Correcte afhandeling,

Door een vriendelijke, terzake kundige notaris

Vriendelijk en goed.

Vriendelijke notaris en medewerkers. Relaxte sfeer en duidelijk.

Snel geregeld

Voor het oprichten van een werkmaatschappij en holding heeft mevrouw van Klink mij zeer snel en vakkundig geholpen. Echt een aanrader!

Fijne samenwerking, vakkundige en complete informatie

Bij oprichting van een BV zeer vakkundig en goed geholpen. Informatie was compleet en zeer duidelijk. Alles kon online. Aanrader.

Kwalitatief uitstekende notaris, die een bijzonder prettige service levert nar de klant

Heel prettig om zo'n uitzonderlijk goede notaris te hebben op zo'n belangrijk en emotioneel moment als het kopen van een huis na een echtscheiding in een oververhitte markt. De open en positieve benadering van mij als klant stond voorop, en daarnaast een heldere uitleg in gewone-mensentaal, het direct inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het stipt nakomen van alle afspraken. Een top-notaris die ik iedereen kan aanbevelen.

Uitgebreide toelichting op juridische vragen EJ snelle service

Prettig contact gehad met notea voor het oprichten van een BV. Heldere uitleg en uitgebreid antwoord op al mijn vragen.

Accurate notaris

Accurate notaris die compleet documenteert, tijdig reageert en netjes afhandelt.

Goed geholpen!

We zijn door Notea goed en vriendelijke geholpen met al onze vragen over het kopen van een huis en een samenlevingsovereenkomst.

Snel en accuraat +goede communicatie

Uiteraard wordt al het werk betr. communicatie met Aegon uit handen genomen door Notea notarissen. En dat beviel uitstekend gezien de moeizame communicatie met de vorige hypotheekverstrekker. Er werd helder en snel gehandeld en teruggekoppeld aan mij. Prima! En uiteraard de eigen parkeerplaats en vriendelijk eindgesprek.

Heel prettig ervaren!

Zoals altijd deskundig advies op maat.

Grondig en accuraat met een startup mindset

Heel tevreden met het werk van Marloes van Klink. Gedurende de verschillende versies van onze aktes heeft ze ons prettig geholpen en waar nodig konden we bellen voor uitleg. Het snelle schakelen via mail en teams heeft het proces versneld. Aanrader!

zeer ervaren en begripvol

De notaris begreep gelijk onze situatie volledig. Zij heeft ons perfect geholpen en gaf goede adviezen. Niks stoffig maar fijn modern kantoor.

Deskundig en prettig geholpen .

Ik ben bij notariskantoor Notea deskundig en prettig geholpen bij het oprichten van een B.V. Ik kon vooraf met al mijn vragen terecht die Mw. Marloes van klink duidelijk heeft uitgelegd , zij was toegankelijk en deskundig en correct .

Nauwkeurig en prettig geholpen

Wij waren voor onze hypotheek akte en huis overdracht bij Notea. Voorafgaand prettig contact via de mail, snel reactie bij vragen. Bij de afspraak werd alles nauwkeurig gecontroleerd en op een prettige manier uitgelegd. Zeer vriendelijke (kandidaat) notaris met verstand van zaken!

uitstekend

ivm omzetten hypotheek is er ook notarisbezoek. Via internet gegoogled op notaris Hilversum en terechtgekomen bij Notea Hilversum. De zitting was kort maar goed,uitleg in "normaal" Hollandse taal en vriendelijkheid alom.

Professionele en sympathieke benadering

Duidelijke uitleg, desnoods nog een tweede of derde uitleg. Het is fijn als er goed naar je geluisterd wordt.

plezierig

We waren zeer ingenomen met Mw. Suzanne Oosterhoff die op een prettige, begrijpelijke en spontane wijze onze zaak behandelde.

zeer kundige en servicegerichte notaris!

zeer kundige notaris efficiënte afhandeling waardoor ook de kosten binnen de perken blijven heldere communicatie, goede beschikbaarheid prettig contact, servicegericht en meedenken in oplossingen

Uitstekende ervaring met Notea

Vriendelijk en deskundig te woord gestaan, goede informatie verschaffing en procesbewaking, en een plezierig verlopen eigendomsoverdracht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Duidelijk

Duidelijk en goede uitleg gegeven. Ze nam de tijd voor je.

Uitstekende, professionele en snelle service

Uitstekende, professionele en snelle service

Plezierig, zorgvuldig en snel.

Notea heeft mij geholpen bij het oprichten van mijn eerste BV. Gedurende dit voor mij belangrijke proces hebben ze me uitstekend geïnformeerd en alle zaken snel en zorgvuldig afgewerkt. Ik ben zeer tevreden!

Ik ben super goed geholpen!

Ik werd snel en goed geholpen. Ze is een super open persoon en levert kwaliteit.

Heel positief

No nonsense notaris. Prettige ontvangst. Ze heeft de hypotheekakte in duidelijke taal uitgelegt. Heel begrijpelijk.

Een voorspoedige, zorgvuldige en snelle afwikkeling.

Reviews schrijf ik nooit, omdat je daar zó vaak om wordt gevraagd, al bestel je maar een pakje enveloppen. Je zou er een 'dagtaak' aan hebben. Ik ben nog van de 'oude stempel', vrees ik, uit een tijd dat je niet over alles altijd je mening hoefde geven, er vanuit gaande dat iedereen zijn of haar best doet zo goed mogelijk te presteren. Maar in dit geval zal ik het doen: ik ben een tevreden klant. De zorgvuldige en snelle afhandeling vond ik zeer positief. Daarom zou ik jullie zeker aanbevelen.

Groest 93

1211 EB Hilversum

Over Notea

Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar. Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant. Notariswerk in de menselijke maat. Bereikbaar Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk. Betrokken Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen. Betaalbaar We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.