Professioneel, behulpzaam en klant vriendelijk

Sinds de verkoop en aankoop van mijn huis, ben ik bij Notea klant geweest voor notariële zaken. En zeer tevreden over de professionele hulp, het geduld waarmee zaken worden uitgelegd en de tijd kan worden genomen om zaken te overdenken. Daarnaast is Notea zeer klantvriendelijk en een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen bij andere "oudere" kantoren. Bovendien vind ik de kwaliteit/prijs verhouding heel redelijk en in balans met wat ik vraag aan Notea. Kortom, voor notariële zaken ga ik naar Notea!

Zeer prettig en deskundig contact

Wij hebben de samenwerking met Notea als zeer prettig, kundig en professioneel ervaren. Alles verliep soepel met duidelijke communicatie. Er werd snel gereageerd. Alles is naar volle tevredenheid voltrokken.

Deskundig

Wij hebben bij dit Notariskantoor altijd een prettig en vertrouwd gevoel gehad. Kandidaat Notaris komt zeer deskundig en duidelijk over zodat wij met een gerust gevoel, onze zaken door haar hebben laten regelen.

Duidelijk en zeer tevreden over de uitleg.

Duidelijk en zeer tevreden over de uitleg.

Kundig en begrijpbaar

Communicatie in begrijpelijke taal voor, tijdens en na het passeren van een woning. Het formele deel kundig afgehandeld in een aangename sfeer. Complimenten!

Snel en deskundig

Meerdere transacties onder tijdsdruk, die snel en deskundig zijn behandeld. Communiceren op een prettige en professionele wijze. Vooraf offerte en passende prijzen. Goede bereikbaarheid.

De 3 B's kloppen zeker. Erg fijne en snelle service.

Wij zijn met onze start-up van zeer professioneel , vriendelijk en duidelijk advies voorzien. Met een eerste face-to-face gesprek hebben we daarna alles via Teams, mail en telefoon kunnen regelen. Marloes heeft ons snel en heel toegankelijk kunnen helpen en de -toch vaak wat ingewikkelde- juridische constructies eenvoudig weten uit te leggen en adviseren. Een heel vakkundig en fijn team.

Helder, korte lijnen en praktisch

Ik heb via Notea een BV op laten richten. Dit verliep soepel en naar volle tevredenheid.

Prima notariskantoor.

Fijn personeel en prima advies gekregen. Kom er graag terug.

Professioneel en helder

Vriendelijk, ingetogen, ter zake kundig en professioneel.

Prima!

Al enige tijd voelen we ons zeer welkom bij Notea en met name Suzanne Oosterhoff. Notea kan snel schakelen en zijn zeer professioneel. Echt een aanrader!

Adequaat

Notea heeft op een vertrouwenwekkende en adequate wijze onze belangen behartigd.

Goede informatie verstrekking en snelle afhandeling.

Heel prettig

Ik zocht een vrouwelijke notaris en kwam bij Notea uit. Wij hebben het contact heel plezierig ervaren. Al onze vragen werden beantwoord en er werd de tijd genomen om onduidelijkheden verder te verhelderen. Wij hadden het gevoel dat jullie echt achter ons stonden en dat gaf vertrouwen en ook plezier in het contact.

goedjes

Over het algemeen als goedjes ervaren. Wel ontbrak soms de ontvangst bevestiging van sommige aangeleverde documenten. Mijn vader bijvoorbeeld heeft wat financiële stukken door moeten sturen vanwege een schenking, maar heeft na het sturen niks meer te horen gekregen of het goed was of dat ze ernaar gaan kijken.

prettige en effectieve "digitale samenwerking" voor statutenwijziging

voor statutenwijziging hebben wij onze aandachtspunten digitaal aangeleverd. Deze zijn vlot en adequaat verwerkt in de conceptwijziging. Digitale afstemming en 1x beeldbellen verliep goed. Duidelijke aanpak, en verloop van het proces.

Goed!

Menselijk, vriendelijk en helder. We bespreken pittige zaken op een fijne manier.

deskundig, prettig en duidelijk

Notea is een prettig notariskantoor. De notaris kent je situatie en denkt mee, en alles wordt netjes opgevolgd.

Deskundige en duidelijke uitleg.

In goed en duidelijk Nederlands wordt de akte uitgelegd, Vragen duidellijk beantwoord. Minpuntje de prijs vind ik toch wat aan de hoge kant.

Super goed en adequate afhandeling

Zeer goede en snelle service verlening. Ik had een snelle service nodig en die heb ik gekregen. De noodzaak van snel handelen werd zeer goed opgepikt. Hartelijk dank!

Snel en doeltreffend

Voor het oversluiten van mijn hypotheek ben ik snel geholpen. De uitleg was duidelijk en het passeren was vlot gedaan.

Flexibel, to the point, inhoudelijk sterk

We zijn blij met de flexibiliteit en het snelle schakelen van Notea rondom een opdracht met een duidelijke wettelijke deadline! Fijn dat het zo kon!

Heel fijn, efficiënt maar toch persoonlijk

Taaie kost alle aktes omtrent verkoop/ aankoop huis. Werd allemaal uitermate vriendelijk, maar vooral begrijpelijk en samengevat voorgelezen.

Goede ondersteuning met kennis van zaken

Plezierige omgang en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

Groest 93

1211 EB Hilversum

Over Notea

Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar. Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant. Notariswerk in de menselijke maat. Bereikbaar Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk. Betrokken Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen. Betaalbaar We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.