Prettige communicatie en deskundige behandeling
Ik heb geen minpunten om hier op te schrijven. Iedereen was erg vriendelijk en ze hebben hun taken goed uitgevoerd. Erg tevreden!
Meer dan een uur moeten wachten. Verder was het personeel wel erg vriendelijk. Kaakchirurg heeft maar kort een advies uitgebracht waar ik eigenlijk niet echt veel wijzer van werd (lastige casus).
Goede zorg
Vriendelijke ontvangst en uitleg. Prettige chirurg.
Goede uitleg van te voren, rustig de tijd nemen en je op het gemak stellen.
Op tijd inplannen was nodig in verband met een operatie in het ziekenhuis. En dat lukte. Ondanks dat het trekken van tanden moeilijk was is het resultaat goed.
Vriendelijke mensen, rustige sfeer. Jammer van de pijn na de operatie, maar dat hoort er nou eenmaal bij :).
Snel geholpen, wordt goed uit gelegd wat ze gaan doen
Erg vriendelijke medewerkers, nemen echt de tijd voor je. Duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Voelde mij erg welkom en gehoord
De behandeling was zeer professioneel en goed uitgevoerd. Ik had meer verwacht over het advies voor de komende dagen, nu werd ik voor mijn gevoel aan t lot over gelaten.
Prettige ontvangst en begeleiding. Onderzoeken vooraf goed uitgelegd. Conclusies, afspraak en ververvolgtraject duidelijk.
Prima.
Ingreep verliep vlot. Prettige omgeving. Je wordt op je gemak gesteld.
De wachttijd van een uur; er wordt gevraagd niet te vroeg tekomen ivm corona vervolgens zit je een uur te wachten voor een controle van 15 minuten! Uitleg en foto maken was goed.
Goed en geruststellend
Persoonlijk erg bang voor de operatie, werd ik zeer vriendelijk en fijn ontvangen door het personeel. Duidelijk verteld wat er stond te gebeuren, viel het wel mee.
Ik vind het natuurlijk niet prettig maar de mensen stelde je wel op je gemak als ik iets zij tijdens de operatie stopte ze meteen.
Ik werd goed op mijn gemak gesteld en alles werd me van tevoren verteld
Goede zorg. Prettig in de omgang. Ik voelde me in goede handen.
Zeer positief
Afspraak met de heer W. Weijd om 12.05 uur om m’n kies rechts onder te trekken. Ik zat er wel een beetje tegenaan te hikken hoe dat zou gaan verlopen. Na de behandeling, thuis aangekomen voelde ik de verdoving minder worden en nam voor de zekerheid nog een dubbele Paracetamol. Vanaf dat moment, behalve een stijve kaak, nergens geen last meer gehad en geen pijn aan overgehouden. Mijnheer Willem Weijd en assistenten, TOP, mijn grote complimenten voor uw werk. Dank u.
Ik kon gelijk naar binnen op het tijdstip van mijn afspraak. Arts en assistenten waren erg vriendelijk en stelden mij goed gerust en vertelden ook goed wat er ging gebeuren. Alles verliep goed. Na afloop duidelijke instructies meegekregen.
Hier nemen ze de tijd voor je en doen ze alles rustig aan, er wordt echt rekening met je gehouden!
Assistenten zeer vriendelijk en informatief. Chirurg zelf professioneel en volledig. Zeer geduldig verteld over wat er ging gebeuren en ingelicht over mogelijke gevolgen en bijwerkingen. Alleen de wachttijd was wat langer dan verwacht maar dit kan gebeuren op een drukke dag.
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.