Ik had een afspraak voor het verwijderen van een verstandskies op locatie CWZ ziekenhuis bij dr Weijs. Dit ging allemaal voorspoedig, ik ben goed geholpen en de medewerkers waren heel vriendelijk aangezien ik behoorlijk zenuwachtig was.
tevreden ga zo door.
de specialist heeft wel overwogen bepaald dat er door hem niets gedaan kan worden aan mijn klachten en heeft me weer terugverwezen naar mijn tandarts.
Helemaal top
Prettig overleg over voor en nadelen van de behandeling. Helder geïnformeerd
De afspraak begon een half uur later. Maar toen de arts er eenmaal was, was al snel duidelijk waar de oorzaak van mijn problematiek lag en wat er eventueel aan gedaan zou kunnen worden. Voor mij alleen nog niet duidelijk wat de wachttijden in het ZH zijn waar ik naar ben doorverwezen.
vriendelijke mensen met veel begrip en aandacht. De echte behandeling moet nog komen, vandaar nog vaak nvt ingevuld.
Fijne, vriendelijke en rustige kaakchirurg. Neemt de tijd voor je en stelt op gemak
Goede en ervaren medewerkers, die weten wat ze doen
Ze legden goed uit wat ze gingen doen.
Hele attente assisitentes. Ik werd goed geholpen en voelde me op me gemak ondanks dat de behandeling niet heel soepeltjes verliep. Ik vond het alleen een vervelend dat er geen spoelbak was. De verdoving had ik graag uitgespuugd.
Op tijd geholpen, plezierige mensen, geen problemen na de behandeling gehad.
Vrolijke mensen en goede uitleg gehad voor en tijdens de operatie
De behandeling verliep super goed en daarna had ik ook amper klachten.
Ik heb door eerdere ervaringen een trauma opgelopen wat betreft onvoldoende verdoofd zijn. Ik ging erg rustig naar deze afspraak (stukje achtergebleven wortel van een getrokken kies verwijderen), maar de paniek overviel me toen ik toch nog wat voelde. Na een extra verdoving ging het goed. Maar ik kreeg wel de opmerking van de kaakchirurg dat ik het hem wel moeilijk maakte. Ik kan hier niets aan doen. De paniek overvalt me en heb ik niet onder controle. Daar was geen enkele begrip voor.
Professioneel en kundig, tijdens de operatie werd er gezegd wat men ging doen. Nabespreking ook goed.
Na mijn vorige horrorervaring, was deze keer echt een opluchting. Assistentes (?) waren geweldig, hebben me heel fijn gerustgesteld. Bijna geen last bij het herstel.
IK werd op een goede en spontane manier geholpen, aardige mensen geen toeters en bellen.
Was een beetje zenuwachtig
Behandeling verwijdering verstandskiezen heel netjes word met aandacht geholpen en goed inlevingsvermogen. Telefonisch contant na verslechtering erg slecht te woord gestaan voelde me niet gehoord 1 keer toen ik belde die zelfde dag voor de 2e keer gebeld en veel beter te woord gestaan en ook geholpen door een afspraak die echt nodig was! Vervolg controle wederom heel netjes door assistent en kaakchirurg behandeld met veel medeleven! Dus voor het behandelend personeel complimenten ondanks de pech Telefonisch is nog echt wel wist te halen in een goed advies gesprek! Echt een punt van aandacht
Aardige mensen en dokter😀
Het ging allemaal erg snel, pas in de stoel te horen gekregen dat het fybroom ?mond werd gelaserd Het leek een beetje op lopende band werk, chirurg liep van de ene na de andere kamer. Wel heel aardige man
ik vond het niet prettig dat ik sommige dingen van tevoren niet wist. Er mag niemand bij mijn behandeling zijn, er werd een doek over mijn gezicht gelegd. Dat werd vooraf niet verteld. De kaakchirurg was ook direct weg toen hij klaar was. Ik was nog in shock. Ook is het niet fijn dat wij de nota straks moeten voorschieten, het was fijner geweest wanneer deze kosten direct bij de zorgverzekeraar zouden zijn ingediend.
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.