Zeer positief verrast door de afhandeling van mijn schade. Ga HvS zeker aanbevelen bij anderen!
uitstekende service
geen enkel probleem goede tussenpersoon die rotterdammers
Prettig contact met bekwame medewerkers.
zeer goed, in de jaren dat mijn motoren verzekerd zijn bij H & S zijn er geen problemen geweest.
O p 3 oktober jl. heeft onze auto ernstige schade opgelopen, doordat iemand achterop reed. Een en ander is door Havelaar en van Stolk uitstekend afgewikkeld. Zeer tevreden.
Goede behandeling
snel maakelijk vriendelijk
jarenlange zeer goede ervaring in alle facetten van dienstverlening middels karin brouwer of haar collega,s
Zeer prettige ervaring met Karin Brouwer. Professioneel, snel en vriendelijk.
snelle professionele afwikkeling en vriendelijk in het contact.
Vooralsnog 1 keer schade gemeld,welke naar tevredenheid van de gedupeerde is afgehandeld. Wel wacht ik nog op een nieuw schadeformulier.
Goed, vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en geholpen. Ik ben erg tevreden.
Heb in augustus een schade met de auto gehad. Alles was binnen 3 weken geregeld vanaf de schadedag tot het uitbetalen van het schadebedrag. Prima geregeld !! Was dik tevreden, Van mij een 10
Super fijne, behulpzame mensen !!!!. Ik vraag altijd naar Karin Brouwes of Yvonne Hoeve: ik ken ze daardoor al jaren en zij mij .... Ik zoek derhalve nooit een andere tussenpersoon !! Ik ben heel erg tevreden !