raar dat ik in de tandarts stoel moet zitten als er alleen naar de foto gekeken wordt. Vind het dan prettiger om ook gewoon aan de tafel te zitten en de foto te zien. Verder wel prettig als er toegelicht wordt dat 3 verstandskiezen wel tegelijk kunnen en waarom 4 dan niet mogen. Bedacht me dit pas toen ik buiten stond, dus heb zelf maar aannames gedaan.
zie hierboven
Het is en blijft een enge ervaring, maar het personeel is heel aardig. Dat helpt je er doorheen
Goede hygiëne- en Corona maatregelen. Daarnaast zeer kundig arts, ben zorgvuldig behandeld. Geen problemen gehad met het herstel.
Vriendelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg.
Er werd mij goed hulp verleend, ze stelde mij gerust, waren vriendelijk en zelfs gezellig. De ingreep verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gebracht.
Geweldig! Top service was zo weer buiten met 2 verstandkiezen minder haha
Zowel de aanloop als de behandeling zelf heb ik als ‘prettig’ ervaren terwijl ik zeer veel angst voor de tandarts heb en met forse naweeen zit als gevolg van een ontsteking. De chirurg neemt de tijd en de assistenten zijn allemaal zeer toegankelijk, behulpzaam, daadkrachtig en niet in de laatste plaats zeer vakkundig. Bij dit laatste neem ik in ogenschouw de wijze waarop degene mij bij de nazorg te woord stond en mij behandelde voordat de chirurg de slotcontrole deed. Kortom, ga zo door, en dus mijn complimenten. Bedankt!
duidelijke uitleg bij binnenkomst Kaakchirurg legde ook alles nog een goed uit..en stelde je gerust tijdens ingreep. Alleen ze hadden pijnstillers mee moeten geven. En niet denken dat het met paracetamol te redden is.. want ik had echt extra pijnstillers nodig.
Er werd voldoende uitleg gegeven over de ingreep en de handelingen. Ik miste uitleg over hoe om te gaan met de dagen erna. Ik hoor van iedereen dat Het goed is om na zo’n ingreep te spoelen maar ik heb daar niets over gehoord of voor mee gekregen, vreemd!
Prima en meegedacht qua planning ondanks de bijzondere tijd.
Vriendelijk personeel
Eerste gesprek met de heer berge was geruststellend, informatief. Hij gaf duidelijk advies, liet mij de keuze. Ik zal in vertrouwen, ondanks mijn angst, de behandeling ondergaan.
Ik voel me hier meestal erg op mijn gemak, hoewel ik geen fan ben van de tandarts. Ik wordt altijd vriendelijk behandeld. Iedereen handelt erg zorgvuldig. Ik voel me als klant gehoord.
Een prettige ervaring
Er werd steeds heel duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Dat was prettig. Het herstel had ik wel graag meer over willen horen. Wanneer kun je weer poetsen, tanden stoken juist wel of niet?
Ik heb een zeer prettige ervaring gehad toen ik mijn kiezen liet trekken. Het personeel was aardig, stelde me op me gemak en vertelde stap voor stap wat er ging gebeuren en waarom. Wel was de wachttijd erg lang. Tussen het maken van de afspraak en de afspraak zelf zaten 3 maanden (plus nog 2 extra vanwege Corona) waardoor ik soms onnodig last had van mijn kiezen
Was er heel kort, maar het was prima geregeld en erg vriendelijk
Ik vond dat ik beetje werd behandeld als een van de zovele werd behandeld. Daarnaast was mijn foto niet helemaal in orde en wisten ze tijdens de operatie nog niet of ze wel de juiste foto hebben. Aan de andere kant vond ik het heel fijn dat de assistenten en de chirurg telkens hebben vermeld wat ze gingen doen en dat zij telkens checkte met hoe het mij ging, dat was heel fijn.
Voor een wortelpuntbehandeling ben ik twee keer bij deze praktijk geweest, eerst voor een consult, daarna voor de echte behandeling. Het consult was erg kort en had weinig ruimte voor vragen, dit was jammer, aangezien ik er een dag niet voor naar mijn werk was gereden. Bij de behandeling zelf werd ik door het aanwezige personeel erg goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurde, en waar ik na de behandeling rekening mee moest houden. Alles bij elkaar kan ik deze praktijk aanbevelen.
Prima werk. Alles schoon.
Prettig om van te voren de behandeling nog voor te bespreken en daarbij de verwachtingen voor natraject te horen
Fijne behandeling
Na binnenkomst direct geholpen, behandeling verliep soepel. Uitleg was niet heel uitgebreid.
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.