Keurige en snelle behandeling

Vriendelijke en nette omgang. Duidelijke en snelle behandeling. Behandeling is 100% meegevallen.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Ja, helemaal
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Ja, helemaal
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Ja, helemaal
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 1
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 10 Zeker wel
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Nee (geen chronische ziekte/ aandoening)

geen

jullie zjn goed

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Een beetje
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Ja, helemaal
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Deels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Nee, helemaal niet
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Een beetje
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 4
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 8
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? ze werken goed
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar beroepsonderwijs en beroepsbegeleidend onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 1 chronische ziekte/ aandoening

een goede behandeling

maar een pijnlikke behandeling vooral de verdovingen

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Een beetje
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Deels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Grotendeels
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 5 Heel veel napijn
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 9
  • Wat is uw leeftijd? 65 t/m 74 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Lager of voorbereidend beroepsonderwijs (zoals LTS, LEAO, LHNO, Huishoudschool, VMBO)

Fijne chirurg en assistent

Alles wat er gedaan werd werd benoemd wat ik als heel prettig ervaarde. Ook was er ruimte voor vragen e.d. Vriendelijk personeel door de gehele kliniek

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? N.v.t.
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Goed geinformeerd en aardig

Priem

• Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Weet ik niet
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 2
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Weet ik niet / niet van toepassing
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

De chirurg en zijn assistente hebben echt tijd en aandacht voor je.

Ik heb alleen de intake gehad, de behandeling volgt nog. Er is beloofd dat ze op mijn vakantieadres met de tandarts/apotheek zullen overleggen als ik teveel last krijg. Dat geeft een gerust gevoel!

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Weet ik niet
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Hun vriendelijkheid en aandacht.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 55 t/m 64 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (zoals MAVO, (M)ULO, MBO-kort, VMBO-t)

Kort, maar krachtig

Binnen een half uur stond ik weer buiten met 2 verstandskiezen minden. Enige wat ik jammer vond was je “nazorg” die had beter gekund, iets meer uitleg over alles.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Nee, helemaal niet
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Een beetje
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Nee, helemaal niet
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Grotendeels
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 3
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 7
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijkheid van het personeel, waar ook een grapje mee gemaakt kan worden.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger beroepsonderwijs (zoals: HBO, HTS, HEAO, HBO-V, kandidaats wetenschappelijk onderwijs)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Het deed pijn, maar de arts en assistenten hebben het zo dragelijk mogelijk gemaakt

Mijn verstandskies is getrokken, voor- tijdens en na de ingreep ben ik goed geïnformeerd en heb ik het al met al, naar omstandigheden erg prettig ervaren.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Deels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Grotendeels
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets slechter

Prima ervaring

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Grotendeels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Deels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Minder eng dan ik gedacht had

Ik was heel zenuwachtig voor het verweideren van mijn verstandskies maar de kaakchirurg en de assistentes waren heel rustig en heel lief. Ze gaven goeie uitleg en hielden wij heek rustig!

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Gerust stelling van de patienten
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Alleen geweest voor foto’s

Al met al een uur daar binnen geweest, zo erg liep het uit

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten.

Goed.!

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 2 chronische ziekten/ aandoeningen

Perfecte behandeling

Flexibel en snel gehandeld met veel oog voor de klant

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? klantvriendelijkheid
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

De tandartsen waren aardig en heel snel, maar het duurde wel tot dat ik aan de beurt was

Ik had bij de Spoedplein een afspraak. Het zijn vriendelijke mensen! Toen ik belde voor een afspraak bij ZBC vond ik de medewerker die me hielp niet heel vriendelijk.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? de Tandartsen waren erg vriendelijk.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger algemeen en voorbereidend wetenschappelijk onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Was allemaal prima, ondanks dat het erg was uitgelopen maar dat is te begrijpen!

• Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Een beetje
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Netjes behandeld en vriendelijk!
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Het viel allemaal reuze mee

Een bezoek aan een chirurg is nooit leuk. Ik wist niet wat ik kon verwachten. De behandeling verliep heel vlot en het personeel stelde mij goed gerust. Ik was heel bang maar het viel reuze mee.

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Zorgzame behandeling

Er wordt goed rekening gehouden met hoe de patiënt zich voelt tijdens de behandeling.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Zorgzaamheid
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Goede ervaring! Ik was erg angstig en gespannen maar dat werd goed opgevangen. Duidelijk werd uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten qua geluid of gevoel. Prettige kaakchirurg en assistenten.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Nee, helemaal niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Fijne arts gehad heeft mij erg gerust gesteld was erg bang maar de arts was aan het praten en aan het zingen daardoor werd ik steeds minder bang erg fijn

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vrolijk en zorgt ervoor dat je rustig bent
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? N.v.t.

Pijnlijk

Was een pijnlijke ervaring, gevoel of de verdoving niet volledig werkte.

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Prettig, heb na afloop geen blauwe plekken gehad

Alles werd goed uigelegd, ook tijdens de procedure.

• Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Uitleg over procedure, geruststelling.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Anders, namelijk: Vwo

prettig behandeld

zie boven

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? vriendelijk personeel
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Matig

Mijn ervaring is prima en ook duidelijk wat ik kan verwachten, de nazorg zou beter kunnen in de vorm van een telefoontje na bv een of twee weken hoe het gaat

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Duidelijkheid wat ik van operatie kan verwachten
  • Ik vind het belangrijk dat: N.v.t.
  • Wat is uw geslacht? N.v.t.
  • Anders: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? N.v.t.
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? N.v.t.
  • Anders, namelijk: N.v.t.

Vakkundig geholpen.

Super goed geholpen,fijne en goede uitleg voor en tijdens de ingreep.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De vakkundigheid
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Zorgvuldig, betrokken, professioneel

Groenewoudseweg 135

6524 tx Nijmegen

Over ZBC - de Kaakchirurg

ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.

Over Colosseum Dental Benelux