Vriendelijkheid van ontvangst tot vertrek. Professionele geruststelling en behandeling.
Vanaf de receptie tot aan de behandeling wordt je op je gemak gesteld door de vriendelijke en rustige manier waarop je wordt voorbereid op de behandeling. Voor, tijdens en na de behandeling wordt je op een vakbekwame manier geínformeerd over het verloop van de ingreep en de nabehandeling. Hiervoor hartelijk dank.
2-6 brak af. Weken later ontstond wat pijn. Naar de tandarts. Ontsteking. Antibiotica. Mijn tandarts adviseerde verwijdering van de resten. 3 maanden na afbreken kon ik terecht bij de Kaakchirurg. De receptie wist niet waar het Spoedplein was en bewegwijzering ontbrak. Na 20 minuten dwalen kwam ik net op tijd. Ik was geheel zen, en de assistentes namen dat gelijk over. Prettig. De verdoving werkte vrijwel onmiddelijk. De behandeling verliep rustig, ontspannen, vakkundig, snel. Eenmaal thuis werd ik duizelig. Dat kon alleen van de verdoving komen. 4 uur later durfde ik nog niet weer te fietsen. Daarvoor was ik graag gewaarschuwd geweest. Half punt aftrek. Verder niets dan lof.
Mijn verstandskiezen zijn getrokken. Op voorhand was ik zenuwachtig maar de aardige dokters hebben mij gerustgesteld en de behandeling was zo gepiept. Geen dikke wang en ook de nazorg viel mee. Een positieve ervaring.
Voor het trekken van mijn verstandskies was ik erg nerveus. Door de benadering van de arts en zijn assistentes nam dit snel af. Complimenten voor de vriendelijkheid en kundigheid van de medewerkers. Ik heb geen moment getwijfeld aan ze. Bedankt hiervoor!
Ik heb een grote tandarts angst, waardoor ik na de kaakchirurg toe gaan, steeds uitstelde. Bij de kaakchirurg hebben ze me heel erg op mijn gemak gesteld, waardoor ik nu 28januari ook mijn 2 laatste verstandskiezen eruit durf te laten halen.
Alleen de uitslag van mijn biopt laat lang op zich wachten. Biopt verricht 29-12-2020. Ik zou binnen 2 weken gebeld worden. Vandaag zelf ZBC gebeld, moet eigenlijk niet de weg zijn. Kreeg te horen dat iedereen aan het werk was en ik zou vandaag teruggebeld worden. Ik ga ervan uit dat het negatief is, maar ben pas gerust als inderdaad de kaakchirurg iets van zich laat horen en mij de uitslag verteld.
Het was rustig, met vriendelijk personeel
Mijn verstandskiezen laten trekken! Dit is nooit een pretje, maar door De Kaakchirurg goed geholpen en stap voor stap de behandeling besproken. Prettige ervaring, bij een minder prettige ingreep
Prima snel duidelijke vriendelijke behandeling
Prima behandeling , Wel jammer dat ik met veel pijn nog langer moest wachten op de behandelingen vanwege de wachtlijst
Hele goede ervaring
Duidelijke en goede begeleiding alles volgens de voorschriften, zeer duidelijke uitleg van de kaakchirurg.
Achteraf is de behandeling me heel erg meegevallen. Ook het herstel verliep goed. Wat erg fijn was is de duidelijke uitleg tijdens de behandeling.
prettige kaakchirurg; aardig en vriendelijk, vakkundig. De ingreep verloop goed; de kiezen waren er snel uit. Alleen de praktijk zelf zou nog kunnen verbeteren in klantvriendelijkheid. Zo werd aangegeven dat de praktijk open zou zijn tussen kerst en oud en nieuw; maar deze bleek gesloten. Ik heb geen spuitje mee gekregen om te spoelen; wat altijd fijn is om te kunnen doen. Ook is mij ibuprofen in poeder/bruisvorm meegegeven, terwijl ik aangaf misselijk te worden hiervan. Een maagbeschermer helpt hier niet bij. Gelukkig kon ik nog aan een andere pijnstiller komen die minder gevoelig was voor mijn maag. Hier zou beter op ingespeeld kunnen worden, zodat dit vooraf alvast geregeld kan worden en je niet na de ingreep naar een apotheek hoeft te gaan om dit te regelen.
snelle adequate service
Ik had mijn verstandskies 23 december laten verwijderen en een paar dagen later had ik nog last, na een telefoontje kon ik binnen een uur alweer terecht. Super vriendelijk, corona proof en heel snel geholpen door de medewerkers!
Twee keer geweest voor mijn verstandskiesen links en rechts, en beide keren goed behandeld!
Idem
ik miste persoonlijk contact en ben onvoldoende geinformeerd over de gevolgen van de behandeling. doordat ik borstvoeding geef, kon ik alleen paracetamol innemen. ik kreeg geen alternatief. had ik dit tevoren geweten dan had ik wellicht meer gekolfd. ook een advies om te koelen had de zwelling aanzienlijk kunnen beperken en dit ontbrak. schriftelijke informatie meegeven is prima, maar wel als ondersteuning van een mondeling advies/gesprek en niet als vervanging ervan. ze zijn allemaal keurig, maar menselijk contact ontbrak. Ook toen ik tevoren belde om te informeren miste ik veel informatie. Voor hen duidelijk routine om een kies eruit te duwen. Voor de patient allerminst.
Tot op het moment van binnenkomst wist ik niet of ik een behandeling kon verwachten of alleen een intakegesprek. Ik was doorverwezen met lichte angstklachten dus voor mij is het enorm relevant wat ik kan verwachten. Aan de balie kreeg ik te horen dat indien het rustig zou zijn, er een mogelijkheid bestond dat ik wel direct geholpen zou kunnen worden. Dit is absoluut onaanvaardbaar: voorwaardelijke behandeling, door een chirurg nog wel. Uiteindelijk heb ik een uur(!!) in de wachtkamer gezeten waarin de frustratie en onrust uiteraard alleen maar opliep. Toen ik dit eindelijk aangaf aan de dienstdoende chirurg werd ik bot te woord gestaan door de man. Dat hij dit deed neem ik hem niet kwalijk: hij bleek die ochtend al een spoedgevalletje gehad te hebben en alle afspraken liepen hierdoor dus uit, hij was zelfs niet eens aan zijn lunch toegekomen! Ik neem het een instantie rondom deze chirurg dan ook zeer kwalijk dat deze man geen ruimte heeft gekregen voor zijn lunch, en ik neem compleet gebrek aan communicatie erg kwalijk want dat spoedgevalletje was s'ochtends al bekend! Spoedgevallen moeten altijd mogelijk zijn, en mogen niet van impact wezen op de pauzetijden van een chirurg waardoor de rusttijdenwet overschreden wordt en de man chagrijnig tegen klagende cliënten uitvalt ten gevolg. Uiteindelijk heb ik een rekening gekregen van 180,- welke ik ook nog eens zelf mag voldoen ook, omdat deze firma niet is aangesloten bij mijn zorgverzekering, deze verassing komt áchteraf. Mijn verwachtingen van chirurgen moet ik blijkbaar bijstellen. Hoewel ik niet met zekerheid kan zeggen dat het de schuld is van de artsen en ik het gevoel krijg dat er hier een overdaad aan spreadsheets is. De naam van de chirurg hou ik bewust anoniem.
Fijn geholpen, vriendelijke medewerkers. Assistent vertelt welke acties de chirurg onderneemt top
Vriendelijk, snel, professioneel
Twee keer een behandeling gehad om mijn verstandskiezen te laten trekken. Beide keren goede service gehad ondanks dat de behandeling geen pretje is!
Groenewoudseweg 135
6524 tx Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.