Filters

10

Zeer goed!

Van eerste contact, info avond, gesprek en ontwerp, offerte stelling, installatie en nazorg… allemaal erg goed! Kwaliteit in de hardware (LG en Enphase) en kwaliteit in de service en afhandeling (top team). Uitstekend!

 • Aanbevelen? Ja
9

Opnieuw zeer tevreden over producten en samenwerking

Na zonnepanelen nu ook airco's laten plaatsen door DSA. In samenspraak de juiste plaats gevonden. Prettige samenwerking door klantgerichte medewerkers. Ook papierwerk voor en na de opdracht zijn zeer netjes duidelijk en compleet. DSA is niet de goedkoopste maar de producten, plaatsing en service zijn zeer goed en dat is ook erg belangrijk. Ik kan DSA aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen

Betrouwbaar en vakkundig vanaf eerste contact tot oplevering. Ga zo door

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is goed, heel goed zelfs.

Hebben een paar jaar geleden al onze zonnepanelen door ze laten plaatsen dus toen de discussie opkwam voor het installeren van een airco (1 buiten-unit en 3 binnen-units) was de keuze snel gemaakt om opnieuw DSA Klimaat en Energiebeheer te laten komen. Ze zullen vast niet de goedkoopste zijn, maar ze staan achter hun producten en kwalitatief is wat men verkoopt en installeert gewoon goed. Het offerte traject is zeer snel, installatie laat door drukte helaas wat op zich wachten maar dat is ok, aangezien dit van te voren al duidelijk werd tijdens het offerte gesprek. Alles is binnen de geplande tijd geïnstalleerd, operationeel, netjes afgewerkt en opgeruimd. Duidelijke uitleg van het systeem gekregen. Tot zover dus weer erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gedreven en profesioneel

Keurig en netjes gemonteerd en duidelijke uitleg. Draait super stil ..laat de zonder maar komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder netjes, profi installatie en alles opgeruimd

Wij hebben 4 binnenunits en 1 buitenunit van Toshiba laten plaatsen. Wij zij bijzonder tevreden over de monteurs, de plaatsing en de werking. Het bedrijf heeft ons goed geinformeerd en komt hun beloftes na. 1 ding wat ik zelf graag anders zou willen is de plastic afdekkappen die buiten om de leidingen worden geplaatst in een veel minder opvallende kleur aangezien ik er wel 3 heb zitten. Dat is visueel een zwakker puntje. Mvg Eric

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vriendelijk en netjes, hard werkende mensen

Zoals ik al via de telefoon heb gezegd dat we dik tevreden zijn over de dag op de regen na dan. Als ik een min puntje zou moeten noemen is het omhulsing van draden in de bochten. Op de rechte stukken zitten ze mooi in een buis maar op de hoeken van meer dan 45 graden zie je de draad wel lopen. Het stoort me niet omdat ik zelden op het dak loop. Vandaar dat ik jullie een dikke 9 geef anders was het een terechte 10. We zoeken nog een airco maar die gaan we zeker bij jullie bestellen over een aantal maanden. Met vriendelijke groet Evert en Maike Pluk

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Goed en kundig personeel. Netjes gewerkt. Alles mooi opgeruimd. Goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte oplevering zonnepanelen en airco binnen 1 dag

Duidelijke (technische) uitleg montage zonnepanelen tijdens voorlichtingsuur vooraf, klantvriendelijke begeleiding, professionele montage, goede uitleg ingebruikname installatie, extra nazorg met hulp BTW teruggave van zonnepaneelsysteem Gebruik van kwalitatief goede materialen en afwerking heeft mij de doorslag gegeven om DSA als installateur te kiezen. Uitbreiding van LG zonnepanelen in combinatie met Enphase omvormer was tevens een pré. Ik ben zeer tevreden en zou DSA zeker aanraden

 • Aanbevelen? Ja
10

DSA levert de kwaliteit die ze beloven en komt de gemaakte afspraken keurig na.

Mijn ervaring betreft de installatie van een zonnepanelen systeem. DSA is het enige bedrijf waarmee ik contact heb gehad die eerst een (on-line) informatiesessie organiseerden waarin duidelijk werd uitgelegd met welke panelen, montagesystemen en elektrische componenten ze werken en waarom. Het was mij wel duidelijk dat hij een vakman was; hij wist waar hij het over had. Het huisbezoek dat volgde kon dan ook beperkt blijven tot het kenbaar maken van mijn wensen en de beoordeling van de beschikbare ruimte op het dak, en was dan ook zo gebeurd. Dezelfde dag had ik ook al een offerte binnen. Daarin stond duidelijk omschreven wat ze leveren, wat de kosten zijn, en wat de voorwaarden zijn. Zoals ze al aangegeven hadden, ze zijn niet de goedkoopste, maar ik heb wel voor ze gekozen omdat ik vertrouwen heb in de kwaliteit die ze leveren. Het duurde vervolgens wel een paar maanden voordat ze konden komen, maar op de afgesproken dag waren ze er. Ze hadden het druk, dus de baas kwam zelf mee om de groepenkast te installeren. Monteurs waren netjes, en hebben flink doorgewerkt. Installatie binnen een dag afgerond, en het resultaat ziet er heel netjes en strak uit, zowel op het dak, de kabel naar binnen toe, en in de meterkast. Duidelijke uitleg gekregen over de werking van het systeem en de bijbehorende app. Volgende dag werd ik netjes gebeld of alles naar wens was verlopen. Tot op heden werkt het systeem probleemloos. Kortom, ik heb bewust gekozen voor kwaliteit, en dat heb ik ook gekregen, en alles is verlopen zoals is afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met de werkzaamheden zoals afgesproken en uitgevoerd.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken. Maikel en Dameon hebben heel netjes gewerkt. Complimenten voor Maikel. Niet alleen hoe hij zijn werk doet maar ook hij hij zijn medewerker begeleidt. Goede uitleg van het airco systeem. Kortom een prima kerel die zijn werk goed beheerst. We zijn zeer tevreden. Top!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, vriendelijk, vakgekken, meedenkend, meewerkend. Degelijk werk waar trots in zit.

Duidelijke en goed advies, vlotte reacties, goed bereikbaar, vriendelijk en kundig personeel, meedenkend. Net werk, tikkie aan de prijs maar je ziet waar je voor betaalt en dat is het dubbel en dwars waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super, fijne mensen om mee samen te werken

Tijdens onze installatie van de Airco, werd samen overlegd waar precies de 2x binnen units moesten komen en dat is zo uitgevoerd. Na de installatie werd uitgebreid uitgelegd welke functie deze units hebben en hoe dit werkt met app maar ook met de afstandsbediening.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed en gedegen

in 2021 een airco en zonnepanelen besteld en laten plaatsen. Geen moment spijt van gehad. Installatie vlot en keurig gedaan en geheel naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes geïnstalleerd, zowel binnen als buiten.

Geen verpakking of rommel achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer tevreden

Zeer goed geinformeerd en behandeld door personeel

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en netjes werk afgeleverd

De Airco is vervangen en de andere heeft een onderhoudsbuurt gekregen. Daarbij is netjes gewerkt. Alle rommel is opgeruimd, de oude airco is meegenomen , evenals de verpakkingsmaterialen van de nieuwe airco. De uitleg over de bediening van de airco was goed en volledig.

 • Aanbevelen? Ja
9

goed

nette werk wijze alleen later kwamen er noch 2 personen mee helpen daar waren we niet van op de hoogte hadden zich niet gemeld bij ons.maar dat is later goed gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig en correct werk geleverd

Net werk afgeleverd en uitleg van werking is correct

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer positief en vakkundige mensen

Sinds de eerste contacten zijn alle ervaringen zeer positief. Iedereen is vakkundig en klantvriendelijk. De afspraken worden keurig nagekomen. Men is op de afgesproken tijden aanwezig. Er wordt rustig gewerkt en bezorgde ons geen overlast. En het geheel ziet er prachtig uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn heel erg tevreden.

Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk en de verleende service. De monteurs waren keurig op tijd en werken erg netjes. De zonnestroom installatie van DSA ziet er op het dak erg strak uit door de gebruikte methode van panelen strak tegen elkaar. Kortom heel goede keuze voor dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Snelle en kundige montage van airco. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alle afval werd meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

De hoge verwachtingen helemaal waar gemaakt

Op basis van de goede ervaringen van anderen heb ik DSA ingeschakeld. DSA is deskundig, correct en oplossingsgericht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Airco werd netjes gehangen en het zaagsel werd netjes opgezogen

Voor mijn huisje was het lastig om de weg te vinden naar buiten.maar door de ervaring werd vakkundig de airco geplaatst. Waren lollige monteurs

 • Aanbevelen? Ja
10

betrouwbaar en vakkundig

We zijn al ruim 12 jaar klant bij DSA en hebben nog nooit een klacht gehad over de producten die werden geadviseerd of over de geleverde service. Betrouwbaar bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen

 • Aanbevelen? Ja

Over DSA Klimaat en Energiebeheer

DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs voor niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht. DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen realiseert u een plezierig binnenklimaat, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA kent de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken. Het accent bij DSA ligt op kwaliteit in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we vakkundig installeren. Tevreden klanten, daar staan we voor, elke dag!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd