Heb niet lang gewacht kom eigenlijk meteen doorlopen en stond ook weer zo buiten geholpen en al .
Ik was zelfs verbaasd hoe uitstekend er gehandeld werd. Alles was tot in de pintjes geregeld en er werd veel aandacht aan me geschonken. Ik voelde me geen nummertje maar echt een individuele patiënt
Deskundig, goede uitleg en Corona proof. Wat een fijne arts, die dokter Borstlap!
Mijn verstandskies werd getrokken voor de eerste keer en ik vond het erg spannend. De kaakchirurg en assistenten deden er alles aan om het voor mij zo fijn mogelijk te laten verlopen. Ze legden stapje voor stapje uit wat er ging gebeuren en ook het trekken van de kies zelf was zo gebeurd en viel uiteindelijk erg mee. Een erg goede ervaring dus! Een punt ter verbetering: ik kreeg 1 dag ven tevoren een herinnering aan mijn afspraak met wat informatie over Coronamaatregelen, maar hier zou misschien nog aan toegevoegd kunnen worden wat je kunt doen ter voorbereiding op het trekken van de kies (van tevoren goed eten omdat het daarna moeilijk is en 2 paracetamol nemen werden mij aangeraden toen ik zelf telefonisch contact opnam met mijn tandarts)
Ik moest mijn verstandskiezen laten trekken. Met een trauma van mijn eerste tandarts ging ik naar ZBC kaakchirurgen. Ik vertelde dat ik het spannend vond en ze hebben me prettig en professioneel behandeld. Ik vond het fijn dat ze voor elke handeling mij vertelden wat ze gingen doen en wat ik kon verwachten. Het enige waar ik pech in heb is dat ik lang last had van de wondjes en mijn kaak was gekneusd. Daar was ik zeker niet blij mee. Daarvoor moest ik terug komen naar de chirurg.
zeer tevreden, goed geholpen. Personeel is erg vriendelijk.
Ik kreeg het idee dat ik in een goed geoliede praktijk geholpen werd. Het ontvangst was vriendelijk en de handelingen zoals foto’s maken en verdoving zetten was routinewerk. De chirurg was legde rustig uit wat hij deed en wanneer ik iets kon aangeven. Al met al een goede professionele behandeling ondergaan. Wel wil ik aanvullen, dat een aanmoedigend woord tijdens of na de behandeling fijn zou zijn geweest om wat empathie over te brengen. Ik ben zelf zorgmedewerker en dat geef ik altijd mee waardoor patiënten met vertrouwen & een goed gevoel de deur uit gaan. De behandeling was momenteel meer gericht op het vlot & goed uitvoeren van de handelingen.
Ik heb een positieve ervaring. Er werd goed overlegd welke verstandskiezen ik eruit wilde halen en het voelde niet alsof het werd opgedrongen. Zelf was ik erg nerveus voor de verdoving, hier gingen ze super mee om en legde rustig uit wat ze deden. De behandeling zelf verliet erg vlot. De chirurg vertelde wat hij deed maar werkte ondertussen door. Ook de informatie voor thuis was erg nuttig.
Goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke info voor wat als patiënt gaat gebeuren. Praktijk mooie en hygiënisch uitstraling. Belangrijk voor deze periode met de Corona perikelen !
Ik was er angstig maar ik werd goed opgevangen en de behandeling was pijnloos en snel voorbij.
Alles word goed van te voren uit gelegd en voelde voor mij aan dat ik met een zeer vakkundig team te maken had
Vriendelijk personeel
Vriendelijke geruststellende omgeving waar men de tijd voor je neemt
Met spanning in mijn lijf heb ik mijn verstandskiezen laten verwijderen. Helaas had ik na een week nog veel last en kon ik meteen langskomen en ben ik uiterst vriendelijk en prettig geholpen. Ik moet over een maand weer komen voor het volgende setje verstandskiezen die eruit moeten. Ik verheug me er niet op maar weet dat ik top handen ben.
Je gaat er niet voor je lol naar toe maar dit zijn professionals, alles ging zoals het hoort.
Goede en kalme uitleg. Kwam professioneel over. Voelde me daardoor rustig bij de operatie.
Zeer prettig
Ik werd goed begeleid tijdens mijn behandeling. Alles werd stap voor stap uitgelegd en er werd vaak gevraagd of het goed ging. Dit vond ik heel fijn
Eerst vond ik het erg spannend maar de medewerkers hebben mij erg relaxt en goed geholpen. Het is mij erg meegevallen en ik heb geen pijn of zo meer gehad.
Goed geholpen duidelijke uitleg.
Ik was door mijn tandarts doorgestuurd naar zbc de kaakchirurg voor verwijderen verstandskiezen omdat de zenuw linksonder vrij dichtbij lag. Tijdens het intake gesprek werd gezegd dat er niet veel zorgen waren om de zenuw. Tijdens het plaatsen (door andere arts) werd gezegd dat er echter wel een kleine doch reële kans was dat de zenuw gekneusd kon worden. Ik weet niet goed of ik dit zelf de eerste keer verkeerd begrepen had of dat de eerste arts daadwerkelijk minder risico van de ingreep inschatte dan de tweede, maar ik schrok er wel een beetje van. Verder ben ik heel goed geholpen. Vriendelijk personeel en tijdens de ingreep werd stap voor stap uitgelegd wat er ging gebeuren. Bij een tweede afspraak ivm aanhoudende pijn ben ik ook goed geholpen door de assistente
Ondanks de vele spanningen die ik ervaarde, wisten ze mij hier goed gerust te stellen. Ze namen de tijd om uit te leggen wat er ging gebeuren en om een praatje te maken.
Aardige medewerkers
Ze nemen de tijd voor de mensen, geven duidelijke informatie en gaan professioneel te werk. Laten je je op je gemak voelen en vragen meerdere keren hoe het gaat.
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.