Ontzorgd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.002 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
De meeste reviews benadrukken snelle leveringen en een breed aanbod tegen scherpe prijzen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de communicatie is over het algemeen duidelijk. Betrouwbare levering en goede after-sales komen vaak terug in de feedback. Af en toe zijn er leveringsproblemen, maar de algemene ervaring blijft positief.
Fijne contacten en transparant
10 December 2025
JP
Terneuzen
Ik moest een klein cadeautje hebben. Hierbij kwam ik op de website van Rohodos uit. Prima cadeau en snel ontvangen
8 December 2025
Patrick Ramakers
Assendelft
Onze saunakachel was aan vervanging toe. Rhodos heeft ons goed geadviseerd en de levering van kachel, externe bediening en toebehoren keurig verzorgd. Een aanrader!
8 December 2025
Ries
Gouda
Online werden mijn vragen voorafgaan aan mijn aankoop quasi onmiddellijk en adequaat beantwoord. Aankoop zelf en transport gingen even vlot en beloften werden nagekomen. De korting sticker op het toestel afficheerde wel een hogere korting dan die online, maar ik ben tevreden met de betaalde prijs inclusief transport.
7 December 2025
Patrick
Sint-Niklaas
Uitstekend goed.
1 December 2025
M. Elzes -Przeweda
Pieterburen
Besteld en zeer snel geleverd. Netjes in een stevige doos verpakt zodat de flessen onderweg niet stuk kunnen gaan.
10 November 2025
Dennis
Krimpen aan den IJssel
Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden, geen onnodig verpakkingsmateriaal.
8 November 2025
Gert
Wezep
Goede prijs en snelle levering.
8 November 2025
Eugènie
Sassenheim
snelle en perfecte levering
5 November 2025
michel goossens
Sint-Pieters-Leeuw
Een snelle levering en goede ervaring tijdens hulp vraag
1 November 2025
Johanna
Oss
The delivery of the product I ordered was so bad, that it’s not worth ordering from this website. 3 times in a row the transport company gave a 2-hour window in which they would arrive, and then didn’t show up and didn’t communicate anything. The product itself is fine, they’re just rocks after all.
Beveelt niet aan
1 November 2025
Daniel
Amsterdam
We’re very sorry to hear about your delivery experience. Unfortunately, we rely on external transport companies for these shipments, and it’s disappointing to hear they didn’t meet expectations in your case. We’ve already shared your feedback with them to prevent this from happening again. We’re glad to hear you’re satisfied with the product itself, and we hope you’ll consider us again in the future under better circumstances.
Veel keuze en duidelijke webshop. De afmetingen van de sauna emmers en het materiaal staan er duidelijk bij. Ik hoef niet de zoeken. De producten zien eruit als op de foto's en geen teleurstellingen. Ik vind het ook fijn dat dit een Nederlands bedrijf is.
30 October 2025
Sharon
Sellingen
Snelle nette levering
29 October 2025
Son
Thuis
Ik bestelde mijn chloorshock, AquaFinesse en nog enkele andere producten. Bij het vergelijken merkte ik dat de prijzen hier echt de beste waren. Toen ik een paar vragen stelde, kreeg ik bovendien heel snel en vriendelijk antwoord van de support. Alles werd ook vlot en correct geleverd. Topservice!
23 October 2025
Stijn
Herentals
Beoordeling gevraagd per mail na leveren product. Alleen is het product tot op heden nog steeds niet geleverd. Wel betaald. Als het product vertraagd is wil ik dat graag weten. Als geleverd word de beoordeling aangepast.
Beveelt niet aan
11 October 2025
Rudy
Maarssen
Bestelling was snel binnen en de klantenservice goed bereikbaar. We werden vriendelijk geholpen met wat technische vragen.
10 October 2025
Kimmie
Winssen
4 October 2025
Michel
Catteau
Wederom zijn onze spa geuren supersnel naar tevredenheid geleverd.
2 October 2025
Martijn
Oud-Beijerland
De 3 bestelde stuks werden de dag na bestelling al geleverd. Alles voldeed aan de verwachte kwaliteit. Enkel op de website zou er soms wat meer technische productinformatie mogen worden vermeld. (Afmetingen)
30 September 2025
Thomas
Koksijde
Erg prettig goede site en service
Martin
Abbenes
Snel behandeld en verzonden (kunnen een goed bedrijven iets van leren ;-) )
Anca scholten
Rheden
Alles verliep zoals afgesproken. Komen afspraken na en ik ben zeer tevreden over de producten
Fam
Moergestel
Saunastenen en een saunameter besteld. Voor pallet transport gekozen, maar communicatie van dit bedrijf kan beter. Verkeerde saunameter toegezonden gekregen, maar deze werd heel netjes opnieuw opgestuurd na melding. Dit is een fijne service. Prijs kwaliteit verhouding vind ik goed.
26 September 2025
S Batenburg
S
Binnen enkele dagen ontving ik mijn bestelling namelijk nieuwe lining voor mijn zwembad. De kwaliteit is beter dan wat ik had en toch tegen een scherpe prijs. Goed gedaan!
25 September 2025
Henk
Driel
Goede prijs/kwaliteitverhouding, duidelijke website, goeie communicatie. Snelle levering. Zeer tevreden met de geleverde warmtepomp.
20 September 2025
Annemarie Joziasse