De installatie van een nieuwe cv ketel is probleemloos verlopen. De installatie werkt uitstekend. Er is goed werk geleverd voor een nette prijs. Nette en vriendelijke monteurs hebben het werk uitgevoerd.
Ieder jaar laat ik mijn ketel reinigen door Heinen & Hopman. Omdat ik een onderhoudscontract heb, krijg ik thuis een brief op de mat wanneer ze onderhoud aan de ketel komen doen. 2 keer een storing gehad, ze kwamen zeer snel ter plaatse en het probleem werd goed verholpen. Hier geen rekening voor gekregen, omdat dit binnen het contract viel. Echt zeer te spreken over de diensten van Heinen & Hopman. Ga zo door!
Heinen en Hopman Installatie staat voor kwaliteit, kennis en btrouwbaarheid. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en hopen dit nog jaren door te zetten.
Is niet helemaal goed gegaan; waterschade.
De monteur stond exact op de afgesproken tijd voor de deur. De onderhoudswerkzaamheden, waarvoor ik met Heinen & Hopman een afspraak had gemaakt, zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Afspraak is afspraak en wordt na gekomen. Ze zijn ook flexibel mocht een afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan. Beleefde monteurs komen al jaren bij ons langs. Ze geven eerlijk en duidelijk advies.
Ik wil mijn onderhouds contrac stop zetten ,na 30 jaar jammer. Het had niet hoeven te gebeuren,zelf heb ik niet goed gehandelt maar dan via een buro zo schadaligs ,met een brief naar mij gestuurt. Ik heb er geen goed woord voor over. ik kreeg een brief dat ik nog 7 dagen de tijd had na 6 dagen doe ik het met een kaartje dus betaald en dan zo te worden behandeld gaat mij na 30 jaar echt tever. Dan ook nog vraag het buro meer alss wat is toegestaan, dat betaal ik niet.
Huur is tegen een redelijke prijs. Monteurs altijd even vriendelijk en geven uitleg. Ook telefonisch is het contact zeer goed en adequaat. Nooit lange wachttijd voor er een monteur komt.
Al vele jaren klant omdat wij elke keer goed worden geïnformeerd door vakkundig personeel. Onderhoudscontract wordt keurig gedaan volgens afspraak. Wij zijn weer zeer tevreden over de snelle plaatsing van onze nieuwe Nefit CV ketel.
Gewoon prima service en redelijke prijs
Afspraken worden nagekomen. Monteurs erg vriendelijk. C.V. ketel wordt elk jaar grondig schoongemaakt. Bij calamiteiten zijn jullie altijd bereikbaar en wordt er naar een oplossing gezocht en indien nodig komt er een monteur. Kortom wij zijn zeer tevreden
Net een nieuwe huurcombiketel. Een HR. Bevalt prima. Onderhoud nog niet echt nodig. Goed dat alles voor het nieuwe stookseizoen wordt nagekeken.
Moteurs komen keurig op tijd. Papieren afspraak voor service/onderhoud op korte termijn is soms lastig i.v.m. vakantie. Is nu verbeterd, voortaan per e-mail, waardoor wij op vakantieadres nog tijdig kunnen afmelden. Ook bij storing goede service, monteurs komen altijd snel.
Wij vinden het een heel goed bedrijf
Ik ben prima geholpen en goed geadviseerd, zeer tevreden.
Onze ketel was stuk. Contact gehad met H&H (Wouter) en alles was in een korte tijd geregeld.
Top bedrijf
Zeer goede ervaring met vakmensen
Produktieweg 12
3751LN Bunschoten-spakenburg
Een aangenaam binnenklimaat dankzij kwalitatieve installaties. Een aangename samenwerking met onze klanten door een relatie op te bouwen en een betrouwbare partner te zijn. Aangenaam voor het milieu dankzij toepassing van energiebesparende technieken. Hoge kwaliteit spreekt wat ons betreft voor zich. Wij onderscheiden ons met het beste advies voor maatwerk installaties en staan 24/7 klaar voor onze klanten, zakelijk of particulier.