Grondig, snel, scherp en “preiswert”.

Notea is een kantoor waar ik al vele jaren zowel zakelijk als privé mee werk. Prettig om mee te werken, op de correcte manier flexibel en terzakenkundig.

Aardig en vriendelijk kantoor met prettige medewerkers

Snel en prettige afhandeling van de hypotheek akte, door het scherm en de afstand, wat helaas noodzakelijk is, was mevr., Viveen moeilijker te verstaan. Nadat het scherm werd verwijderd ging het iets beter.

Goede notaris

Goed contact met de notaris Sandra Viveen. Ze doet haar werk goed en legt bij het passeren goed uit wat er in de akte staat. Fijne notaris!

Goede en snelle service

Bij de fusie van een aantal BV's zijn we goed en en snel geholpen door Marloes. Het was een prettige samenwerking.

Zeer vlotte en vriendelijk notariskantoor

Een super vlotte en duidelijk communicatie, Marloes neemt de tijd om alles duidelijk voor je uit te zoeken. Dit was de eerste keer dat ik met Notea in contact kwam, en ik kom hier graag nog eens terug!

Goede en persoonlijke begeleiding

Notea is klantvriendelijk, behulpzaam en denkt met je mee. Geeft deskundig advies met een duidelijk uitleg in begrijpelijke taal.

Prettig en duidelijk

Fijn geholpen , goed meegedacht en de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen Enige min punt : als het iets langer duurt is het fijn om dat even te laten weten

Een fijne, goede en persoonlijke begeleiding.

Een fijne, goede en persoonlijke begeleiding. Neemt ons mee door de stukken en verduidelijkt deze voor ons.

Duidelijk en vriendelijk

Communicatie is zakelijk maar duidelijk en vriendelijk. Snelle reactie op vragen.

Geweldige service, echte doorpakkers

Als Blauwe Monsters hebben we met Notea de inkoop van ons management team uitgevoerd! Geweldige service zeker de daadkracht en resultaatgerichtheid van Marloes was super!

Uitstekend, plezierig en zeer klantvriendelijk.

Mijn ervaring is als volgt: - deskundig advies op verschillende terreinen - klantvriendelijk en altijd bereid tot het beantwoorden van vragen - word vriendelijk te woord gestaan

Vlot en professioneel

Emma wist wat er moest gebeuren, dacht goed mee en hielp ons fantastisch.

Zeer tevreden en heel goed geholpen

Wij moesten op zeer korte termijn een B.V. oprichten, dit alles is door Marloes perfect geregeld van A tot Z. Ze heeft alles perfect en snel voor ons in orde gemaakt en alles heel duidelijk uitgelegd.

Vriendelijke en correcte service

Vriendelijke en correcte service, denkt goed met je mee. De aanloop tot het krijgen van een eerste reactie dat ze het gingen oppakken, nam wel wat tijd in beslag. Maar dat is daarna goed gekomen.

Zeer professionele en klantvriendelijke service.

Mijn vrouw en ik hebben de samenwerking met Notea als zeer prettig ervaren. Te allen tijde werd er op een vriendelijke, duidelijke en transparante manier gecommuniceerd. Voor toekomstige zaken zullen wij zeker weer in contact treden met Notea.

Zeer tevreden!

Notea gekozen vanwege de prijs en het feit dat er alleen maar vrouwen werken. En geen spijt van mijn keuze. Het kantoor is goed georganiseerd. Ik ontving tijdig de conceptstukken en op e-mails werd snel gereageerd. Het tekenen van de akte was - ondanks de maatregelen - heel plezierig. Dacht ik van tevoren binnen 10 minuten weer buiten te staan, niets was minder waar. De vriendelijke (waarnemend) notaris nam alle tijd voor de uitleg van de akte en een praatje. Al met al een heel plezierige ervaring.

Kundig, vriendelijk, zorgvuldig en duidelijke uitleg

Marloes heeft ons met veel geduld en duidelijke uitleg geholpen bij het opzetten van onze persoonlijke holdings. Prettige persoonlijkheid die tijd voor je neemt.

Zeer fijn en erg begripvol!

Wij vonden het allebei een fijn bedrijf. Voelde erg als een rust om het goed te kunnen regelen en zeker bij dit kantoor waar ze de tijd voor je nemen. Voelde ons ook erg begrepen en namen de tijd om alles goed uit te leggen.

Goede service en communicatie. Vlot geregeld

Fijne ervaring met Marloes van Klink bij het oprichten van mijn BV. Goede en snelle service. Volledig en goede suggesties en advies

Professioneel, vriendelijk en geduldig

Marloes heeft ons geholpen met de formele opzetting van ons nieuwe drone avontuur. Hierbij was ze zeer professioneel, vriendelijk en geduldig. Staat open voor vragen en neemt daar ook voor ons de tijd voor. Dank daarvoor!

Pragmatische, flexibele en samenwerkende houding zijn onze ervaringen met dit kantoor.

Met een wat rommelige aanloop en harde deadline voor het oversluiten van onze hypotheek werd flexibel en pragmatisch omgegaan. Er werd duidelijk gecommuniceerd wat de vereisten waren om e.e.a. te kunnen verwezenlijken waarbij verantwoordelijkheden van betrokken partijen werden benoemd. Daarnaast hebben wij de no-nonsense uitleg bij het tekenen (met duidelijke voorbeelden en een goede omschrijving van de verschillende risico's) als heel prettig ervaren. Wij zouden dan ook Notea van harte willen aanbevelen.

Verzorgd en behulpzaam

Koop woning was prima geregeld tegen scherpe tarieven. Notaris was ook bereid om extra stapje te zetten.

Super !

Dit notariskantoor werkt zoals het overal zou moeten en meer. Esther reageert supersnel en duidelijk, begrijpt zorgen en zoekt mee naar oplossingen indien nodig. Toen onze transactie op het laatste moment anders georganiseerd moest worden kon ze dat perfect uitvoeren. En dat ondanks een afstand van 8000 km en 5 uur tijdsverschil. Helemaal tevreden dus !

Prettige, snelle en duidelijke uitleg en goed service

Voor een schenkingsakte zijn we bij Notea in Hilversum geweest. De mogelijkheden van schenken en de daarbij geldende voorwaarden en verplichtingen werden duidelijk uitgelegd. Het hierop volgende contact per mail verliep vlot en duidelijk en alles is keurig geregeld en verzorgd.

Geweldig geholpen!

De aanschaf van mijn parkeerplaats liep door gemaakte fouten van de geldverstrekker niet soepel. Met een hoop kennis, moeite en creativiteit heeft Esther mij fantastisch geholpen, hierdoor werd de aanschaf alsnog een succes. Iedereen die ik gesproken heb is vriendelijk, netjes en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden, ontzettend bedankt!

Groest 93

1211 EB Hilversum

Over Notea

Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar. Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant. Notariswerk in de menselijke maat. Bereikbaar Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk. Betrokken Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen. Betaalbaar We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.