Heb niet lang gewacht kom eigenlijk meteen doorlopen en stond ook weer zo buiten geholpen en al .

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Grotendeels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Nee, helemaal niet
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Ja, helemaal
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Ja, helemaal
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 4
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 10 Zeker wel
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Dat ze zorgvuldig werken en de klant gerustgesteld als dat nodig is
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders: Van de veldeweg 84
  • Anders, namelijk: Mbo
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Nee (geen chronische ziekte/ aandoening)

Ik ben goed opgevangen en alles is goed verlopen

Ik was zelfs verbaasd hoe uitstekend er gehandeld werd. Alles was tot in de pintjes geregeld en er werd veel aandacht aan me geschonken. Ik voelde me geen nummertje maar echt een individuele patiënt

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Ja, helemaal
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? N.v.t.
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 3
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 25 t/m 34 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar beroepsonderwijs en beroepsbegeleidend onderwijs

Prettig & professioneel

Deskundig, goede uitleg en Corona proof. Wat een fijne arts, die dokter Borstlap!

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Deels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Deels
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Weet ik niet
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 9
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Coronamaatregelen en de vrolijke telefoniste (Laura?)
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 55 t/m 64 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

netjes behandeld, een aanspreekpunt tijdens behandeling

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Deels
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Grotendeels
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 7
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger algemeen en voorbereidend wetenschappelijk onderwijs
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Een snelle ingreep waarbij er veel aandacht was om mij gerust te stellen

Mijn verstandskies werd getrokken voor de eerste keer en ik vond het erg spannend. De kaakchirurg en assistenten deden er alles aan om het voor mij zo fijn mogelijk te laten verlopen. Ze legden stapje voor stapje uit wat er ging gebeuren en ook het trekken van de kies zelf was zo gebeurd en viel uiteindelijk erg mee. Een erg goede ervaring dus! Een punt ter verbetering: ik kreeg 1 dag ven tevoren een herinnering aan mijn afspraak met wat informatie over Coronamaatregelen, maar hier zou misschien nog aan toegevoegd kunnen worden wat je kunt doen ter voorbereiding op het trekken van de kies (van tevoren goed eten omdat het daarna moeilijk is en 2 paracetamol nemen werden mij aangeraden toen ik zelf telefonisch contact opnam met mijn tandarts)

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 2
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Veel aandacht voor het gerust stellen van patient
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Aardig behandeld

Ik moest mijn verstandskiezen laten trekken. Met een trauma van mijn eerste tandarts ging ik naar ZBC kaakchirurgen. Ik vertelde dat ik het spannend vond en ze hebben me prettig en professioneel behandeld. Ik vond het fijn dat ze voor elke handeling mij vertelden wat ze gingen doen en wat ik kon verwachten. Het enige waar ik pech in heb is dat ik lang last had van de wondjes en mijn kaak was gekneusd. Daar was ik zeker niet blij mee. Daarvoor moest ik terug komen naar de chirurg.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Een beetje
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 5 Heel veel napijn
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel slechter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Fijn dat jullie tijdens de behandeling vertelden wat ik kon verwachten en wat jullie handelingen waren (voordat jullie verder gingen). En dat jullie ook nuchter bleven.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger beroepsonderwijs (zoals: HBO, HTS, HEAO, HBO-V, kandidaats wetenschappelijk onderwijs)

erg tevreden

zeer tevreden, goed geholpen. Personeel is erg vriendelijk.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 1
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (zoals MAVO, (M)ULO, MBO-kort, VMBO-t)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Vlot maar met aandacht voor vraag en behandeling

Ik kreeg het idee dat ik in een goed geoliede praktijk geholpen werd. Het ontvangst was vriendelijk en de handelingen zoals foto’s maken en verdoving zetten was routinewerk. De chirurg was legde rustig uit wat hij deed en wanneer ik iets kon aangeven. Al met al een goede professionele behandeling ondergaan. Wel wil ik aanvullen, dat een aanmoedigend woord tijdens of na de behandeling fijn zou zijn geweest om wat empathie over te brengen. Ik ben zelf zorgmedewerker en dat geef ik altijd mee waardoor patiënten met vertrouwen & een goed gevoel de deur uit gaan. De behandeling was momenteel meer gericht op het vlot & goed uitvoeren van de handelingen.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Een beetje
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Grotendeels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Een beetje
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Weet ik niet / niet van toepassing
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Professioneel
  • Ik vind het belangrijk dat: De zorgverleners goed naar mij luisteren.
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Ik ben super fijn, rustig en vriendelijke geholpen

Ik heb een positieve ervaring. Er werd goed overlegd welke verstandskiezen ik eruit wilde halen en het voelde niet alsof het werd opgedrongen. Zelf was ik erg nerveus voor de verdoving, hier gingen ze super mee om en legde rustig uit wat ze deden. De behandeling zelf verliet erg vlot. De chirurg vertelde wat hij deed maar werkte ondertussen door. Ook de informatie voor thuis was erg nuttig.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Grotendeels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Over de vriendelijkheid en overleg met de patiënt.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Anders: Korte spruit 24

Zeer professionele praktijk

Goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke info voor wat als patiënt gaat gebeuren. Praktijk mooie en hygiënisch uitstraling. Belangrijk voor deze periode met de Corona perikelen !

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Weet ik niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Professionele praktijk
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar

Aardig en behulpzaam personeel

Ik was er angstig maar ik werd goed opgevangen en de behandeling was pijnloos en snel voorbij.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Aardig personeel
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Erg goed

Alles word goed van te voren uit gelegd en voelde voor mij aan dat ik met een zeer vakkundig team te maken had

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 0 Helemaal geen napijn
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vakkundig
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Kort maar krachtig

Vriendelijk personeel

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel slechter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijke kaakchirurgen, korte behandelduur
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren.

Heel goed

Vriendelijke geruststellende omgeving waar men de tijd voor je neemt

• Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

goede zorg en nazorg

Met spanning in mijn lijf heb ik mijn verstandskiezen laten verwijderen. Helaas had ik na een week nog veel last en kon ik meteen langskomen en ben ik uiterst vriendelijk en prettig geholpen. Ik moet over een maand weer komen voor het volgende setje verstandskiezen die eruit moeten. Ik verheug me er niet op maar weet dat ik top handen ben.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De rust en uitleg tijdens de behandeling. Super fijn.
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Je gaat er niet voor je lol naar toe maar dit zijn professionals, alles ging zoals het hoort.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? N.v.t.
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? N.v.t.
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: N.v.t.
  • Wat is uw geslacht? N.v.t.
  • Anders: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? N.v.t.
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? N.v.t.
  • Anders, namelijk: N.v.t.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? N.v.t.

Prima!

Goede en kalme uitleg. Kwam professioneel over. Voelde me daardoor rustig bij de operatie.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Weet ik niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Professionaliteit
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Goede behandeling, en fijne uitleg.

Zeer prettig

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Snelle behandeling, en niet lang hoeven wachten.
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders, namelijk: MBO niveau 3

Erg fijn

Ik werd goed begeleid tijdens mijn behandeling. Alles werd stap voor stap uitgelegd en er werd vaak gevraagd of het goed ging. Dit vond ik heel fijn

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Fijn begeleid tijdens behandeling
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Het is goed geregeld

Eerst vond ik het erg spannend maar de medewerkers hebben mij erg relaxt en goed geholpen. Het is mij erg meegevallen en ik heb geen pijn of zo meer gehad.

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Communicatie
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Goed geholpen duidelijke uitleg.

• Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede aanpak

Vriendelijk personeel, goed geholpen

Ik was door mijn tandarts doorgestuurd naar zbc de kaakchirurg voor verwijderen verstandskiezen omdat de zenuw linksonder vrij dichtbij lag. Tijdens het intake gesprek werd gezegd dat er niet veel zorgen waren om de zenuw. Tijdens het plaatsen (door andere arts) werd gezegd dat er echter wel een kleine doch reële kans was dat de zenuw gekneusd kon worden. Ik weet niet goed of ik dit zelf de eerste keer verkeerd begrepen had of dat de eerste arts daadwerkelijk minder risico van de ingreep inschatte dan de tweede, maar ik schrok er wel een beetje van. Verder ben ik heel goed geholpen. Vriendelijk personeel en tijdens de ingreep werd stap voor stap uitgelegd wat er ging gebeuren. Bij een tweede afspraak ivm aanhoudende pijn ben ik ook goed geholpen door de assistente

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 8
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Geruststelling

Ondanks de vele spanningen die ik ervaarde, wisten ze mij hier goed gerust te stellen. Ze namen de tijd om uit te leggen wat er ging gebeuren en om een praatje te maken.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets slechter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Bedankt voor de goede zorgen, het praatje en de geruststelling!
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.

Aardige medewerkers

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Grotendeels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Professioneel en geduldig geholpen. Top!

Ze nemen de tijd voor de mensen, geven duidelijke informatie en gaan professioneel te werk. Laten je je op je gemak voelen en vragen meerdere keren hoe het gaat.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Het geduld en de duidelijke informatie!
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 1 chronische ziekte/ aandoening

Groenewoudseweg 135

6524 tx Nijmegen

Over ZBC - de Kaakchirurg

ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.

Over Colosseum Dental Benelux