Ik vond het prima

Ik vond het prima. Ik heb er geen verstand van of de behandeling goed is uitgevoerd, maar sinds ze daar mijn kies hebben getrokken ben ik van de ontstekingsklachten af. Verder ziet het er daar binnen netjes uit en voelde ik me correct behandeld.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) ik weet het niet meer
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja
  • Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Nee, helemaal niet
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Een beetje
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Ja, helemaal
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? N.v.t.
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Prettige rustige plaats, met ontzettend aardig personeel

Mijn angst werd serieus genomen en daarin ben ik echt gerustgesteld. Ik vond het tijdens de behandeling prettig dat alles wat er gebeurde verteld werd met een rustige stem, dat gaf mij echt rust.

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja
  • Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Ja, helemaal
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Ja, helemaal
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 10 Zeker wel
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? In de eerste din al gedaan
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Prettige ontvangst, duidelijk en kundig

Prettige ontvangst, duidelijk en kundig

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja
  • Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? N.v.t.
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? N.v.t.
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? N.v.t.
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 3
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Prettig contact en kundige behandeling
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 55 t/m 64 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar beroepsonderwijs en beroepsbegeleidend onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Nee (geen chronische ziekte/ aandoening)

Professioneel en een goed luisterend oor

Vlotte procedure van verwijderen verstandskiezen. Goed geluisterd bij vragen en daarin ook goede adviezen, tips en hulpmiddelen meegenomen.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Grotendeels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Grotendeels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Grotendeels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 8
  • Wat is uw leeftijd? 25 t/m 34 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)

Zeer vakkundig

Goed, hygiënisch, persoonlijk en vriendelijk

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, maar uitloop werd gemeld
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Nee, helemaal niet
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Grotendeels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 5 Heel veel napijn
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel slechter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Patiënt gericht goede persoonlijke aandacht
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 1 chronische ziekte/ aandoening

Zeer goed en vakkundig geholpen

Pijnloos, duidelijk, op mijn gemak gesteld

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? ja
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Over het zorgvuldig werken en goede informeren
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (zoals MAVO, (M)ULO, MBO-kort, VMBO-t)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Matig
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 2 chronische ziekten/ aandoeningen

Snelle accurate behandeling, en vriendelijke benadering!

Snelle behandeling en accuraat

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 1
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Competenties
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders, namelijk: Hbo master
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Maken een onaangename ingreep toch aangenaam

Nooit leuk om naar de kaakchirurg te moeten gaan, maar de medewerkers waren vriendelijk, meelevend en maakten er het beste van

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Een beetje
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Deels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Grotendeels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Weet ik niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 25 t/m 34 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger beroepsonderwijs (zoals: HBO, HTS, HEAO, HBO-V, kandidaats wetenschappelijk onderwijs)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

na overleg met mij kordaat behandeld.

Na gedegen overleg over het verwijderen van de kies is er uiteindelijk besloten om te trekken. De 2 assistentes hebben mij erg op mijn gemak gesteld, de verdoving is er pijnloos ingespoten. Tijdens de behandeling werd mij continue verteld wat er werd gedaan. De kaakchirurg heeft vakkundig en snel de kies getrokken. De luchtige opmerking van de kaakchirurg "ik heb het (kies trekken) al eerder gedaan" zorgde voor een ontspannen afsluiting van deze behandeling.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Weet ik niet / niet van toepassing
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De chirurg komt deskundig en daadkrachtig over. Een en ander in overleg met mij.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Matig

Vriendelijk en heldere informatie

Het enige negatieve was de wachttijd in de wachtkamer. Ik heb daar een uur gezeten. Voor de rest vond ik alles heel goed! Er werd op een goede nette manier gewerkt. Ik werd meegenomen in keuzes en de stappen die werden gemaakt.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, en uitloop werd niet gemeld
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.

Prima uitleg

Prima, snel en deskundig

• Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Gehaast maar vriendelijk
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Prettige benadering en professionele behandeling.

Lieve medewerkers, stellen je goed gerust, het ging erg vlot en professioneel.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets slechter
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Fijne vriendelijke medewerkers

Ze stelde je gerust

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 3
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Over de assistente
  • Wat is uw leeftijd? 65 t/m 74 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Lager of voorbereidend beroepsonderwijs (zoals LTS, LEAO, LHNO, Huishoudschool, VMBO)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Werd netjes behandeld en personeel is vriendelijk goede uitleg

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 9
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Netjes en heel duidelijk wat ze gingen doen en wat je kon horen en voelen en vertelden tijdens de ingreep hoever ze waren
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Ik zal zeker terug komen ondanks mijn angst voor de kaakchirurg

Twee keer ben ik doorverwezen voor het verwijderen van een verstandskies. Beide keren was ik erg bang maar iedereen was zeer vriendelijk en de beide keren heeft de behandeling in korte tijd plaats gevonden. De pijn die je de dagen erna hebt kan je natuurlijk niet voorkomen, dat hoort er bij!

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 4
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De rust die genomen wordt voor de daadwerkelijke behandeling gaat beginnen en de snelheid waarmee de behandeling wordt uitgevoerd
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger algemeen en voorbereidend wetenschappelijk onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Ik was er voor een intake, alles werd heel goed uitgelegd, ik weet precies waar ik aan toe ben.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijkheid

Uitmuntend

In verband met een aanstaande operatie na een infectie bestod de noodzaak om geen gebitsproblemen te hebben. Een extactie was binnen een week geregeld.

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 0 Helemaal geen napijn
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Vriendelijke behandelaars, snelle behandeling

De behandeling verliep vlot en de behandelaars waren aardig en rustig. Ze vertelden bij elke stap wat ze aan het doen waren. Over het algeheel ben ik heel tevreden over de ervaring. Twee opmerkingen: ik moest wel lang wachten (10-15 min) toen ik al in de behandelkamer zat. Als je zenuwachtig bent is dat niet zo fijn. Daarnaast had ik meer uitleg verwacht over de nabehandeling, en over wat er te verwachten valt de dagen na de behandeling. Bijvoorbeeld dat het beter is om wat rechter op te slapen om de zwelling tegen te gaan. Hier moest ik zelf achter komen nadat de zwelling onder mijn oog was gaan zitten. Dit soort tips zouden van tevoren heel welkom zijn!

• de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) dit was mij niet duidelijk
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijk personeel en hygiëne
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Fijne service

Prettige sfeer tijdens behandeling erg duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Goed en vriendelijk geholpen.

Toch wel nerveus voor het trekken van de verstandskies en dan helpt het niet mee als je nog een half uur moet wachten. Uiteindelijk wel heel goed en vriendelijk geholpen, en werd ook goed op m'n gemak gesteld.

• de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u) N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling(en) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Vriendelijk betrouwbaar en professioneel

In vier weken tijd heb ik mijn verstandskiezen alle vier laten trekken. Ik vond het spannend, maar de kaakchirurg en de assistenten stelden me op mijn gemak en hielpen me erdoorheen. Ik vond ze erg vriendelijk, warm en professioneel. Aanrader.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Nee, helemaal niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Deskundigheid en klantvriendelijkheid. Persoonlijke aandacht.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Keurig

Eenvoudige ingreep ondergaan. Vriendelijk ontvangen, net gebouw, op tijd geholpen, assistente en arts legden goed uit wat er ging gebeuren / ik kon verwachten. Net eindresultaat, behoudens de tijdelijke zwelling zie je niets meer. Enige minpunt is dat de muziek in de wachtkamer echt hard staat. Begrijp dat dit vast is om het geluid uit de behandelkamers te overstemmen, maar dat is in mijn optiek niet nodig en minstens zo storend.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 2
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Uitstekend verwachtingsmanagement, voelt betrouwbaar
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Goede aanpak en goed resultaat.

Kaakontsteking, ontsteking verwijderd en herstel kunnen starten. Na 3/4 jaar forse positieve verbetering. Alle drie de geneesheren aan mijn tandartsstoel gehad. Tevreden.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Professionaliteit
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.

prima geholpen

Oude wortelkanaalbehandeling leverde ontsteking op. Met moderne apparatuur de situatie in beeld gebracht, plan van aanpak besproken. Goede begeleiding naar de ingreep toe. Naastgelegen kies moest getrokken, dat was onaangename verrassing mijnerzijds. Na ingreep onmiddellijk een foto. Da's niet meteen aangenaam. Half jaar later bij controle opnieuw foto, en daarop was keurig te zien dat nieuw botweefsel was aangemaakt. Het voelde al goed, nu werd het project ook nog mooi afgesloten met wetenschappelijke onderbouwing.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Opdracht van mij / mijn tandarts uitstekend uitgevoerd door ZBC.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid.

Fijne ervaring.

Ik was erg zenuwachtig, maar werd snel op mijn gemak gesteld. Door de goede uitleg. Vond het erg fijn dat de assistente alles vertelde wat er ging gebeuren. Het was zo gebeurd.

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar

Groenewoudseweg 135

6524 tx Nijmegen

Over ZBC - de Kaakchirurg

ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.

Over Colosseum Dental Benelux