Ik vond het prima. Ik heb er geen verstand van of de behandeling goed is uitgevoerd, maar sinds ze daar mijn kies hebben getrokken ben ik van de ontstekingsklachten af. Verder ziet het er daar binnen netjes uit en voelde ik me correct behandeld.
Mijn angst werd serieus genomen en daarin ben ik echt gerustgesteld. Ik vond het tijdens de behandeling prettig dat alles wat er gebeurde verteld werd met een rustige stem, dat gaf mij echt rust.
Prettige ontvangst, duidelijk en kundig
Vlotte procedure van verwijderen verstandskiezen. Goed geluisterd bij vragen en daarin ook goede adviezen, tips en hulpmiddelen meegenomen.
Goed, hygiënisch, persoonlijk en vriendelijk
Pijnloos, duidelijk, op mijn gemak gesteld
Snelle behandeling en accuraat
Nooit leuk om naar de kaakchirurg te moeten gaan, maar de medewerkers waren vriendelijk, meelevend en maakten er het beste van
Na gedegen overleg over het verwijderen van de kies is er uiteindelijk besloten om te trekken. De 2 assistentes hebben mij erg op mijn gemak gesteld, de verdoving is er pijnloos ingespoten. Tijdens de behandeling werd mij continue verteld wat er werd gedaan. De kaakchirurg heeft vakkundig en snel de kies getrokken. De luchtige opmerking van de kaakchirurg "ik heb het (kies trekken) al eerder gedaan" zorgde voor een ontspannen afsluiting van deze behandeling.
Het enige negatieve was de wachttijd in de wachtkamer. Ik heb daar een uur gezeten. Voor de rest vond ik alles heel goed! Er werd op een goede nette manier gewerkt. Ik werd meegenomen in keuzes en de stappen die werden gemaakt.
Prima, snel en deskundig
Lieve medewerkers, stellen je goed gerust, het ging erg vlot en professioneel.
Ze stelde je gerust
Werd netjes behandeld en personeel is vriendelijk goede uitleg
Twee keer ben ik doorverwezen voor het verwijderen van een verstandskies. Beide keren was ik erg bang maar iedereen was zeer vriendelijk en de beide keren heeft de behandeling in korte tijd plaats gevonden. De pijn die je de dagen erna hebt kan je natuurlijk niet voorkomen, dat hoort er bij!
Ik was er voor een intake, alles werd heel goed uitgelegd, ik weet precies waar ik aan toe ben.
In verband met een aanstaande operatie na een infectie bestod de noodzaak om geen gebitsproblemen te hebben. Een extactie was binnen een week geregeld.
De behandeling verliep vlot en de behandelaars waren aardig en rustig. Ze vertelden bij elke stap wat ze aan het doen waren. Over het algeheel ben ik heel tevreden over de ervaring. Twee opmerkingen: ik moest wel lang wachten (10-15 min) toen ik al in de behandelkamer zat. Als je zenuwachtig bent is dat niet zo fijn. Daarnaast had ik meer uitleg verwacht over de nabehandeling, en over wat er te verwachten valt de dagen na de behandeling. Bijvoorbeeld dat het beter is om wat rechter op te slapen om de zwelling tegen te gaan. Hier moest ik zelf achter komen nadat de zwelling onder mijn oog was gaan zitten. Dit soort tips zouden van tevoren heel welkom zijn!
Prettige sfeer tijdens behandeling erg duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.
Toch wel nerveus voor het trekken van de verstandskies en dan helpt het niet mee als je nog een half uur moet wachten. Uiteindelijk wel heel goed en vriendelijk geholpen, en werd ook goed op m'n gemak gesteld.
In vier weken tijd heb ik mijn verstandskiezen alle vier laten trekken. Ik vond het spannend, maar de kaakchirurg en de assistenten stelden me op mijn gemak en hielpen me erdoorheen. Ik vond ze erg vriendelijk, warm en professioneel. Aanrader.
Eenvoudige ingreep ondergaan. Vriendelijk ontvangen, net gebouw, op tijd geholpen, assistente en arts legden goed uit wat er ging gebeuren / ik kon verwachten. Net eindresultaat, behoudens de tijdelijke zwelling zie je niets meer. Enige minpunt is dat de muziek in de wachtkamer echt hard staat. Begrijp dat dit vast is om het geluid uit de behandelkamers te overstemmen, maar dat is in mijn optiek niet nodig en minstens zo storend.
Kaakontsteking, ontsteking verwijderd en herstel kunnen starten. Na 3/4 jaar forse positieve verbetering. Alle drie de geneesheren aan mijn tandartsstoel gehad. Tevreden.
Oude wortelkanaalbehandeling leverde ontsteking op. Met moderne apparatuur de situatie in beeld gebracht, plan van aanpak besproken. Goede begeleiding naar de ingreep toe. Naastgelegen kies moest getrokken, dat was onaangename verrassing mijnerzijds. Na ingreep onmiddellijk een foto. Da's niet meteen aangenaam. Half jaar later bij controle opnieuw foto, en daarop was keurig te zien dat nieuw botweefsel was aangemaakt. Het voelde al goed, nu werd het project ook nog mooi afgesloten met wetenschappelijke onderbouwing.
Ik was erg zenuwachtig, maar werd snel op mijn gemak gesteld. Door de goede uitleg. Vond het erg fijn dat de assistente alles vertelde wat er ging gebeuren. Het was zo gebeurd.
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.