Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews geven een duidelijk beeld van professionaliteit en heldere communicatie. Klanten waarderen de betrokkenheid en aanpassingsvermogen van het team. De muziekkeuze en de sfeer zorgen voor een positieve beleving op het evenement. Al met al werd de ervaring als plezierig en goed georganiseerd ervaren.
Dit duo is een echte sfeermaker!
4 July 2026
Sjors & Robert
Putten
Tuinfeest opgeluisterd door DJ met saxofonist was een groot succes. Top hoe ze aanvoelen wat en wanneer nodig is en ze stralen zelf ook plezier uit. Boeking en op de avond zelf verliepen prettig en soepel. Heel fijn om vooraf alles even persoonlijk voor te spreken.
30 June 2026
Marita
Eindhoven
All was perfect as usual, Luc is the best!
30 June 2026
Karyna
the Kromhouthal
Ontzettend leuke avond met Yorick en Martijn gehad op onze bruiloft!
28 June 2026
Robbert en Iris
Maarssendorp
DJ Luc played at our wedding on Saturday, and we had such a great time. So many great songs, and such a great mix, my Mum was very happy to briefly hear her request for Wilson Pickett! He managed to keep a half German half English crowd very happy. Lots of the guests commented on how good the disco was, the dance floor was always busy, despite the heat!
25 June 2026
Steven & Matthias
Amsterdam
We hebben een heel fijne ervaring met La Dj's. Op ons trouwfeest kwamen DJ Lars en Saxofist Martijn. Van te voren hadden we prettig contact met de organisatie zelf, ze reageerde snel via mail en alles was goed. Lars was er op tijd met opbouwen, en had een toffe set bij zich, de lichten en opbouw zorgde ervoor dat er echt wat stond. Lars voelde super goed de sfeer aan van de avond, en speelde daar leuk op in. Martijn was echt een mega toffe aanvulling. Hij speelde goed, verschillende soorten muziek en nummers. We hebben van veel gasten complimenten gehad over de muziek. Lars en Martijn hebben er een top avond van gemaakt, dankjewel!
12 June 2026
Ivo
Brielle
Wij hadden DJ Jonathan voor onze bruiloft en we hebben een geweldige avond gehad. Voorafgaand twijfelden we om een DJ in te huren, maar hij heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie voorafgaand verliep erg prettig. Ook tijdens de avond voelde hij de sfeer goed aan en speelde hier goed op in. Zelf stond hij ook te genieten, dat was leuk om te zien. Ook de communicatie met het bedrijf L.A. DJ's verliep prettig en ze dachten fijn met ons mee.
29 May 2026
Judith
Driebergen
Draait super leuke hitjes en echt helemaal wat we zelf wilden! Het was een heel gezellig feestje☺️
18 May 2026
Femke
Sliedrecht
De combinatie van de DJ met de saxofonist was top. Er werd veel gedanst deze avond. Wij en onze gasten hadden een top avond.
10 May 2026
Judith
Houten
Wij hadden DJ Lars voor onze bruiloft. De communicatie verliep zeer prettig. DJ Lars wist heel goed in te spelen op ons publiek! Ook de photobooth erbij huren verliep soepel en is zeker een aanrader.
7 April 2026
Shaun en Nicol
Houten
Ralph neemt de tijd voor vooroverleg om de wensen voor het feest upfront af te stemmen. Waar veel dj's hun eigen "flow" belangrijker vinden draait hij de gevraagde muziek en speelt snel in op verzoekjes. Hoe voelt aan hoe hij met een volgend nummer de mensen op de dansvloer houdt.
1 April 2026
Douwe
BARNEVELD
De combinatie met Matthijs en Milan was een erg succesvol. We hebben erg van ons feest genoten en kregen veel complimenten. Dank voor alles en mogelijk tot de volgende keer. Grt Gilbert en Moniek
25 March 2026
Gilbert en Moniek
Tilburg
We hebben met veel plezier genoten van de muziek van de dj op ons bruiloftsfeest! Hij speelde goed in op wat onze gasten leuk vinden. Genoeg afwisseling. Goede communicatie vooraf en tijdens een online kennismaking ook onze ideeën voor de openingsdans kunnen bespreken. Dankjewel!
20 March 2026
Leon en Stefanie
VELP GLD
Top ervaring met L.A. DJs. Voor de opening van onze winkel. Mooie professionele sets met verlichting. Goede en leuke muziek! Maakte de boel super gezellig!
15 March 2026
Sannie
Purmerend
Dit is de tweede keer dat ik via L.A. DJ's een DJ boek. Dit keer ook met een saxofonist. Beide heren waren super! Kwaliteit was enorm goed en ze waren goed op elkaar ingespeeld. Ook waren ze super vriendelijk en beleefd. De samenwerking met L.A. DJ's was super, er was een goede communicatie en er was van alles mogelijk.
18 December 2025
Evy
Amsterdam
DJ inclusief photobooth gehuurd voor ons bedrijfsfeest. Ondanks dat wij een IT bedrijf zijn kreeg de DJ bij iedereen de voetjes van de vloer en hebben wij een fantastische afsluiting gehad van onze kerstborrel!
15 December 2025
Steven
Zeist
De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. Matthijs weet wat hij doet en speelde mooi in op het publiek! Het contact vooraf was helemaal duidelijk en maakte het in z'n geheel een top ervaring!
2 December 2025
Gelukkig bruidspaar
Onze feestavond was compleet dankzij de fantastische DJ en Saxofonist. Van boeking tot na het event verloopt de communicatie vlot en professioneel. Aanrader voor elk feest of evenement!
26 November 2025
Sharlet
Westland
Na de afspraak maken geen omkijken meer naar gehad. Alles was goed geregeld.
14 November 2025
Danny
Harderwijk
een Top optreden neergezet door Martijn en Luc. ze voelde de sfeer haarfijn aan waardoor de bezoekers uit hun dak gingen.
14 October 2025
Frank & Jasper
Tiel
14 October 2025
Rens en Maureen
Hoorn
Wat een geweldige feestavond hebben wij gehad op onze bruiloft. En dat komt mede door de geweldige DJ Lars. Wat een aardige gozer! De meest uiteenlopende nummers mixt hij met gemak in elkaar en voelt goed aan wat de gasten wilde horen. Ook nog wat leuke filmpjes van hem mogen ontvangen. Lars, DANK JE WEL!
22 September 2025
Mitchell en Lisa
Scherpenzeel
DJ Lars en saxofonist Martijn hebben er een onvergetelijke avond van gemaakt. Mooie mixen en muziek en veel dansplezier!
22 September 2025
Anne-Marie
Elst
Driek voelde het feest goed aan.
19 September 2025
Rob
Utrecht
We hebben een geweldig feest gehad mede dankzij Mike & Robin (DJ & saxofonist). Bedankt!
16 September 2025
Jeanette