5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Mooie showroom en prettige mensen. Daarnaast zeer vakkundig en vriendelijk personeel in de ‘buitendienst’ bij het plaatsen van de kozijnen.
22 June 2018
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 173 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,1
Review overzicht
De beoordelingen geven aan dat het team vriendelijk en professioneel is en dat er hoogwaardig vakwerk wordt geleverd. Klanten waarderen een nette uitvoering en een prettige samenwerking tijdens de installatie. De feedback straalt vertrouwen en tevredenheid uit over de service. Al met al blijft de algehele indruk positief.
22 June 2018
Gerrie
Tolbert
Goed en duidelijk advies. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. De plaatsing van de kozijnen verliep goed en zeer zorgvuldig.
18 June 2018
Christa
Groningen
Prima bedrijf. Met name het installeren van de nieuwe schuifpui heel professioneel en heel netjes gedaan.
18 June 2018
Harm
Eelde
27 May 2018
piet
anloo
Zeer tevreden. Na werkzaamheden alles netjes opgeruimd
18 May 2018
Jurrie
Patrswolde
18 May 2018
anoniem
1 April 2018
Wim
Groningen
Vanaf het bezoek in de showroom tot aan het voltooien van de werkzaamheden kunnen wij alleen maar zeggen: een dikke pluim!
29 March 2018
Jelle
Groningen
Ik had het werk van Koster al gezien bij onze buren. Ze hebben opnieuw een mooi resultaat behaald, dit keer bij ons oude huis in de binnenstad van Groningen. Erg tevreden!
27 March 2018
T
Nvt
24 February 2018
Corrie
Groningen
Goede service, vriendelijk personeel, goede kwaliteit en mooi rap geplaatst en geleverd.
20 February 2018
E.
Bedum
Wij hebben 9 ramen met kunststofkozijnen laten plaatsen. Prima tevreden. Meedenkend personeel.Alles keurig schoon achtergelaten, behalve bij het laatste geplaatste dubbel glas.
16 February 2018
J.
Haren
Wij hebben Koster als een goed en professioneel bedrijf ervaren. De dakkapel is uiterst professioneel geplaatst en ook met de binnenafwerking zijn we erg tevreden. Er zijn wat verbeterpunten t.a.v. de communicatie. Al met al een bedrijf dat we graag aanbevelen.
16 February 2018
Nelly
Groningen
De nieuwe kozijnen zien er fantastisch uit. De plaatsing ging netjes en accuraat.
9 December 2017
Ben
Groningen
We zijn plezierig geholpen en alles is naar tevredenheid geleverd en geplaatst. Vriendelijke, ervaren en behulpzame monteurs.
29 November 2017
Bertram
Groningen
Slechte communicatie. Maar wel vakmanchap! Niet heel goedkoop vergeleken met de markt.
anoniem
Altijd goeie ervaringen met Koster. Hebben ons clubgebouw een betere uitstraling geven met hun kozijnen. Ik ben blij dat het verwaterde contact hernieuwd is.
hans
Groningen
Duidelijke afspraak vlot geleverd personeel vakbekwaam en werken netjes
Henk
Groningen
Je kent de ramen in een hotel: openen op verschillende manieren én de buitenkant kunnen dichtdoen door een rolluik. Dat wilde ik ook graag op mijn zolder. In de showroom kwam ik nog een handigheidje tegen: in het dubbel glas l Luxaflex! Inmiddels ben ik sinds enige maanden in bezit van bovengenoemde configuratie. De firma Koster heeft op voortreffelijke wijze de werkzaamheden uitgevoerd en ben zéér tevreden met het resultaat, waarvoor mijn oprechte dank!
31 August 2017
Peter
Groningen
Goed en betrouwbaar en goede prijzen. Goed aan te raden
6 August 2017
Michael