Duidelijke communicatie en snel advies

Ter oprichting van een zeilklasse vereniging deden wij zaken met dit kantoor. Een scherpe offerte, snelle en duidelijke communicatie en zeer prettig contact is wat wij als ervaring meenemen.

Professioneel, persoonlijk en accuraat

Professioneel maar wel persoonlijk. Snel en duidelijk in de handelingen die gedaan moeten worden. Zeer prettig.

Great communication, always happy to answer questions, highly recommended for non Dutch speakers like us.

Goede, punctuele, vriendelijke en accurate notaris

Notea is alle afspraken op tijd nagekomen, reageert altijd op de mail, heeft elke keer gezorgd voor een gastvrije ontvangst, geeft duidelijke uitleg en heeft de notariële zaken uitstekend voor mij geregeld.

Vriendelijke, persoonlijke benadering.

Prima ervaring, al had het misschien iets sneller gekund.

Fantastische deskundige ervaring!

Ontzettend duidelijk, meedenkend, adviserend en deskundig advies, gevolgd door punctuele uitvoering en zeer aangename ervaring. Alles (oprichting van drie nieuwe bedrijven) is zeer soepel verlopen. User experience through the roof! Marloes is zeer bekwaam, deskundig, duidelijk, professioneel en helder in communicatie. Nogmaals hartelijk bedankt :) Tot zeer snel weer voor een volgende advies/opdracht :)

Toegankelijk notariskantoor

Een zeer positieve ervaring met dit notariskantoor. Vriendelijke medewerkers en reageren snel en kordaat op vragen. Het passeren van de akten verliep op prettige wijze met veel ruimte voor vragen en op toegankelijke wijze. Wij zouden in de toekomst zeker terugkomen bij dit kantoor.

Zeer professioneel, goede communicatie en begrijpelijke taal

Wij zijn voor de overdracht van onze hypotheek met name geholpen door Esther de Neef. Zij is geweldig, neemt de tijd om alles uit te leggen, en als er haast of stress is heeft ze ons elke keer gerust gesteld. Er wordt serieus gewerkt, maar met de menselijke maat. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over deadlines, en zolang wij ons daaraan houden is er niets onverwachts opgetreden. Niet opeens dagen dat het notariskantoor dicht is, zoals we eerder hebben meegemaakt bij een andere notaris. En dagen zijn kostbaar bij het passeren van een hypotheek! Het is mijn 3e hypotheek, en nog nooit was het zo relaxed. Het is nooit relaxed, maar het ging dit keer super soepel. Over andere afdelingen kan ik niet oordelen, maar voor peace of mind rond je hypotheekaanvraag zit je bij Notea echt heel goed. De kosten waren van tevoren duidelijk, uiterst transparant. Niet de allergoedkoopste, maar ook zeker niet de duurste en het is het absoluut waard. Het passeren van de akte ging helder en vrolijk, niets stoffigs aan. Met dank aan waarnemend Notaris Suzanne Nienke Oosterhoff, zij is zeer kundig en we konden alle vragen stellen. Ook met het secretariaat is niets mis, de telefoon wordt altijd opgenomen (zeer belangrijk!), en we werden netjes te woord gestaan en doorverwezen. Of we Notea aanbevelen? We gaan zelf terug om een testament op te stellen! Ik hoop dat ik daarna weer zo'n lovende review kan schrijven.

Down-to-earth passeren

Goede service, heel benaderbaar en goed in het uitleggen van de belangrijke punten van de akte met passende voorbeelden.

Alle afspraken keurig nagekomen. Ik ben zeer tevreden.

Duidelijk, prettig en snel

Uitstekend geholpen door Marloes, duidelijk, prettig en snel!

Goed en vriendelijk geholpen

Betrouwbaar, geduldig, zorgvuldig

Al jaren ondersteunt Notea onze notariële zaken. We zijn erg tevreden met de persoonlijke dienstverlening waarbij de medewerkers ook de tijd nemen voor speciale situaties en omstandigheden. Bij zaken waar het voor ons moeilijker was om knopen door te hakken heeft Notea bewonderenswaardig geduld getoond en geholpen deze onderwerpen behapbaar te maken. Speciale dank daarvoor gaat uit naar mw Oosterhoff.

Klantvriendelijk en volgens afspraak

Oprichting BV + Levering aandelen met alle voorbereiding tot volle tevredenheid!

Notea heeft me geholpen om mijn appartment en hypotheek te regelen. Ze zijn soepel. We hebben een verzoek om de leveringsdatum te wijzigen en kan dat gewoon.

Heldere communicatie en goede toelichting

We hebben onlangs een akte bij Notea laten opmaken. Er is gedurende het hele traject helder met ons gecommuniceerd en we hebben duidelijke toelichting gehad op de juridische gevolgen van bepaalde onderdelen. Op al onze vragen had de notaris een helder verhaal.

Uitstekende service en afhandeling

Mijn vrouw en ik hadden al de nodige (goede) ervaringen met Notea voor onze testamenten. De aanvraag en de verwerking van het wijzigen van onze hypotheek werd professioneel maar ook zeer persoonlijk afgehandeld. Wij hebben niets dan goede ervaringen met dit kantoor.

Hypotheekakte soepel en klantvriendelijk afgehandeld.

De procedure werd vooraf duidelijk uitgelegd per e-mail, de notaris gaf tijdens het passeren een begrijpelijke uitleg van de hypotheekakte en de financiele afhandeling is ook correct verlopen. Ook de ontvangst was goed, met koffie en de notaris die op tijd was.

Positive, professional and high quality

I had a very positive experience working with Marloes van Klink at Notea in the formation of my BV's. Her approach was very professional and she was efficient and very clear in her communication. I recommend her to anyone seeking legal assistance and advice.

Flexibel, efficiënt, vakkundig

Al vele jaren een voortreffelijke ervaring met notariskantoor Notea. Mr. Sandra Viveen weet altijd prettige vakkundige mensen om zich heen te scharen. Met een volle agenda werd er toch nog een plekje vrijgemaakt om voor de 31ste een akte te passeren!

Klantvriendelijk en menselijke werkwijze

Zie omschrijving

Razensnel, accuraat en vriendelijk!

Hele snelle actie en uitermate accurate en vriendelijke service!

Professioneel en klantvriendelijk

Notea is een uiterst professioneel notariskantoor met vriendelijke notarissen met kennis van zaken. Het was heel prettig dat alle stukken erg goed uitgelegd werden in voor ons verstaanbare taal. Er was ruimte voor af en toe wat humor tijdens de best zware materie. Huis kopen, testamenten en een samenlevingscontract opstellen. Super! Wij zijn dankbaar voor die professionele en warme begeleiding.

Fijne contact

Prima dienstverlening. Goede procesinformatie. Kennis van zaken.

Correcte afhandeling,

Door een vriendelijke, terzake kundige notaris

Groest 93

1211 EB Hilversum

Over Notea

Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar. Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant. Notariswerk in de menselijke maat. Bereikbaar Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk. Betrokken Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen. Betaalbaar We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.