Snel, adequaat en op zeer korte termijn geregeld

Mijn ouders en ik moesten op korte termijn nog zaken geregeld hebben. Ondanks de eindejaarsdrukte hebben de mensen van Notea ons snel, adequaat en op een gezellige manier geholpen. Top!

Deskundig en persoonlijk advies

Nadat we hadden uitgelegd wat we in onze testamenten wilden hebben werd een voorstel gemaakt met een duidelijke bijsluiter. Daarna is uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen. Notea komt over als een deskundig kantoor met prettige mensen.

deskundig, betrokken

alles was goed voorbereid en opgesteld zoals gevraagd, met een duidelijke toelichting over voor en tegens

Snel en toegankelijk

Notea heeft ons zeer efficiënt geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Snelle reacties en duidelijke taal, heel prettig.

Toegankelijk, vriendelijk, behulpzaam, snel

Wij zijn snel en vriendelijk geholpen. Onze eerste aankoop was hierdoor een stuk minder eng, we gingen het gewoon regelen. Andere notarissen waar we zijn geweest waren meer hautain en daardoor minder toegankelijk.

Responsive, professional and knowledgeable

Notea, namely Marloes van Klink, was extremely helpful in setting up my B.V. Working together with my accountant, questions were answered quickly and clearly, documentation and steps to take were made explicit. Overall a very straightforward, timely and professional process. For future notary support required, will definitely plan to work with Notea.

• Would you recommend us? Yes

Duidelijke afspraken en vakkundig!

Afgelopen december in contact gekomen met Notariskantoor Notea. Mevr. van Klink (notaris) heeft ons naar tevredenheid geholpen.

Veel persoonlijke aandacht, heel tevreden

We zijn zeer deskundig geholpen en er werd uitgebreid de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden. De uitleg die werd gegeven was heel begrijpelijk en toegankelijk. We hebben daardoor zelf ook goed mee kunnen denken. Heel goede ervaring dus!

Mijn ervaring was heel goed

Er werd alle tijd genomen om e.e.a. begrijpelijk uit te leggen. Ook mijn 2 kinderen waren zeer tevreden. Deze notaris verstaat haar vak in tegenstelling tot andere notarissen waar ik slechte ervaring mee heb gehad.

Efficient, deskundig en goed advies

Hoewel het een eenvoudige hypotheek betrof is het heel adequaat en uiterst efficiënt en vriendelijk afgehandeld. Heldere informatie.

Notea is persoonlijk en kundig

De mensen van Notea zijn persoonlijk en kundig. Prettig om zowel je bedrijfs- als persoonlijke zaken mee te regelen. Inmiddels heb ik ervaring met beide aspecten en dat bevalt goed. Een aanbeveling waardig, vooral omdat je prettig en snel met ze kunt schakelen.

Adequate, professionele benadering

Een correcte, professionele ontvangst en afhandeling.

Snel, vriendelijk, zorgvuldig

Ik ben meer dan tevreden met de dienstverlening van Notea en de medewerkers. In deze drukke en digitale tijden weten ze efficiënt te werken en heldere terugkoppelingen te geven, zowel per email als telefonisch. Mijn BV werd snel en efficiënt opgericht, zonder poespas en met kennis van zaken. Je voelt je in goeie handen bij Notea!

Professioneel en vriendelijk

We zijn zeer goed geholpen met de overdracht van onze nieuwe woning en het opstellen van een samenlevingscontract. Notea is betrokken, kundig en levert betrouwbare service. We zijn in het bijzonder erg tevreden over de toegankelijke uitleg bij lastige zaken, het goede meedenken en de tijd die werd genomen om ons met een goed gevoel te laten gaan. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar en heeft het ruime parkeergelegenheid.

Netjes en compleet

Ik kwam naar Notea voor een verandering van mijn testament, en ben heel netjes en compleet begeleid in dat proces. Het team boezemt vertrouwen in door de kundigheid terzake, en ook in het benoemen van de - zeker bij een testament - soms harde waarheden. Ik weet dat de meeste recensies met zoveel lof op vijf sterren zouden komen, maar weet dan dat mijn vier sterren ook betekenen dat ik zeer tevreden ben.

Vriendelijk en behulpzaam,kan niet beter,vandaar de 10.Hartelijk dank.

Vriendelijk en behulpzaam,kan niet beter,vandaar de 10. Hartelijk dank.

We zijn prettig ontvangen en hebben een heldere uitleg gekregen.

De notaris straalde rust uit en nam de tijd om ons alles uit te leggen. Het was prettig om sommige zaken via de e-mail te kunnen aanleveren. Het doen van de belastingaangifte heeft ze keurig verzorgd. Het kantoor zelf ziet er ook keurig verzorgd uit.

Notea heeft ons goed geadviseerd, heeft de concepten snel verstuurd en was bereikbaar.

Goed en op maat gemaakt advies

Voor de woningoverdracht, hypotheekakte en samenlevingsovereenkomst zijn wij goed geholpen en is er goed meegedacht met onze persoonlijke situatie

Snelle, betrouwbare en vlekkeloze service

"Alles in een keer goed" is de meest treffende omschrijving.

Snel en prettig geholpen

Tot op heden ben ik goed snel en vriendelijk geholpen

Betrokken, kundig en erg helder in de communicatie

Koop van recreatiewoning goed en kundig begeleid en heldere uitleg over de artikelen in de akte. Prettige en snelle communicatie.

Prompt, efficient, friendly assistance

Ik heb het genoegen gehad om met Esther Notariskantoor Notea samen te werken en zou dit voor toekomstige notariszaken graag weer doen. Esther reageerde altijd snel en was vriendelijk om mee te communiceren. Nadat ze verschillende verzoeken had gedaan om verschillende items en tijdlijnen te wijzigen, werkte ze hard om wijzigingen aan te brengen - ze was ook begripvol en nog steeds vriendelijk toen ik vroeg of deze later ongedaan konden worden gemaakt. Wij waarderen uw harde werk! I had the pleasure of working with Esther Notariskantoor Notea and would happily do so again for future notary needs. Esther was always quick to respond and friendly to communicate with. After making several requests to change various items and time lines, she worked hard to make changes -- she was also understanding and still friendly when I asked those to be reversed later. We appreciate your hard work!

• Would you recommend us? Yes

Goed en snel geregeld

Notea is al geruime tijd onze notaris voor zowel zakelijke als privé. Wij worden altijd snel, correct en duidelijk geholpen.

Supersnel, eenvoudig en professioneel

Het opstarten van een BV is niet voor iedereen even gemakkelijk. Maar met Notea verliep het proces op een eenvoudige en supersnelle manier, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Online contact wordt direct opgevolgd, uitwisseling informatie en opstellingen en aanpassingen in aktes binnen recordtijd geregeld.

Groest 93

1211 EB Hilversum

Over Notea

Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar. Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant. Notariswerk in de menselijke maat. Bereikbaar Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk. Betrokken Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen. Betaalbaar We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.