Prettige aardige personen die aan huis komen.
Anastasia Siccama
Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 552 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken het professionele personeel en vakmanschap, duidelijke en proactieve communicatie en tijdige uitvoering. Klanten waarderen de nette uitvoering en de vriendelijke, meedenkende aanpak. Over meerdere opdrachten blijft de ervaring positief en betrouwbaar.
Prettige aardige personen die aan huis komen.
Anastasia Siccama
Eindhoven
Echte vakmensen, airco is in no-time geïnstalleerd en werkt naar behoren.
Travelhawk B.V.
Boekel
Harde werkers, vriendelijke jongens, kundig advies.
21 June 2025
Dany & Andreas
Heeze
Enkele jaren terug hadden we 12 stuks zonnepanelen aangeschaft bij DSA, waarbij we zeer tevreden waren. Nu hebben we 5 stuks Toshiba airco's aangeschaft, waarbij ook nu het advies, meedenken en installatie zeer goed was.
21 May 2025
K. E.
Vlijmen
De installatie van de thuisbatterijen hebben wij als heel klantvriendelijk en vakkundig ervaren.
17 April 2025
Rien
Reek
Goed advies, prettige personeel, en alles volgens afspraak, verder tijdens installatie nog hele fijne tips en dat iedere keer weer!
15 April 2025
Math
Vortum-Mullem
De mannen waren op tijd, ze hebben de vloer afgedekt waar ze werkten. Het boren van het gat door de muur veroorzaakte totaal geen stof. Alles keurig afgwerkt. Uitleg gegeven hoe afstandbediening en app werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn voor verwarming en koelen
14 April 2025
Hans Berkers
Veldhoven
Vanaf het eerste contact al een goed gevoel bij dit bedrijf. Duidelijke communicatie en denken goed mee in de mogelijkheden. Op de dag van montage waren ze op tijd, hebben ze alles in overleg gedaan en was alles precies volgens afspraak. De monteurs waren vriendelijk en meedenkend. Ook is alles netjes achtergelaten en is er voorzichtig omgegaan met onze woning.
25 March 2025
Lisanne
Helmond
Netjes en beleefd, geduld goed werk
27 February 2025
Marcel Vermeltfoort
Asten
In de de afgelopen jaren hebben we inmiddels al 3 systemen door DSA laten installeren. Naast zonnepanelen met Enphase omvormers en een Toshiba Triple Split airconditioner, sinds kort ook 2 Enphase 5P batterijen. Over alle systemen zijn we zeer tevreden. Voor het bedrijf niets dan lof. Ze verstrekken goede en vooral zinvolle, praktijkgerichte informatie. Ze komen ter plaatse om een passend advies te geven en hun offertes zijn duidelijk. Ze volgen de nieuwste ontwikkelingen en werken bewust met kwaliteitsproducten en systemen die naadloos met elkaar samenwerken. De monteurs zijn altijd vriendelijk, hebben duidelijk ervaring en kennis van zaken. Ze zijn er op de afgesproken tijd, werken erg netjes en veilig, beschikken over de juiste gereedschappen en materialen, ze stellen communicerende apparatuur goed op elkaar af. Voor iedere situatie wordt een oplossing gevonden, zowel technisch als esthetisch. Ook de registratie van documenten wordt keurig, vlot en correct afgehandeld. Telefonische contacten met het kantoor verlopen altijd prettig en zijn oplossingsgericht. Je betaalt wat méér, maar je hebt top materiaal en bent verzekerd van goede service. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
19 February 2025
Hans
Velp
DSA doet wat ze beloven, top kwaliteit en geweldige service zowel voor , tijdens als na de levering
18 February 2025
Ton
Vierlingsbeek
Zeven jaar geleden heb ik via DSA zonnepanelen en een warmtepomp laten installeren, met de belofte dat toekomstige uitbreidingen zoals batterijen en een laadpaal naadloos geïntegreerd konden worden. Inmiddels heb ik ook batterijen en een Enphase-laadpaal laten installeren, en wederom ben ik ontzettend tevreden over de kwaliteit en service van DSA. Wat mij destijds aantrok in DSA was hun expertise in het integreren van verschillende energieoplossingen. Dit was misschien niet de goedkoopste keuze, maar inmiddels blijkt dat het een investering in kwaliteit en toekomstbestendigheid was. Alles werkt perfect samen, waardoor ik het maximale rendement uit mijn systeem haal, zelfs bij veranderende omstandigheden. Daarnaast is de werkwijze van DSA een groot pluspunt: ze werken netjes, komen hun afspraken na en leveren vakwerk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die écht verstand heeft van duurzame energieoplossingen, dan kan ik DSA van harte aanbevelen!
17 February 2025
Stan
Langenboom
Werkzaamheden netjes, geheel volgens afspraak en in een goede sfeer uitgevoerd. Meegedacht over de beste oplossing voor ons.
14 February 2025
Bert
Uden
Mensen die weten waarover ze praten en kunnen je prima voorlichten. Ik beveel ze zeker aan.
14 January 2025
Hans
Eindhoven
- Afspraken werden snel en nauwkeurig opgevolgd. - Tijdens de voorbereiding werden onze wensen in een open discussie besproken en waar mogelijk meegenomen in de uitvoering. - Het resultaat ziet er zeer goed uit. Wij zijn er uitermate tevreden over. Discussiepuntje: Ons aanbod om bij doorboren van muren aan de tegenzijde met een dikke plank tegendruk te geven werd overbodig (te gevaarlijk?) geacht. Op tenminste 2 plaatsen ontstond enige schade aan het metsel-/stucwerk. Het is natuurlijk niet zeker dat dit voorkomen had kunnen worden, maar het leek ons een zeer zinnig voorstel.
12 November 2024
Wim
Veldhoven
Contacten via de telefoon verliepen heel prettig en de monteurs zowel voor de zonnepanelen als de airco waren zeer vriendelijk en correct.
30 October 2024
Marie
Helmond
Er zijn twee Enphase IQ 5P batterijen gemonteerd door twee vriendelijke bekwamen jonge monteurs ze hebben proper gewerkt en alles netjes achtergelaten. Top.
21 October 2024
Marc
Nuenen
Goed advies vanaf begin. Vaklui en komen afspraken na. Zeer tevreden
16 October 2024
Gerard
Gemert
Plaatsing zonnepaneleninstallatie: In verband met franse kap extra lastige installatie, maar geen probleem voor DSA. Projectleider Coen Daniels was zeer kundig met goede duidelijke communicatie. Plaatsing verliep goed, en alles netjes gemaakt in een dag. Ook klantvriendelijk was het telefoontje daags na levering hoe we de installatie hadden ervaren en of we tevreden waren. Ik zou DSA dan ook aanbevelen.
19 September 2024
Michiel
Gemert
Zowel het advies als ook de installatie zijn van een goed en hoog nivo.
17 September 2024
Peter
Gemert
Prettige samenwerking, bevlogen installateurs, werken erg netjes, overleggen met je. Leggen alles goed uit. Nemen na afloop alle rommel mee en laten alles netjes achter. Zijn zeer tevreden. Bevelen dit bedrijf bij iedereen aan
22 August 2024
Familie Jansen
Eindhoven
Super advies en goede offerte, installatie verliep soepel waarbij de monteurs mij de verschillende opties qua afwerking goed uitlegde. Héél netjes gewerkt en uitleg van de airco's was duidelijk. Ik kan iedereen DSA van harte aanbevelen, ze installeren ook zonnepanelen/thuisbatterij/laadpaal etc. Zo kun je in één keer alles soepel op elkaar aan laten sluiten. Werken met eigen personeel wat voor mij een grote Plus is.
21 August 2024
Jeroen
Escharen
Ik ben helemaal tevreden, over de werknemers die hier heel correct en secuur hebben gewerkt. Ik kom in de toekomst zeker bij u terug voor eventuele verdere bestellingen.
9 August 2024
Henk
Gemert
Ervaren mensen komen de spullen installeren. Er wordt goed advies gegeven en er wordt netjes gewerkt.
29 July 2024
Rene
Berkers
Monteurs hebben goed en netjes werk geleverd en goede uitleg .
29 July 2024
Cor
Veldhoven
DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs voor niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht.
DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen realiseert u een plezierig binnenklimaat, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA kent de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken.
Het accent bij DSA ligt op kwaliteit in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we vakkundig installeren. Tevreden klanten, daar staan we voor, elke dag!
Dommel 7
5422VH Gemert