Zeer goede service en reactiviteit aan competitieve prijzen. Top

Zeer goede service, klantenrespect en nakomen van beloftes aan een competitieve prijs.

Zeer goede service

Goede service en bereikbaarheid. Tevreden met de warmtepomp.

Doen wat ze zeggen

Een onderdeel voor een rookgasafvoer besteld... Rhodos 'beloofd' een leveringsdatum en komt dit keurig na. Dit wekt vertrouwen, ik zal er zeker terugkomen wanneer ik iets voor mijn sauna nodig heb.

Tunturi T20 aangeschaft

Zeer goed geholpen, en eindelijk eens een verkoper die niet opdringerig was. Dat deed mij beslissen om de loopband bij U aan te schaffen.

Goede snelle service

Goede beoordeling omdat ze leveren wat je besteld hebt en dan ook nog eens heel snel.

Alles goed uitgelegd

• Advies in de winkel

Zeer tevreden goed advies en dan ook nog snelle levering een echte aanrader

• Advies in de winkel

Levering perfect zoals beschreven/afgesproken.

Vandaag besteld voor 16.00 morgen geleverd werd helemaal waar gemaakt. Om 15h00 besteld en de volgende dag om 12h draaide de warmtepomp al. Van snelle service gesproken.

Snelle levering

Ik heb 3 aromapotjes en 1 thermometer besteld. De potjes zijn goed en ruiken lekker. Maar de thermometer valt tegen deze kan je maar van 1 kant aflezen waardoor ik er dus niets aan heb. Ik heb ook een reactie gegeven op de pagina van de thermometer maar deze wordt niet geplaatst of ik krijg daar geen antwoord op. Dus vandaar dat ik maar 2,5 ster geef.

• Advies in de winkel N.v.t.

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Warmtepomp besteld en eerder al een nieuwe houten rand voor het zwembad. Rhodos (Timon) is erg snel met reageren op vragen, wat echt heel fijn is. Top!

• Advies in de winkel N.v.t.

Super geholpen en zeer bekwaam

Vanaf ontvangst krijg je aandacht ( wij waren met onze kleindochters ) De dametjes hadden aandacht waar water is dus opletten geblazen voor Oma & Opa Wij zijn prima geholpen daar een vriendelijk dame die verstand van zaken heeft Bij vertrek nog ( eendje. ) voor onze Kleindochters Aandacht voor details

Super!

Snel en goed geleverd.

Duidelijke site

Goede producten

Klantgericht, snel en adequaat geholpen

Klantgericht, snel en adequaat geholpen

• Advies in de winkel

Topzaak met topservice en deskundigheid.

Warmtepomp besteld en keurig geleverd, nadat we gemeld hadden dat we problemen ondervonden met de aansluiting, konden we direct terecht en is de aansluiting voor ons gemaakt, zodat de pomp diezelfde dag nog kon gaan draaien. We zijn heel plezierig en deskundig geholpen,

• Advies in de winkel

Spullen snel en correct geleverd.

Via de site gekocht, snelle levering en de spullen zijn naar mijn verwachting.

• Service N.v.t.

Top bedrijf

Meerdere keren iets gekocht bij dit bedrijf. Laatste x een nieuwe saunakachel, personeel is heel vriendelijk en denk met je mee wat de mogelijkheden zijn , professioneel advies , vriendelijk geprijsd. Ik kom er graag

Easy peasy

Gewoon je benodigdheden in de winkelkar en afrekenen. Daags nadien geleverd

Gebroken verzending

pH- besteld, levering via post NL maar bij aankomst waren de potten open gesprongen met een te kort aan pH-. Foto’s gemaakt en gemeld, er werd mij onmiddellijk een nieuwe pot geleverd. Zeer goede dienst na verkoop.

• Advies in de winkel N.v.t.

Al veel dingen besteld hier ..prima

10 op 10!

Snelle levering, goed ingepakt, snelle en oplossinggerichte klantenservice. En ook nog eens goede prijs tov van andere webwinkels, wat wil je nog. TOP!

Gedaan wat werd beloofd.

Fijne bestel site, producten goed vindbaar en prijzen concurrerend. Levertijden worden gehaald, wat fijn is als iets op tijd binnen moet zijn. Kom zeker terug om meer te bestellen!

Zeer behulpzaam

Erg netjes geholpen, en prima advies. Was keus tussen twee types watertesters waar ik in geïnteresseerd was, en wordt niet meteen de duurste aangeprezen. Top service en keurig geholpen.

Fantastisch

Werd vriendelijk en snel geholpen!

Zuiderzeestraatweg 241

8096 BK Oldebroek