Vriendelijk genoeg, maar minder accuraat

Het maken van een afspraak verliep moeizaam. Afspraken werden telkens verzet. Waarschijnlijk werkten meerdere personen aan dezelfde opdracht.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Grotendeels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Ja, helemaal
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Deels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Grotendeels
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Deels
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 7
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Zeer goede begeleiding van dokter Soehardi!!
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten.
  • Wat is uw leeftijd? 65 t/m 74 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 1 chronische ziekte/ aandoening

Gespannen maar wel oké, behalve de receptioniste

Zou hoger kunnen zijn maar de receptioniste was zeer onbeschoft.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Een beetje
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Nee, helemaal niet
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Ja, helemaal
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Deels
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Deels
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Ja, helemaal
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 8
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De chirurg was erg vriendelijk
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger algemeen en voorbereidend wetenschappelijk onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Vriendelijke en goede service

Een aardige chirurg die alles rustig uitlegde voordat hij begon.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Weet ik niet
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Nee (geen chronische ziekte/ aandoening)

Nvt

Nvt

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel beter
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar beroepsonderwijs en beroepsbegeleidend onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Professioneel, duidelijke uitleg, aardig niet pijnvrij.

De medewerkers waren allemaal aardig en gaven duidelijk tekst en uitleg. Behandeling duurde eens zolang als was aangegeven en was zelfs na extra verdoven niet geheel pijnvrij, wat wel was aangegeven. Misschien is verdoven van plaats van ontsteking een optie.

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Weet ik niet
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 6
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Duidelijke uitleg en aardige mensen
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger beroepsonderwijs (zoals: HBO, HTS, HEAO, HBO-V, kandidaats wetenschappelijk onderwijs)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Consult was prima, afspraak maken was klungelig.

Er is een afspraak gemaakt, later weer verzet. Deze afspraak werd niet bevestigd en wat ik later hoorde niet eens bij de arts die ik doorgekregen heb, omdat hij geen implantaten doet. Een beetje slordig.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? N.v.t.
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Een beetje
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Helder uitleg.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders: Gulikstraat 4

Aardige werknemers

Zoals de titel. Maar hier moet ik wel bij aangeven dat ik misschien net iets te vroeg na de verdoving mijn verstand heb verloren. Ik kon de pijn nog goed voelen. Volgende keer zal ik aangeven dat we nog 15 minuten wachten.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Deels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 10 Zeker wel
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Leuk personeel
  • Ik vind het belangrijk dat: De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Zeer patiënt vriendelijk.

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijkheid
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 2 chronische ziekten/ aandoeningen

Goede behandeling van de klant

Werd zeer goed ontvangen en behandeld door de kaakchirurg.

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Deels
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid.

goede service, fijn geholpen

prettig, en op tijd

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? goede behandelijng
  • Ik vind het belangrijk dat: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? 55 t/m 64 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Lager of voorbereidend beroepsonderwijs (zoals LTS, LEAO, LHNO, Huishoudschool, VMBO)

Goed!

Alles werd uitgelegd ik kon vragen stellen en erg aardige mensen

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Een beetje
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Een beetje
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Weet ik niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Het aardige en vriendelijke contact en de duidelijke informatie en de vragen goed beantwoord
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Goede behandeling en vlot

Ik had graag wat meer willen weten of horen wat de chirurg aan het doen is.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Een beetje
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Weet ik niet / niet van toepassing
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De duidelijkheid en bevestigingen van buitenaf
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Goed en snel gehopen. Ervaren chirurg.

• Wat is uw leeftijd? 25 t/m 34 jaar
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Voor zover je bij de kaakchirurg een fijne ervaring kan hebben, was het dat wel.

Ik werd uiterst vriendelijk geholpen door de assistentes en die hebben mij ook constant gevraagd of ik me goed voelde en of het nog ging. Dat vond ik erg prettig. De kaakchirurg zelf was wat nors en niet zo vriendelijk en ik ben op zich van mening dat een lachje er wel vanaf moet kunnen, maar de behandeling zelf ging goed en pijnloos en daar gaat het in de kern natuurlijk om.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets slechter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Was mijn eerste ervaring en prettige mensen

Ik was heel erg bang en omdat het zo snel ging was het zo voorbij en stelde het personeel me heel erg op mijn gemak. Wel hadden ze me meer info mogen geven over het behandelen van de wond.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Snel aan de beurt
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.

Top kaakchirurg!

Ik ging met een angstig gevoel naar de kaakchirurg, maar vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam werd ik door de assistente op mijn gemak gesteld. Daardoor is het een goede ervaring geweest en ben ik blij dat ik naar de kaakchirurg ben geweest.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Blonde assistente echt een topper!
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Prima behandeld!

Prima behandeld alleen een beetje lang moeten wachten!

vriendelijk personeel

Vriendelijk, duidelijke uitleg wat en hoe de behandeling er uit komt te zien.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 9
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? vriendelijk,deskundig
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (zoals MAVO, (M)ULO, MBO-kort, VMBO-t)

Positief, snel, deskundig

Positieve ervaring. Korte behandeltijd, zorgvuldig uitgevoerd. Goede toelichting op behandeling.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Behandeling zelf en snelheid daarvan.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Erg fijn en snel geholpen!

Heel snel aan de beurt, goede toelichting over behandeling en nazorg. Netjes gedaan

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Deels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Grotendeels
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg vooraf, ook evt. complicaties

Zie boven.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Rustig, vlot en duidelijke uitleg
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Goede sfeer,vriendelijke benadering

Ben zeer tevreden met de behandeling bij de kaakchirugie.Iedereen was vriendelijk en de sfeer was ontspannen en genoeg ruimte om vragen te stellen. Goede uitleg,prima behandeling.

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede sfeer
  • Wat is uw leeftijd? 55 t/m 64 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? N.v.t.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Matig

Ervaring was heel slecht. Ik werd in de steek gelaten met grote problemen door ZBC. Geen medicijnen

Ervaring was heel slecht. Ik werd door ZBC in de steek gelaten met grote problemen. Kreeg geen medicijnen bij veel pijn en geen afspraak om te laten controleren waarom ik zo veel pijn had!

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Nee, helemaal niet
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Een beetje
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel slechter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 0 Zeker niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Geen. Wel advies ,wat menselijk met mensen om te gaan
  • Ik vind het belangrijk dat: Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Kan vriendelijker (chirurg), overige personeel wel vriendelijk, foto wordt ter plekke beoordeeld.

Meteen negatieve reactie op de foto, ontsteking zat er al jaren volgens de chirurg, ik was er om de kies te redden door de ontsteking schoon te maken. Echter volgens chirurg (Borstlap) was er geen redden aan en is er meteen uit gehaald. Hier was ik niet op voorbereid dus dit viel me rauw op mijn dak. Tevens kwam er iets tussen waardoor ik drie kwartier moest wachten na verdoving, mijn zenuwen werden er niet beter op. Inmiddels contact met mijn tandarts gehad, hij vond de ontsteking niet dramatisch, dus nu vraag ik me af of ik wel goed behandeld ben door de kaakchirurg. Ik voelde me erg overgeleverd. Nu loop ik dus met een gat in mijn gebit, waarop ik niet was voorbereid. Tevens moest ik dik 2 maanden wachten voordat er plaats is voor een afspraak, sneller dan de Radboud en meteen een behandeling dat is wel positief.

• Luisteren de zorgverleners goed naar u? Een beetje
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Iets sneller behandeld dan via ziekenhuis
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Chirurg was ongeduldig en bevooroordeeld

Ik ben bang voor de tandarts en ben dan erg krampachtig. Tijdens de ingreep begon ik pijn te voelen en dan ga je wegtrekken als natuurlijke reactie. Chirurg zei geirriteerd “u moet wel meewerken anders gaat het niet. Ook als u denkt dat u pijn voelt” . Toen het nog meer pijn begon te doen heb ik dat proberen aan te geven maar chirurg negeerde dat erg lang. Uiteindelijk heeft hij toch een extra verdoving gezet ( dat deed even pijn) en daarna was de pijn weg en kon ik gewoon stil liggen. Kortom ik voel me niet serieus genomen en de manier van toespreken ontbreekt sociale vaardigheid.

• Luisteren de zorgverleners goed naar u? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede assistente
  • Ik vind het belangrijk dat: De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Groenewoudseweg 135

6524 tx Nijmegen

Over ZBC - de Kaakchirurg

ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.

Over Colosseum Dental Benelux