Soepel

Ik vond de begeleiding door het proces heel luchtig en vriendelijk. Ook tijdens de behandeling wist ik continu wat mij te wachten stond, dit was fijn.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Ja, helemaal
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Een beetje
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Ja, helemaal
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Grotendeels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Ja, helemaal
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 2
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets slechter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 10 Zeker wel
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Begeleiding en informatie
  • Wat is uw leeftijd? 25 t/m 34 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Ja, 1 chronische ziekte/ aandoening

Aardige medewerkers. Maken gezellig een praatje met je tijdens de behandeling.

Een fijne en snelle ervaring. Met mensen die oog hebben voor het werk en weten wat hun doen.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Grotendeels
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Ja, helemaal
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Deels
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Ja, helemaal
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Grotendeels
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Grotendeels
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 3
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 8
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Over de gezellige gesprekken met de medewerkers waardoor je een stuk minder zenuwachtig de behandeling in gaat. Ook gaven ze een goede uitleg wat er zou gebeuren.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (zoals MAVO, (M)ULO, MBO-kort, VMBO-t)
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Nee (geen chronische ziekte/ aandoening)

Nette, goed luisterende mensen

Zodra je ze vertelt wat je graag wilt weten, luisteren ze goed en vertellen ze alles stap voor stap. De pijn erna niet super veel last van gehad.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Nee, helemaal niet
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Deels
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Een beetje
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Grotendeels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Deels
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vertellen goed wat er gedaan word als je bang bent.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? Weet ik (nog) niet

Uitstekend geholpen, vriendelijk personeel!

Ben door de zorgverleners goed op mijn gemak gesteld en ze vertelden per stap wat er ging gebeuren. Daarnaast is er duidelijk uitgelegd wat ik na de behandeling kan verwachten.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijkheid van het personeel
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 25 t/m 34 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger beroepsonderwijs (zoals: HBO, HTS, HEAO, HBO-V, kandidaats wetenschappelijk onderwijs)

normaal

LET OP: IK GEEF GEEN TOESTEMMING VOOR VERWERKING VAN MIJN PERSOONSGEGEVENS ONDANKS HET VINKJE WAT JE MOETB ZETTEN OM TE VERSTUREN. DIT VIND IK ONBEHOORLIJKE CHANTAGE !!! zoals verwacht maar wel weer later dan de afspraak. dit is dus meer dan 30 seconde werk => veel te veel vragen. Beetje zelfbevrediging. Bij aanbevelen ook neutraal. Ik ga jullie niet verkopen, tenzij ik er geld voor krijg, maar als iemand erom vraagt zal ik neutraal beantwoorden. Daarom hier NEE. Compliment: waarom, de vis wordt duur betaald en daar mag ik wat voor verwachten. Wat doet de opleiding er toe??? Vragen over ziekte zijn tijdens de behandeling gesteld dus hier overbodig, zelfde uitermate ongepast omdat ik niet weet wat Julie met de gegevens gaan doen!!!! AVG daar ga ik zeker NIET mee akkoord. Krijg ik nu de volgende keer korting omdat ik deze enquete ingevuld heb? Waarom vooraf geen prijsindicatie? Het is altijd een verrassing wat op de factuur zal staan. Daar stellen jullie geen vragen jullie niet.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Nee, helemaal niet
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Ja, helemaal
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Weet ik niet
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 5 Heel veel napijn
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 0 Zeker niet
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Goede ontvangst en ik voel me serieus genomen.

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Grotendeels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Grotendeels
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar

Tevreden

Ben zeer tevreden over de behandeling. Helaas moest ik wel ruim een half uur wachten, maar dat bleek overmacht. Had misschien wat beter gecommuniceerd kunnen worde.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? 65 t/m 74 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Middelbaar beroepsonderwijs en beroepsbegeleidend onderwijs

Een uitje in coronatijd

Goed ontvangen, ruimte voor een grapje, goed behandeld, weinig bloedverlies nadien in tegenstelling tot de vorige keer.

• Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? N.v.t.
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Grotendeels
  • Krijgt u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte of klachten kunt omgaan in de thuissituatie? Grotendeels
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Grotendeels
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 1
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De assistente was erg gezellig
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

prettig geholpen, ondanks mijn angst voor de ingreep

ik ben ontzettend bang hiervoor, maar het personeel heeft mij er goed doorheen geloodst, hadden aandacht voor me en namen mijn angst serieus.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Deels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Weet ik niet
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Weet ik niet / niet van toepassing
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 6
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Prettig behandeld ondanks mijn angst complimenten hiervoor
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Hele fijne begeleiding tijdens de behandeling

Bij zbc de kaakchirurg heeft men mij uitstekend begeleid voor en tijdens de behandeling. Men heeft ruim de tijd genomen voor mijn angst waardoor de behandeling heel erg is meegevallen

• Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Deels
  • Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Weet ik niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De rustige begeleiding
  • Ik vind het belangrijk dat: De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? N.v.t.
  • Anders, namelijk: N.v.t.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? N.v.t.
  • Heeft u één of meerdere chronische ziekten of aandoeningen? N.v.t.

Vlotte behandeling, nazorg kan beter

Ik had klachten en kon vrij snel terecht voor een behandeling. Hierin werd qua planning goed meegedacht. De behandeling was vlot en professioneel. Het was een gecompliceerde behandeling maar ik werd tijdens goed op de hoogte gehouden. Ik kreeg een recept voor pijnstillers mee voor de eerste dagen. Echter bleef ik veel pijnklachten houden, was ik ziek van de pijn, en heb tweemaal contact opgenomen vanwege onhoudbare pijn. Ik voelde me niet serieus genomen door de assistente. Ook toen ik vroeg naar een herhaalrecept kon ik dit niet krijgen. Er werd gerefereerd naar een vragenlijst waarbij ik niet op alles met ja kon beantwoorden waardoor er volgens haar geen reden was om terug te komen. Echter bleef voor mij de pijn onhoudbaar. Gelukkig kon ik bij mijn eigen tandarts terecht. Ik vind dat de nazorg echt beter zou kunnen, en op zijn minst de informatievoorziening en verwachtingen goed te bespreken vooraf.

• Kreeg u vooraf informatie over de zorg bij ZBC de Kaakchirurg, zodat u wist wat u kon verwachten? Een beetje
  • Bepaalde u samen met de zorgverleners welke zorg of behandeling u kreeg? Grotendeels
  • Zijn de voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan u verteld? Nee, helemaal niet
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Deels
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Grotendeels
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Weet ik niet
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 7
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Zeer professionele kaakchirurg, vlotte behandeling ndleing
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De verschillende afspraken goed op elkaar aansluiten., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Ben op mijn gemak gesteld en heb de behandeling goed doorstaan door vriendelijke en kundige mensen.

Alles heb ik goed doorstaan. De kaakchirurg was vriendelijk en kundig en de assistente was dat ook. Nu een week later....heel veel napijn. Mijn moeder heeft geen contact kunnen krijgen met kaakchirurg over de napijn en om extra pijnstillers op recept te krijgen. Dit heeft ze via de huisarts gedaan. Ik heb nog erg veel pijn en de wond is nog open vh trekken vd verstandskies. Mijn moeder heeft vanochtend (9-10-20)vanaf 8u tot half 9 geprobeerd te bellen om te vragen of ze mij toch even na konden kijken ivm de pijn. Eindelijk iemand aan de lijn gekregen om 8.30u en ik kon woensdag pas terecht. Of ik had een half uur de tijd om vanuit Bemmel naar de praktijk in Nijmegen te komen. Dat was ook geen optie en mijn moeder heeft gezegd dat het niet kan om zo afgescheept te worden en dat haar dochter met deze pijnen het weekend in moet gaan. En ze heeft haar beklag gedaan. Inmiddels ben ik vanochtend maar naar de huisarts gegaan om daar de wond na te laten kijken en of dat er geen ontsteking zat. En uitgelegd dat ik niet bij jullie terecht kon. Dit vind ik echter wel een grote minpunt. En staat los vd behandeling zelf. Want ik ben echt netjes behandeld.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Iets beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De artsen zijn erg vriendelijk en stelde me op m’n gemak.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Lager onderwijs (basisschool, speciaal basisonderwijs)

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De zorgverleners goed naar mij luisteren.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

nazorg erg slecht waardoor ik nu een litteken heb in mijn gezicht

Ik heb mijn verstandkies op advies van de tandarts hier laten trekken. Het trekken zelf ging prima en de kaakchirurg was ook vriendelijk. Na afloop werd er echter erg weinig gezegd over hoe ik de wond moest verzorgen en omdat ik nog onder verdoving zat was het moeilijk om iets te vragen. Het ging ontsteken en ik moest dus terug waarbij de hechtingen losgeknipt werden en ik een spoelspuitje kreeg. Hierna leek het even goed te gaan, maar vervolgens begon er een bult die van buiten te zien was op mijn wang te groeien. Hiervoor ben ik weer meerdere keren terug geweest, waarbij er telkens even gevoeld werd en vervolgens gezegd werd dat dit gewoon een opgezwollen lymfeklier was. Een paar weken later werd dit aangepast naar dat het een bacterie was en kreeg ik antibiotica voor een volledige maand voorgeschreven. Het bleef echter zitten en toen werd ik naar het ziekenhuis doorverwezen voor een scan met punctie. Bij het ziekenhuis aangekomen vond ik de behandeling echt treurig. De mensen daar snapten niet waarvoor ik kwam, vroegen aan mij waarom dit nodig was, hebben vervolgens de kaakchirurg gebeld en lieten vervolgens aan mij weten dat ze niets voor mij konden doen en niet begrepen waarom ik naar hun gestuurd was. Toen heb ik de kaakchirurg gebeld, waar de receptionist uitermate onbehulpzaam was. Ik kon wel over 3 weken weer een keer langskomen. Maar aangezien de bult nu al meer dan een maand op mijn gezicht zat en steeds erger werd, heb ik een spoedafspraak geëist. Weer bij de kaakchirurg aangekomen schrok die van hoe het eruit zag en werd er besloten opnieuw te opereren. Er moest opnieuw gesneden en geboord worden en de ontsteking was blijkbaar erg diep gegaan en had ook een absces veroorzaakt. Die ging niet weg tijdens de operatie dus toen hebben ze die leeggeprikt met een naald. Hierdoor is er een dik litteken op mijn gezicht ontstaan, en ben ik meerdere keren teruggeweest, waarbij de conclusie was dat ze verder niks meer voor mij konden doen.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? Een beetje
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Een beetje
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Nee, helemaal niet
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Een beetje
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 4
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Heel veel slechter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? De kaakchirurg was wel vriendelijk en medelevend
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Zeer Goed

Professionals die hun vak verstaan!

Prettig dat ik snel terecht kon met mijn kiespijn. Ik werd meteen op m’n gemak gesteld. Er werd vooraf met mij goed doorgesproken wat de behandelmethode inhield. Operatie werd zeer kundig en zorgvuldig uitgevoerd.

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Ja, helemaal
  • In welke mate heeft u napijn ervaren ten gevolge van de behandeling? 0: Helemaal geen napijn 5: Heel veel napijn 0 Helemaal geen napijn
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Zeer kundig, voelt veilig en vertrouwd. Ze stellen je op je gemak. Je kunt er snel terecht.
  • Wat is uw leeftijd? 35 t/m 44 jaar
  • Wat is uw hoogst voltooide opleiding? Hoger algemeen en voorbereidend wetenschappelijk onderwijs

Niets te klagen!

2 weken geleden een ontstoken verstandskies eruit laten slopen. Duidelijke uitleg gekregen en mijn mond was goed verdoofd. Heb er vrijwel niets van gevoeld. Helaas een paar dagen later een nieuwe ontsteking gekregen in de holte. Ik kon dezelfde dag nog terecht voor een extra spoedconsult. Top!

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Veel beter
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Ik vond het heel fijn dat de assistente aan de telefoon met mij meedacht toen ik terug moest komen voor een spoedconsult. Ik kwam uit de nachtdienst op werk en wilde een spoedplekje aan het begin of eind van de dag. Deze plekken waren vol maar ik kon met de assistente afspreken dat zij mij zou bellen indien er iemand uit viel. 5 minuten later belde zij me al weer terug. Ik mocht direct komen. Top service!
  • Ik vind het belangrijk dat: De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Vlotte en deskundige behandeling

Vlot en deskundig geholpen, tijdens behandeling voldoende uitleg, genowg aandcht voor gesteldheid van patient

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • In welke mate zou u ZBC de Kaakchirurg aanbevelen bij andere mensen met dezelfde ziekte of gezondheidsklachten? 9
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

prima geregeld alles op tijd en goed ontvangen

zie boven

• Hebben medewerkers van ZBC de Kaakchirurg aandacht voor veiligheid? Deels
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? de snelheid en het vertellen wat er gaat gebeuren
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren.
  • Wat is uw leeftijd? 65 t/m 74 jaar

Een snelle pijnloze behandeling

De verstandskies was snel verwijderd en ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens de behandeling door de assistente. Dat was erg prettig!

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Goede uitleg tijdens de behandeling
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Goed

Prettig ontvangst, goede coronamaatregelen en vooral ontzettend goede hulp. Nogmaals bedankt!

• Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Erg vriendelijk
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik duidelijke informatie krijg over de werking van mijn medicijnen., Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid.
  • Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? Uitstekend

Alles werd duidelijk uitgelegd en de medewerkers waren ontzettend vriendelijk.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? Een beetje
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijkheid en werkwijze
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners.

Vriendelijk, netjes en geruststellend

De behandeling is mij alles meegevallen. Het de chirurg en assistenten stellen je gerust en legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren.

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Vriendelijke open benadering
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., De zorgverleners goed naar mij luisteren., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Goed georganiseerd, planning liep iets uit

Goed georganiseerd, planning liep iets uit

• Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? Hetzelfde
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Algehele organisatie
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik vooraf informatie krijg over de zorg, zodat ik weet wat ik kan verwachten., Ik samen met de zorgverleners bepaal welke zorg of behandeling ik krijg., De voor- en nadelen van de behandeling of operatie aan mij zijn verteld., Ik vertrouwen heb in de deskundigheid van de zorgverleners., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.
  • Anders: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? 16 t/m 24 jaar
  • Anders, namelijk: N.v.t.

Vakkundig en hygiënisch

Ik was doorverwezen door mijn tandarts dus heb niet zelf gekozen. Ik kwam voor het weghalen van een bultje aan de binnenkant van mijn lip.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners? Ja, helemaal
  • Is er een goede samenwerking tussen de zorgverleners van ZBC de Kaakchirurg? Weet ik niet
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? N.v.t.
  • Ik vind het belangrijk dat: N.v.t.
  • Wat is uw leeftijd? 45 t/m 54 jaar

Zeldzaam professioneel!

Na herhaaldelijke bezoeken aan mijn eigen tandarts. Kwam ik niet verder met een in oktober begonnen probleem. Mijn eigen tandarts verwees mij door naar een kaak chirurg. (Woonplaats Enschede) Maar omdat daar pas over 10 maanden tijd was en er nog eens Corona overheen kwam. Wees een collega mij op het Zbc en omdat ik werkzaam ben in Arnhem dacht ik waarom niet. Kon deze zelfde middag nog terecht. Na de intake en wat onderzoek kwam er niet veel uit. Tot ik een gesprek kreeg met proff berge in dit gesprek. Klopte alles en hij wees mij op een zenuw probleem. Hij sprak met mij af 6 maand te wachten op herstel dat helaas uitbleef. Ben nu reeds doorverwezen naar de pijn poli van het radboud umc. Mede door de snelle hulp en van bekwaamheid kan ik niet anders melden dan grote klasse mede door de doorzettende Assistente. Ben ik een zeer tevreden persoon.

• Krijgt u duidelijke informatie over de werking van uw medicijnen? N.v.t.
  • Luisteren de zorgverleners goed naar u? N.v.t.
  • Sluiten de verschillende afspraken goed op elkaar aan? Deels
  • Wordt er schoon gewerkt door de medewerkers van ZBC de Kaakchirurg? N.v.t.
  • Hoe gaat het nu met uw gezondheid als gevolg van de behandeling? N.v.t.
  • Waarover zou u ZBC de Kaakchirurg een compliment willen geven? Het snel maken van een afspraak.
  • Ik vind het belangrijk dat: Ik adviezen krijg over hoe ik met mijn ziekte of klachten kan omgaan in de thuissituatie., De zorgverleners goed naar mij luisteren., Er een goede samenwerking is tussen de zorgverleners., De medewerkers aandacht hebben voor veiligheid., Er schoon wordt gewerkt door de medewerkers.

Groenewoudseweg 135

6524 tx Nijmegen

Over ZBC - de Kaakchirurg

ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.

Over Colosseum Dental Benelux