Prima gedaan

Ik heb weinig last van napijn.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Grotendeels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Ja, helemaal
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Grotendeels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Grotendeels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Grotendeels
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Grotendeels
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 1
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 10 Zeker wel
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Lager onderwijs (basisschool, speciaal basisonderwijs)
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Werd goed geïnformeerd en geholpen, geen last gehad tijdens de behandeling. Er was alleen vergeten te vermelding dat ik een propje in mijn mond had gekregen, maar kan gebeuren

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Ja, helemaal
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Ja, helemaal
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Ja, helemaal
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 2
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Informeren en behandeling
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (zoals MAVO, (M)ULO, MBO-kort, VMBO-t)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Nee (geen chronische ziekte/ aandoening)

Snel, vakkundig

Was snel gebeurd. Hoefde ook niet al te lang te wachten. De chirurg en assistenten waren vriendelijk en geduldig. Voelde me op m'n gemak en dat gebeurt niet zo gauw. Slechte ervaringen.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 3
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 8
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 55 t/m 64 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar beroepsonderwijs en beroepsbegeleidend onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 1 chronische ziekte/ aandoening

Traumatiserend

Met pijnklachten naar tandarts gegaan. Deze verwees mij door naar de Samenwerkende Tandartsen. Na anderhalve maand kon ik eindelijk terecht. Eenmaal in de stoel probeerde de chirurg mij onder de operatie uit te praten. Dat mijn tandarts niet goed had geoordeeld en dat de kies er nu niet uit hoefde. Mijn klachten konden er ook écht niet mee te maken hebben. Uiteindelijk patiënt voor het blok gezet door mij te laten kiezen, wel of geen extractie. Omdat tandarts zei eruit halen heb ik besloten het alsnog te doen. Toen ging de tandarts erg gehaast te werk met een opmerking dat we nu wel op moesten schieten. Maar ik heb niet een kwartier lang geprobeerd om mij die behandeling uit mijn hoofd te praten? De chirurg heb ik erop gewezen dat ik vaak niet goed verdoofd word de eerste keer. hij reageerde daar heel vreemd op, met een reactie dat de tandartsen het dan maar gewoon niet goed deden. De verdoving ging er in. Ik was erg gespannen maar werd bijna 30 min alleen achtergelaten terwijl ik aan het hyperventileren was. Toen een verpleegkundige binnen kwam snauwde zij naar mij dat ik rustig moest doen. Tijdens de extractie voelde ik nog pijn (zoals ik van te voren had aangegeven) en werd ik nog een keer verdoofd.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Een beetje
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Een beetje
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Nee, helemaal niet
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Een beetje
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Een beetje
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Weet ik niet
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 4
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Weet ik niet / niet van toepassing
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 0 Zeker niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? dame achter balie ten tijden van inchecken was aardig en dame die verdoving zette was ook lief.
  • Anders: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? N.v.t.
  • Anders, namelijk: N.v.t.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Fijne en rustige werkwijze waardoor mijn zenuwen in de hand konden worden gehouden.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Deels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 0 Helemaal geen napijn
  • Wat is uw leeftijd? 65 t/m 74 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger beroepsonderwijs (zoals: HBO, HTS, HEAO, HBO-V, kandidaats wetenschappelijk onderwijs)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Matig
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 2 chronische ziekten/ aandoeningen

Een verstandskies trekken is nooit leuk, maar hier ging het helemaal goed.

De mensen de me hier geholpen hebben waren professioneel, enorm vriendelijk, begripvol en geduldig. Voelde me niet opgejaagd of gehaast. Ze luisterden naar me en beantwoorden al m'n vragen keurig, en gingen bekwaam en secuur te werk.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede samenwerking tussen teamleden - werkten samen als een unit. Fijn om te zien, met goede resultaten. En echt vriendelijke mensen.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar

Vakkundige uitleg en behandeling

Pijnloos en duidelijke uitleg over de gang van zaken en advies over implantologie

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? N.v.t.
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Men wordt op je gemak gesteld
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw geslacht? Man
  • Wat is uw leeftijd? N.v.t.

Redelijk

Na een week nog steeds mega veel pijn dus heb nieuwe afspraak gemaakt om te kijken kan amper eten of prik drinken.

• Luisteren de zorgverleners goed naar u? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 5 Heel veel napijn
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel slechter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? -
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie.
  • Anders: Raadhuisstraat 55
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Anders, namelijk: N.v.t.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Matig

Ik ben heel goed geholpen. Ik heb geen pijn gehad en ook na de behandeling heb ik nergens last van gehad. Super gedaan!

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Dat hij meedacht met mij(mijn tandarts had een verkeerde tand opgegeven) en dat hij mij zo goed heeft geholpen. Ik heb geen pijn gehad niet tijdens de behandeling en ook niet erna. Super bedankt.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar

Heel goed

Een 10

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? N.v.t.
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede zorg,en duidelijk
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 55 t/m 64 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? N.v.t.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? N.v.t.

Erg goed behandeld

De behandeling ging prima en was binnen 10 minuten klaar. Wat ik wel erg jammer vond is dat ik lang in die kamer hebben zitten wachten (zo'n 30 minuten in totaal) op de dokter. Maar ze zijn wel erg behulpzaam

• Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Deels
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Anders, namelijk: Havo

Gehaast en onpersoonlijk

De doktor stelde zich niet voor en er werd mij niet de keuze gegeven of ik mijn getrokken kies kon houden. De assistente die mij verdoofde gaf wel goed aan wat ze deed en wat er zal gebeuren.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 6
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Duidelijk gesproken over wat er gebeurde
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger algemeen en voorbereidend wetenschappelijk onderwijs

Hartstikke goed

Aardig ontvangst , deskundige chirurg , beetje uitloop op de afgesproken tijd maar verder geen aanmerkingen.

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Deskundigheid
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

goede zorg en duidelijke toelichtingen

Ik vond het zeer fijn dat ik van tevoren goed uitgelegd kreeg wat me te wachten stond. Helaas had ik veel en lang napijn wat ik niet zo erg verwacht had. Ik kon daarvoor gelukkig snel terecht en kreeg toen goede hulp.

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 7
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? de goede toelichting en ze waren heel duidelijk
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

behandeling en herstel zeer goed, contact met praktijk minder

De behandeling verliep snel en pijnloos en zowel de arts als operatie-assistenten waren allemaal erg vriendelijk en zorgden ervoor dat ik op mijn gemak was, daarvoor absoluut lof. Ik kreeg voor het eerst in mijn leven een verdoving en de assistente legde de tijdens de procedure heel goed uit wat ze deed, wat ontzettend fijn was. Het herstel verloopt tot nu toe ook prima en de informatievoorziening wat betreft de wondgenezing is ook goed! Bij aankomst voor de afspraak bleek helaas dat de tijd die in mijn agenda stond, niet klopte met de tijd die de praktijk voor mij in het systeem had staan en ik kon niet meer geholpen worden. Erg vervelend, zeker omdat ik een paar dagen daarvoor nog naar de praktijk had gebeld om te horen of alle benodigde foto's aanwezig waren en daarbij ook expliciet de in mijn agenda staande datum en tijd heb genoemd. Toen te horen gekregen dat alles in orde was. De herinneringsmail die ik blijkbaar had moeten ontvangen nooit gekregen (ook niet in spam!) waardoor ik ook niet eerder had kunnen zien dat de tijd anders was dan bij mijn weten ooit is afgesproken (het verbaast mij daarom dan ook dat ik wel deze mail met de vraag om een review te schrijven binnenkrijg). Een vervelend misverstand, en ik begrijp nog steeds niet precies wat er mis is gegaan. Gelukkig werd de situatie wel goed opgelost en kon ik de volgende ochtend terecht.

• Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? vriendelijkheid van arts en operatieassistenten, en de manier waarop ze je op je gemak proberen te stellen, wanneer ze merken dat je het spannend of onprettig vindt.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Ik ben perfect geholpen en te woord gestaan.

Als het nog eens noodzakelijk zou zijn, zou ik weer naar zbc gaan.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 9
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede hulpverlening
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren.

professioneel

Goede zorg en begeleiding. Professioneel en vriendelijk

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Grotendeels
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? goede zorg
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Wachttijd minder, ontvangst keurig, behandeling nagenoeg vlekkeloos, nazorg goed

Door omstandigheden was ik een half uurtje later aan de beurt. Als je al een beetje zit te stressen, is dat vervelend. De ontvangst door de assistente was echter erg prettig en stelde me gerust. De behandeling verliep naar mijn idee goed en werd voor zover ik kan beoordelen keurig uitgevoerd. Ook de nazorg was goed.

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De ontvangst, rust en adequate behandeling.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

De ingreep ging prima

De ingreep zelf ging prima . Fijn chirurg . Alleen jammer dat de afspraak zo vaak is verzet . Zou graag de reden van verzet hebben vernomen . Nu was ik bijna naar een ander adres gegaan .

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede uitleg
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

De specialist heeft zijn best gedaan aan mijn wensen tegemoet te komen, dat is gelukt

Prettige sfeer in de kliniek, vriendelijke staf, specialist heeft goed naar mij geluisterd. Een punt nog: had graag tijdens de behandeling iets meer informatie gehad over de precieze handelingen die de chirurg uitvoerde. Maar verder geen onvertogen woord hoor.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Deels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Een beetje
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Nee, helemaal niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goed geluisterd naar mijn wensen

Deskundige behandeling

De behandeling die gedaan is was deskundig en vriendelijk. De patient werd op zijn gemak gesteld en een goede zorg en nazorg

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Deskundig heid
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Duidelijke uitleg voordat ze beginnen

Mensen behandelen je vriendelijk en duidelijk. Goede uitleg en nemen je opmerkingen serieus.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Duidelijke uitleg
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Weet ik (nog) niet

Vriendelijke assistenten en prima geholpen

Bij binnenkomst een beetje botte receptioniste gesproken, hierdoor kreeg ik een vervelend gevoel (naast de zenuwen die al aanwezig waren). Echter bij het verwijderen van mijn verstandskies prima ondersteund door de assistenten van de kaakchirurg bij de voorzorg, tijdens en nazorg. Ze vertelden netjes wat ze deden en hoe het in zijn werk zou gaan waardoor ik werd gerustgesteld. Ook daarna werd uitgelegd hoe of wat en met vragen mocht ik altijd bellen.

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Nee, helemaal niet
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Minder erg als verwacht

Goede uitleg en vriendelijke assistente en kaakchirurg die je gerust stellen.

• Luisteren de zorgverleners goed naar u? Een beetje

Het viel reuze mee

Ik kwam angstig binnen, maar zowel de assistent als de kaakchirurg stelde mij continu gerust. Wat ook tijdens de ingreep zo nu en dan nog nodig was. Het was niet pijnlijk, maar het was een heftige ingreep. Dank voor het geruststellen

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Het gerust stellen van mij
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 25 t/m 34 jaar

Groenewoudseweg 135

6524 tx Nijmegen

Over ZBC - de Kaakchirurg

ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.

Over Colosseum Dental Benelux