Erg fijn om rustig stap voor stap geïnformeerd te worden
Goed en kundig geholpen, fijne assistenten die goed communiceren. Chirurgen leggen niet allemaal evenveel uit tijdens de behandeling helaas. De een wel meer dan de ander.
Ik mocht een uur eerder dan ik moest
Een chirurgische ingreep is altijd spannend en comfortabel voelt het nooit in de mond/kaak en dan is het heel belangrijk dat er vooraf goed gecommuniceerd wordt met de chirurg en medewerkers wat de patient kan verwachten van de ingreep, zodat je als patient niet ineens voor een verassing staat. Juist omdat er goed naar mij als patient goed en begripvol geluisterd werd over wat ik kan verwachten van de ingreep en ik tijdens de operatie het gevoel van bekwaanheid ervoer van zowel de chirurg als assistenten/medewerkers, vond ik de ingreep minder vervelend dan ik verwacht had (in vergelijking met andere soortgelijke ingrepen in het verleden in ziekenhuis elders). De behandelkamer c.q. operatiekamer op de Groenewoudseweg voelt prettig aan en er is airco, terwijl het bloedheet buiten was toen ik de ingreep had, maken het allemaal makkelijker te dragen. Ik ben blij dat ik van mijn ontsteking verlost ben. Hopelijk dat mijn kaak verder goed heelt, dan zal blijken bij de vervolg controle afspraak tijdje later.
Het maken van een afspraak ging gemakkelijk. Ik werd op tijd geholpen. Er was voldoende tijd om zowel met de assistente als met de chirurg te praten en mijn verhaal te doen, beiden gingen zij respectvol met mij om. Tijdens het verwijderen van de kiezen werd continue verteld wat er gedaan werd. Na de behandeling werd nog goed gecontroleerd hoe ik me voelde en uitleg gegeven over nazorg. Al met al een prettige ervaring gehad.
De kaakchirurg (Belg) deed erg krampachtig rondom mijn hiv.. betere voorlichting! Veiligheids bril is jullie verantwoordelijk, niet dat iemand per ongeluk spuugt tijdens de behandeling! Hiv vereniging nl voor info.. hepatitis is trouwens veel erger en bijna altijd besmettelijk terwijl hiv met remmers 0% risico zijn voor besmetting! Dit kan echt niet meer in 2019! Ik heb er melding van gemaakt. Verder was alles perfect zeker de assistente petje af!
Ik vond het fijn dat er zo goed naar mij werd geluisterd ik voelde mij echt gehoord.
Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en ze gaan zorgvuldig te werk.
Fijne eerst keer gehad bij jullie. Vriendelijk personeel
Ik heb met er flink tegen op gezien om een kaakoperatie te ondergaan maar viel me reuze mee. Er werd goed uitgelegd wat er gebeuren moest en de ingreep was op 1 prikje in het gehemelte vrijwel pijnloos. Daarna niets meer gevoeld. Duidelijk werd verteld wat er allemaal gebeurt wat ik zeer prettig vond. Een mooie schone locatie en de wachttijd was erg kort . Aan te bevelen als hulpverleners.
Goede ervaring, fijn ontvangst en vervolgens een prettige gang van zaken tijdens een minder prettige behandeling
Nogal een lange wachttijd om verstandskiezen te kunnen trekken. Daarnaast heb ik het gevoel gehad in een fabriek te zijn beland. Er was weinig aandacht voor de angst die ik had om de verstandskiezen te trekken. Ondanks dat had ik wel het idee dat de kaakchirurg kundig was. Qua wachttijden zou ik ZBC niet aanraden, maar qua kunde van de kaakchirurg die ik had wel.
Ik ben voor het verwijderen van mijn verstandskiezen goed opgevangen. Ik was bij aanvang redelijk zenuwachtig en hier werd goed op gereageerd en rekening mee gehouden. Ook de nazorg die ik heb gekregen, nadat er een complicatie was, was erg fijn en heb ik zeer gewardeerd
Efficient en goed uitgevoerd, prettig contact
Mijn kies moest eruit. Dit heeft de Kaakchirug efficiënt en zorgvuldig gedaan. Happy me!
De behandelend chirurg herkende me van een eerder bezoek en benoemde dat. Zijn diagnose was duidelijk en eerlijk, waarbij de mogelijkheid open bleef verdere vragen te stellen. Communicatie was begrijpelijk, en er werd in brede rekening gehouden met mijn situatie en toestand, hetgeen ik positief waardeer.
Zeer aardig en goed uitgelegd wat er gebeurd
Beetje routine werk, maar ik stond met 5 minuten weer buiten.
Ik ben altijd al bang geweest voor tandartsen en vond dat daar wel goed mee is omgegaan alleen toen ik na de verdoving nog scherpe pijn voelde en dat aangaf werd daar in de eerste instantie niet naar geluisterd. Pas na 2/3 keer aangegeven te hebben kreeg ik pas meer verdoving dus dat heb ik heel vervelend ervaren.
Ik moest mijn verstandskiezen laten verwijderen, en dit werd spoedig en deskundig gedaan. Ik heb er daarna amper complicaties /last aan over gehouden.
Prima geholpen, bekwaam en klantgericht personeel
Heel vriendelijk en heel kundig
Goed snel en profesioneel geholpen
Het personeel stelde mij op mijn gemak en gaf voldoende informatie voor, tijdens en na de behandeling.
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.