Goed.

nvt

Goed, netjes

Dat ik volgend jaar heel graag deze kundige monteur weer wil hebben.

infoverstrekking helder en duidelijk.

Altijd op tijd, werken netjes en komen de afsprken na

Het is een fijn bedrijf, altijd netjes op tijd, werken keurig!

Een perfect bedrijf

Elk jaar wordt voor de winter mijn cv gecontroleerd en zonodig hersteld.

Goed nakomen van afspraak

Correcte advisering, aflevering en plaatsing van de Airco. Kundig en vriendelijk contact. Vertrokken nadat alles netjes was opgeruimd met mede neming van het overbodige verpakkingsmateriaal.

voldeet volledig aan mijn verwachtingen

Zie hier boven

onderhoud cv ketel en koelinstallatie's

Werken heel erg netjes en er word precies gezegd wat er gedaan is. Het zijn vakmensen. Fijne mensen om over de vloer te hebben!

Altijd uitstekende service op dezelfde dag !

Ruim 25 jaar uitstekende ervaring met H&H. Nog nooit teleurgesteld !

Een professioneel bedrijf met ook voor detail en vakmanschap

Dankzij de inzet van het personeel van Heinen&Hopman is het een mooi bedrijf wat goed weet om te springen met de vraag naar een aangenaam binnenklimaat. Het contactonderhoud is strak geregeld. En er is veel kennis in huis. Gewoon een fijn bedrijf om me te werken.

Jaarlijkse contrôle wordt perfect uitgevoerd

Het is een goed bedrijf

IK heb jaren lang van het begin goede contacten met het bedrijf, Met deskundig personeel en goed advies.

Fijne ervaringen

Deskundig meedenken aan de oplossing

Contacten met zowel binnen als buitendienst zijn zeer positief.

Superrrgoed

Keurig netjes

Heel goed!

Prima snelle service!

Goed en zeer beleefd personeel

Zeer goed!!

Bel en ze komen.

Goed advies

Eerlijke service

Komen afspraken na, goed advies en eerlijke service.

Top bedrijf

Altijd snelle service, kundige vriendelijke monteurs. Ook mega sociaal bedrijf.

Service op tijd en adquaat

Hebben huur ketel die perfect functioneert mede door het onderhoud

nog nooit problemen gehad met de ketel. Onderhoud word altijd uitstekend geregeld.

Super, zéér klantvriendelijk

Ieder jaar volledige controle van de ketel. Bij storingen heel snel geholpen

De monteur was mooi op tijd en in een half uur tijd heeft hij zijn werk goed gedaan.

Top bedrijf

Hier in ons dorp is Heinen en Hopman al jaren een begrip. Het bedrijf is al jaren groeiende, en barst van de vakmensen. Wij huren nu al enkele jaren een cv ketel van Nefit en bevalt uitermate goed.

Produktieweg 12

3751LN Bunschoten-spakenburg

Over Heinen & Hopman Installaties

Een aangenaam binnenklimaat dankzij kwalitatieve installaties. Een aangename samenwerking met onze klanten door een relatie op te bouwen en een betrouwbare partner te zijn. Aangenaam voor het milieu dankzij toepassing van energiebesparende technieken. Hoge kwaliteit spreekt wat ons betreft voor zich. Wij onderscheiden ons met het beste advies voor maatwerk installaties en staan 24/7 klaar voor onze klanten, zakelijk of particulier.