Prettige en snelle service van Notea

Wij zijn prettig snel en vriendelijk geholpen bij Notea. Erg prettig.

Persoonlijk, zorgvuldig en goed bereikbaar

Met alle stress rondom een nieuw huis, testament en dergelijke is het heel fijn wanneer je notaris helder communiceert, concreet is en vriendelijk. En dat is bij Notea zeker het geval, ik heb het contact en de afhandeling van onze persoonlijke zaken als erg prettig ervaren, bedankt!

pirma

Prettig om samen te werken met Marloes van Klink, accuraat, kundig en prettig (ook al is het via een schermpje)

Professioneel en snel gedaan

Prima service, redelijke prijs. Snel afgerond.

fantastische begeleiding

Via een kennis kwam ik in contact met Notea. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en zeer voorspoedig. Zij verdienen van mij een absolute 10. Dank en zeker tot een volgende keer!!!

Heel prettig

Meedenkend en behulpzaam

een hele plezierige en professionele ervaring

Na mijn aanvraag namen ze nog dezelfde dag contact op. Geen andere notaris heeft dit gedaan. Alles was goed geregeld en ze hebben voor een snelle afwikkeling gezorgd.

Geweldig geholpen

Goed luisteren waardoor er goed advies wordt gegeven Kleine schoonheids foutjes snel en adequaat opgelost

Mijn ervaring was subliem.

Wij zijn zeer deskundig en prettig geholpen.

Fijne notaris en goede communicatie

Positief gevoel, er wordt geluisterd en communicatie is erg fijn.

Gewoon goed!

Klantgericht, stipt en op alle vragen een gedegen antwoord.

Heldere uitleg van ingewikkelde zaken

Alle medewerkers van Notea hebben ons bij de aankoop van ons eerste koophuis en het opstellen van samenlevingscontract en testamenten heel fijn geholpen. Super heldere uitleg waar nodig, proactief meedenken en het tekenen van alle officiële documenten was bij Suzanne Oosterhoff een hele leuke ervaring! Het heeft ons laten zien dat serieuze zaken heel goed gedaan kunnen worden met een grote lach!

Prettige ervaring met dit notariskantoor, zowel telefonisch als via de mail. Snel reactie via de mail met goede uitleg.

Niks op aan te merken

Een prettige en professionele ervaring

keurig geholpen

Meerdere jaren al ervaring met dit uitstekende notariskantoor

Prettige contacten met dit kantoor van Sandra Viveen, prima uitvoering in de laatste jaren van zaken op het gebied van onroerend goed, testamenten, en oprichting van stichtingen, enz.

Snel, professioneel en waardevol

Ik werk al jaren met veel plezier samen met Notea en haar medewerkers. Van een eenvoudige oprichting van een BV tot complexe zaken als overnames en zelfs een jarenlange afwikkeling van een ingewikkelde erfenis. Notea heeft mij zowel prive als zakelijk vaak veel zorgen uit handen genomen en ben ik ze enorm dankbaar voor. Vakkunding advies op een prettige persoonlijke manier, en altijd voor een redelijk tarief. Aanrader dus +++

Notea laat zien wat de toegevoegde waarde is van een notaris

Notea heeft mij ondersteunt in de verkoop en aankoop van een huis. De kwaliteit van het werk, ondersteuning, accuratesse en vriendelijkheid van Notea is opvallend goed en prettig. Het kantoor straalt vriendelijkheid en professionaliteit uit. En de medewerkers van Notea zijn service gericht, goed bereikbaar en luisteren naar mijn vragen, geven richting en antwoorden op mijn vragen. Speciaal woord van top service en hulp voor Esther de Neeff, een absolute topper binnen Notea!

Deskundig, meedenkend en flexibel!

Wij hebben al een heel aantal zaken geregeld via Notea, privé én zakelijk. Onze ervaring met hun service en deskundigheid is altijd goed, we komen niet voor niets steeds terug. Echt een fijn notariskantoor waar je van op aan kunt.

snel, accuraat, helder, meedenkend

men kon mijn beperkte socialmediagwbruik begrijpen en heeft mij op een zeer correcte en begrijpelijke wijze volgens de “ouderwetse” wijze bijzonder geduldig en vakkundig bijgestaan

Transparantie, klantvriendelijk en bekwaam.

Al eerder hebben we testamenten, volmachten en een succesieaangifte door Notea laten uitvoeren, daar is een postief review voor gepost. Mede door de goede ervaringen en het feit dat alle relevante documenten hier aanwezig zijn is nu een dubbele verklaring erfrecht met kadestrale inschrijving uitgevoerd door Notea. We hebben uitstekend contact gehad met Mevrouw Oosterhoff en haar collega's. De transparantie, klantvriendelijk en bekwaamheid heeft onze waardering .

Supersnelle en perfecte service

Recent een huis gekocht en bij Notea laten passeren. Nu werd ik afgelopen week geconfronteerd met rekeningen op de mat die er niet zouden mogen zijn. Notea gecontact en die hebben het met één mail voor mij opgelost. Super!!!

zeer kordate en correcte opvolging.

we hadden een spoed procedure om een koop OVK te sluiten en die is uitstekend opgevolgd en uitgevoerd.

Zeer deskundig en vriendelijk

Wij zijn al jaren klant bij Sandra Viveen en haar kantoor. Deskundig, prettig, vriendelijk, snel en adequaat. Heel fijn om belangrijke beslissingen met haar te overleggen en te regelen.

Altijd volledig goede service en kwaliteit

Ik ben al klant bij Notea sinds Sandra Viveen is gestart met haar kantoor. Altijd heb ik de dienstverlening ervaren als adequaat, vriendelijk en professioneel. Er wordt met mij meegedacht en ik heb altijd het gevoel dat ik welkom ben als klant.

Groest 93

1211 EB Hilversum

Over Notea

Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar. Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant. Notariswerk in de menselijke maat. Bereikbaar Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk. Betrokken Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen. Betaalbaar We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.