gehad dus alleen maar goed behandeld top. (Zeer aan te bevelen)
Afspraken zijn netjes nagekomen en afgerond
Duidelijk advies bij mutaties. Ook heb ik ervaring bij schademelding wordt altijd deskundig geholpen en vriendelijk personeel.
Goed en klantvriendelijk geholpen. Prijs is ook goed.