Vreemd je komt binnen en wil even naar het toilet maar dat kan niet. Ik heb even overwogen om dat maar buiten te doen maar op hoop vanzegen dan maar. Verder technisch gezien prima
Meteen ter zake en het afmaken.
alles ging soepel ik was precies op tijd aan de beurt en mijn ingreep verliep erg soepel waardoor ik weinig tot geen klachten had nadat de verdoving uitgewerkt was
Goede behandeling, beetje onpersoonlijk.
Mijn ervaring was heel goed heb gesprek gehad met een hele vriendelijke assistente de en een hele vriendelijke chirurg voelde me op mijn gemak
Zie hierboven. Enige nadeel was de lange wachttijd van eerst 35 minuten, daarna nog 5 minuten voordat de specialist kwam.
Bij mijn eerste bezoek aan de kaakchirurg was ik redelijk nerveus over hoe het zou gaan tijdens de operatie en erna. De kaakchirurg en zijn collega's namelijk uitgebreid de tijd voor me en legden alles heel duidelijk aan me uit. Hierdoor werd ik een stuk meer gerust gesteld en verliep voor mij de operatie zonder de spanning, die ik daarvoor wel ervoer.
Een fijne kliniek waar alles netjes geregeld is (ook in corona-tijd). Alles wordt voor en na de afspraak duidelijk doorlopen. Een praatje was ook welkom.
De verstandskies met vulling kon er voorzichtig geheel uit gehaald worden.
Voor mijn gevoel werd er haastig te werk gegaan.
Meer dan een positieve ervaring! 3
Fijne anesthesiste, gaf een rustige indruk en stelde mij op mijn gemak. Het ging ook vrij snel en ik mocht muziek in wat erg fijn was!
Gehele procedure en uitvoering is zeer goed bevallen. Geen opmerkingen van mijn zijde.
Alles werd goed uitgelegd van te voren
Fijn
ik vond het doodeng maar werd gerustgesteld en duidelijk uitgelegd alles
Heel gespannen naar de kaakchirurg maar door wat persoonlijke aandacht voelde ik mij al relatief snel rustig worden. Het trekken van de kies heeft snel en pijnloos plaatsgevonden.
Achteraf meegevallen
Het enige minpunt wat ik kan bedenken is de lange tijd die er tussen het eerste contact zit en de datum van behandeling. 10 weken voor een ontstoken kies trekken is veel te lang gezien de pijn die erger wordt. Dit is echter later volledig terug gebracht tot 3 dagen na telefoon van mijn tandarts met een spoedverzoek. Hiervoor dank.
De artsen waren super lief. Ik was nogal nerveus, maar ze hebben me gerust gesteld. Als ik nu weer een keer terug moet komen zal ik niet meer nerveus zijn omdat ik weet dat ik in goede handen ben.
De behandeling ging goed en snel, helaas na ingreep abces onstaan waardoor ik veel pijn had. Daarna meerdere afspraken nog gehad
Ik moest lang wachten, werd op tijd uit de wachtkamer gehaald maar moest in de behandelkamer ruim 20 minuten wachten op de chirurg. Ik dacht dat ze me vergeten waren. Toen hij er eenmaal was, ben ik wel goed en snel geholpen. Drs. de Koning was erg aardig. De rest van het personeel kwam gehaast en onpersoonlijk over, wat ik best kwalijk vind voor iets als een kaakchirurg waar veel mensen (waaronder ik) erg bang voor zijn.
Goed geholpen Kundig Snel Duidelijke adviezen mee naar huis Recept voor medicatie mee
In corona tijd naar de kaakchirurg bij binnenkomst word je al vriendelijk ontvangen. De assistentes zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Toevallig had ik het geluk dat ik professor Berge had. En mijn zenuwen minder werden. Ik werd door de dokter ook vriendelijk behandeld. Dit is in 4 jaar tijd mijn 2de bezoek en bij allebei de bezoeken heb ik als prettig ervaren.
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.