Ik heb mijn verstandskiezen laten trekken bij de praktijk van ZBC de Kaakchirurg. Na een week had ik helaas nogsteeds last van pijn, maar na gebeld te bellen kon ik dezelfde week nog langs. De assistente hielp met het uitspoelen en ik kreeg passende pijnstilling, en na een week was de pijn helemaal weg! Erg vriendelijke mensen.
Te lang verhaal. Maar rode draad is geen info, te weinig info, en verkeerde info bijv het nood telefoon nummer. Had complicaties in het weekend en werd van het kastje naar de muur gestuurd. Omdat ze per ongeluk het verkeerde bandje aan hadden staan
Vriendelijk ontvangst. Goede en snelle services. Ws routinewerk. Fijn dat er overlegt werd met mij over wat te trekken. Besloten toch 1 kies te laten zitten
Goed onderzoek en gesprek!
ik ben goed geïnformeerd en goed geholpen
Professioneel, duidelijk iedere stap uitleggen, me gerustellen
Dat ze goed uit hebben gelegd met wat ze gingen doen. En dat ze mij gerustgesteld hebben.
De behandeling ging snel en er werd tijdens de behandeling steeds uitgelegd wat er ging gebeuren. Ook kreeg ik na afloop instructies over hoe met de gevolgen om te gaan. De pijnklachten vielen mee, zeker tijdens, maar ook na de behandeling. Ik werd als patiënt ook goed gerustgesteld.
Prima en correct
Ik ben zeer tevreden over de behandeling
De gene die mijn verstand kies ging trekken heeft goed naar mij geluisterd ook heb ik verteld dat ik zenuwachtig was ze ging hier goed mee om.
Ik was erg zenuwachtig voor mijn afspraak. De assistente en chirurg waren begripvol en begeleiden mij er doorheen. Er hing een ontspannen sfeer.
Ik was erg zenuwachtig voor deze behandeling, maar werd goed gerust gesteld! De verdoving werd op een fijne manier gedaan en de verdere behandeling ging snel en pijnloos!
Deskundig geholpen. Wel meer napijn dan verwacht.
prettig en adekwaat
Ik hoorde later pas dat ik blijkbaar aan de ibuprofen en ontstekkingsremmers moest zitten, dit wist ik niet. Ik heb weinig uitleg gekregen over wat ik wel en niet na de operatie mocht/kon doen.
Extractie van verstandskiezen. Wat mij zo rustig maakte was dat ik stap voor stap zulke goede uitleg kreeg. Geen onverwachte handelingen en mede daardoor kijk ik met een positief gevoel terug op de behandeling.
Professioneel opgevangen
Waren erg aardig en ging snel zonder problemen
Zeer vriendelijk personeel rustig uitgelegd wat ze gingen doen en zeer professioneel verstandskies verwijdert 8.00 uur binnen 10 voor half 9 weer buiten netjes gehegt geen groot gezwollen kaak of ontsteking volgende dag weer gewoon gewerkt en gegeten nu 6 dagen verder en alles weer genezen
Vooralsnog prima geholpen. Voor de behandeling was het bij mij niet duidelijk wat de behandeling ging inhouden. Wachttijd erg lang.
Ik was erg bang voor de behandeling maar werd goed gerustgesteld en ze vertelde precies wat ze gingen doen, dus ik werd niet verrast .
Het verwijderen van mijn verstandskies viel me ontzettend mee, ik vond het bijna geen pijn doen en het was erg snel voorbij. Ook vond ik het personeel erg aardig en ze vroegen vaak of alles goed ging. Ik kijk door deze positieve ervaring ook niet op tegen mijn volgende afspraak voor de kies aan de andere kant.
Assistentes vertellen wat de arts gaat doen en stellen je op je gemak. Snel geholpen en goed begeleid.
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.