Deskundige behandeling door professi ook neel team

Ondanks wat vertraging door ICT problemen werd ruim de tijd genomen om mij te helpen. Procedure werd goed toegelicht door chirurg en assistentes. Maakte als team een sterke en professionele indruk.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Ja, helemaal
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? N.v.t.
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? N.v.t.
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Ja, helemaal
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Ja, helemaal
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 2
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 9
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Teamwork & kundige en rustige aanpak
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Nee (geen chronische ziekte/ aandoening)

Goede ontvangst-uitleg en behandeling, ben tevreden.

Dag 1. Bloed spugen, ´n beetje pijn. Dag 2. Geen bloed, pijn het zelfde als dag 1. Dag 3. Het besef dat ik ben geopereerd aan mijn kaak. Dag 4. Voelde de hechting goed met de tong, weinig pijn. Dag 5. Voelde verbetering, bijna geen pijn. Dag 6. Ging beter en voelde hechting los raken. Dag 7. Nog meer hechting los, veel met de tong aan de hechting. Dag 8. Het verloop van de genezing niet meer bijgehouden, Op 02-12-2019 bij apotheek uitleg over de werking van Ibuprofen. Heb ooit ´n maagzweer gehad, het advies was om er genoeg Omeprazol bij te gebruiken, daar keek ik tegenop en heb toen alleen het Chloorhexidine mondspoelwater meegenomen. Na overleg met mijn zus heb ik na ´n paar dagen alsnog de ibuprofen opgehaald, moet toegeven dat ik het spul niet heb gebruikt, sorry.. ben voorzichtig met mijn maag, heb de eerste 4 dagen bij elkaar 10 paracetamol ingenomen, heb geen pijn meer. Mijn excuus voor het laat reageren. Vriendelijke dank. Pieter Dinnissen.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Grotendeels
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Grotendeels
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Grotendeels
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 1
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vakwerk, en gezellig met 'n leuke assistente
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 65 t/m 74 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Lager of voorbereidend beroepsonderwijs (zoals LTS, LEAO, LHNO, Huishoudschool, VMBO)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Weet ik (nog) niet

Duidelijke communicatie, redelijke wachttijd

Alles prima geregeld. Snel en vakkundig geholpen. Alleen snap ik niet waarom de patiënt er voor moest zorgen dat alle informatie en foto's van de tandarts bij ZBC terecht kwamen.

• Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Een beetje
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Weet ik niet
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 3
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 8
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.

Traumatisch

Ik ben erg bang voor de tandarts, dus al helemaal voor de kaakchirurg. Voorafgaande aan de operatie had ik een pammetje op om rustig te blijven. De assistentes hebben me er echt doorheen geholpen. De kaakchirurg was ook erg vriendelijk. De behandeling zelf vond ik echter een traumatische ervaring. De kiezen lagen diep en gingen er moeilijk uit. Mijn hoofd is voor me gevoel alle kanten op geduwd en getrokken. Na afloop viel ik dan ook even weg, ik werd letterlijk niet goed.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Nee, helemaal niet
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Een beetje
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Grotendeels
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Een beetje
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Deels
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 5 Heel veel napijn
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger beroepsonderwijs (zoals: HBO, HTS, HEAO, HBO-V, kandidaats wetenschappelijk onderwijs)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Goed verzorgd, alleen wel lang wachten.

Eigenlijk ging alles wel goed, alleen werd ik 25 minuten voor dat ik verdoofd werd al uit de wachtkamer gehaald. Ik moest die tijd alleen doorbrengen in de stoel. Verder vond ik alles wel goed gaan.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Grotendeels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 4
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Praten met de patiënt tijdens de operatie
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Lager onderwijs (basisschool, speciaal basisonderwijs)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 1 chronische ziekte/ aandoening

Zeer ervaren vakmensen

Prima, er kwam een goede oplossing!

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Ja, helemaal
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 10 Zeker wel
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De zorgverleners goed naar mij luisteren.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

snel en goed

Het was de tweede keer dat ik bij de kaakchirurg ben geweest. Ik heb een enorme angst hiervoor. Ik begon bijna te hyperventileren, maar de kaakchirurg en de assistenten hebben er alles aan gedaan om me gerust te stellen en hebben me heel goed door het hele proces geloodst.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Een beetje
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Weet ik niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? hij was empathisch over mijn angsten en werkte snel en goed
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Voor de 2e keer goed geholpen

Ik moest voor de 2e keer een moeilijk liggende verstandskies laten wegsnijden maar dit is wederom door doctor Berge prima gedaan. Professioneel bedrijf met kundige mensen.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Deels
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Grotendeels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Kundige arts
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger algemeen en voorbereidend wetenschappelijk onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Vriendelijk, efficient, geruststellend, duidelijke communicatie

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de procedure, tijdens behandeling werd diverse keren gevraagd of alles ok ging.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? vriendelijk duidelijk efficient
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 65 t/m 74 jaar

Professioneel

Vriendelijk en professioneel geholpen. Erg prettig dat ze mij op mijn gemak hebben gesteld

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Deels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijkheid
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar beroepsonderwijs en beroepsbegeleidend onderwijs

snel, doeltreffend en respectvol

Het consult had voor mij als doel een second opinion te krijgen over de conclusie van mijn tandarts en meer informatie te krijgen over de kans van slagen van een behandeling. De kaakchirurg luisterde naar mijn verhaal, toonde begrip voor mijn twijfels en kwam snel tot een 'diagnose' en voorstel voor een vervolg op het consult. Er volgde geen ingreep. Over een daadwerkelijke ingreep kan ik dus geen oordeel geven.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? de chirurg luistert, laat merken dat het verhaal aankomt en komt snel zonder moeilijke verhalen tot een advies.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 2 chronische ziekten/ aandoeningen

Heel vriendelijk en duidelijk

Alles wat gedaan werd werd duidelijk uitgelegd. Op deze manier was de toch enge behandeling minder eng. Hele vriendelijke mensen!

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De duidelijkheid en vriendelijkheid
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders: N.v.t.

Klantvriendelijk, prima

Vervelende behandeling maar ik werd goed begeleid en geholpen. Prima werk. Ook informatie van te voren en voor de nabehandeling waren voldoende.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 7
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Inleving in de patiënt
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (zoals MAVO, (M)ULO, MBO-kort, VMBO-t)

Onvoldoende ervaring nog

Ik heb alleen nog maar een intake gesprek gehad de behandeling aan mijn tanden moet nog gebeuren daarom kan ik er nog niet veel over zeggen.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? N.v.t.
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Deels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Grotendeels
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Nog te weinig ervaring
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Uitermate teleurstellend

Ik heb een ontzettende vervelende ervaring gehad met de chirurg. Het was voor mij mijn eerste extractie. Op tafel kreeg ik een paniekaanval hier werd geen begrip voor getoond. Op voorhand was mij verteld als ik nog wat zou voelen ik het aan zou moeten geven. Dit deed ik kort mijn hand omhoog te doen. De arts merkte het niet, kan gebeuren dat is het punt niet. Op dat moment was hij bezig in mijn mond en kon ik niets zeggen dus gaf ik kort Hmm aan. Ik kreeg toen een snauw naar mijn hoofd dat ik niet moest mekkeren en kermen en het gewoon moest zeggen als het pijn deed. Enigszins respectloos om een patiënt zo aan te spreken, zeker als je weet dat deze in paniek is. Toen de arts klaar was en ik mijn tranen weg probeerde te vegen keek hij mij aan en snauwde nou graag gedaan he waarna hij weg liep en de deur dicht sloeg.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Nee, helemaal niet
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets slechter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 0 Zeker niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Complimenten aan alle werknemers behalve de arts in kwestie. Het lijkt mij erg belemmerend en onprettig om in dergelijke omgeving te werken en wil ik complimenten geven aan de professionaliteit van de assistentes.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Aandacht voor de behandeling

Zeer prettige behandeling, met tijd voor uitleg en voorleggen wat de risico's ziin. Niet gehaast maar ontspannen. Dank aan de assistente voor de verdoving zonder pijn, is toch altijd fijn!

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede zorg met veel aandacht, dankjewel!
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Viel reuze mee.

Ik was enorm zenuwachtig en zag er erg tegenop om mijn verstandskies eruit te laten snijden. Maar door de goede begeleiding van de assistente viel het uiteindelijk allemaal reuze mee. Ik moet nog een keer terug voor de andere kant, maar ga er nu met een veel beter gevoel naar terug.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De hele goede begeleiding tijdens de ingreep.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Onpersoonlijk, ik ben een nummertje

Van de artsen en assistentes die mij behandelden, heeft de helft niet eens de moeite genomen mij een hand te geven en zich voor te stellen. Van de kaakchirurg kreeg ik een hand, maar die deed niet eens de moeite om even oogcontact te maken en liep stoïcijns langs mij af om een blik te werpen op de gezondheidsvragenlijst. Daarnaast was er weinig/geen ruimte voor het stellen van vragen en werd instructie 10 keer herhaald, terwijl ik het na 1 keer ook wel begrepen had. Er is weinig oog voor de persoon in de stoel. De behandeling zelf is goed en netjes verlopen. Ik werd als patient meegenomen in wat er ging gebeuren.

• Luisteren de zorgverleners goed naar u? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Weet ik niet / niet van toepassing
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid.

Vriendelijk en professioneel.

Ik werd om mijn gemak gesteld door de uitleg en overleg vooraf. Daarna wel een tijdje alleen in de behandelruimte onder de steriele doeken gelegen, omdat het even duurde totdat de arts kwam. Daarna ging de behandeling wel vlot, met daarbij voldoende uitleg met wat er gebeurde in de mond.

• Anders, namelijk: Bachelor
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Goed behandeld door mensen die netjes en vakkundig werken

Alles ging keurig op tijd en goed geholpen

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Deels
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

aardig en behulpzaam, stellen je gerust, vakmensen

uitleg gekregen van de behandeling, aardig personeel en wat echt een plus punt is het is erg schoon.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? N.v.t.
  • Anders, namelijk: N.v.t.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? N.v.t.

Fijne ervaring

Werd erg fijn geholpen

• Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 5

Prettig

De afspraak waarbij mijn verstandskiezen werden getrokken werd op tijd uitgevoerd. Tijdens de behandeling viel mij de deskundigheid van alle zorgverleners op, iedereen was goed op elkaar afgestemd. Tijdens de behandeling werd met mij gecommuniceerd. Men lette ook goed op mij. Na de behandeling was er nog ruimte voor een stukje nazorg. Ook kreeg ik nog dezelfde informatie mee op papier.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 0 Helemaal geen napijn
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Samenwerking en afstemming zorgverleners en secuurheid van de arts
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Verliep prima!

Fijne behandeling gehad door bekwame professionals.

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Een beetje
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: N.v.t.

zeer goed

de tandarts was goed tandarts assistente ook zeer goed alleen jammer als je meer als 1 uur moet wachten dat dat niet even gezegd wordt als je je aan meld bij de receptie

• Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Nee, helemaal niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? perfect werk geleverd
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Groenewoudseweg 135

6524 tx Nijmegen

Over ZBC - de Kaakchirurg

ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.

Over Colosseum Dental Benelux