Erg prettig geholpen door Marloes van Notea

Goed bereikbaar en duidelijke antwoorden op alle vragen. Alles keurig volgens afspraak. Erg tevreden over de service bij Notea.

Snelle en soepele werkwijze

Snel en soepel geholpen bij het oprichten van nieuwe BV.

In een drukke tijd tegen de zomervakantie aan werd ik snel/adequaat geholpen door Marloes van Klink

Marloes van Klink hielp ons in een voor iedereen drukke tijd tegen de zomervakantie aan heel snel en heel adequaat met het opstellen van statuten en het oprichten van een stichting. Van verschillende kanten kwam gedurende een aantal dagen input op de concept-statuten die zij heel geduldig van commentaar verzag en voorzover van toepassing verwerkte in de statuten. Kortom, deskundig, snel, en ook aardig!

Zeer prettig geholpen door mevrouw Suzanne Oosterhoff

Mevrouw Oosterhoff weet waar zij het over heeft en kan dit zeer duidelijk verwoorden.

Je wordt heel goed ontvangen en begeleid naar de gespreksruimte. Je krijgt al gauw het gevoel dat de notaris veel verstand van zaken heeft en indien nodig verwijst naar andere mogelijkheden. Bovendien neemt ze ruim de tijd om te luisteren naar jouw problemen. Erg prettig

Prima notariskantoor met hele prettige medewerkders

Ik kan Notea notarissen van harte aanbevelen. Mr. Viveen is een zeer kundige notaris die het talent heeft om complexe materie helder en duidelijk uit te leggen. De medewerkers van het kantoor zijn zeer professioneel en prettig in de communicatie.

Professioneel, deskundig en toegankelijk.

Notea is een fijn kantoor om je notariële zaken te laten regelen. Goed bereikbaar voor eventuele vragen onderweg en toegankelijk voor mensen die de notariële taal niet spreken.

Prettige vriendelijke mensen met kundig advies.

Dank voor jullie inzet en het beantwoorden van de diverse juridische vragen en overwegingen.

Snel, flexibel en deskundig

Fijne ervaring gehad met het oversluiten van onze hypotheek waar snelheid was vereist en uiteindelijk snel was opgepakt en afgehandeld met alle deskundigheid.

Hele fijne energie, inhoudelijk zeer betrokken, verantwoordelijk en glashelder

Marloes heeft mij vanaf mijn eerste telefoontje heel erg goed geholpen. Vriendelijk en geduldig, over wettelijke materie waar ik niets van begrijp, ondersteunde ze mijn idee en begeleide ze mij naar het resultaat, het oprichten van een stichting. Het was niet zo formeel maar juist heel menselijk. Ik voel mij heel goed ondersteund en uitgenodigd contact te zoeken als ik hulp nodig heb. Ik zal ieder ander deze notaris aanbevelen.

Vriendelijk, duidelijk en goed omschreven, uitgelegd.

Vriendelijke ontvangst, cappuccino gekregen. De akte besproken en goed uitgelegd. De vraag die mij werd gesteld waar ik het bedrag aan ging besteden vond ik belangstellend. Vriendelijke dame die mij tekst en uitleg gaf.

Dedicated, quick and High quality support

A professional and dedicated team. Extremely happy with the support we have received in registration of our B.V. in a short timeframe. Also I should mention that the advises we have received were very useful and valuable.

Flexibel, meedenkend en professioneel

Fijne ervaring bij Notea. Erg goed geholpen en er werd meegedacht in onze wat complexere situatie. Zelfs onze spoedaanvraag werd vrijwel direct behandeld. Meer dan tevreden!

Voor de 2e keer notea gevraagd voor mijn hypotheek ,Zij nemen alles uit je handen, Mevr. Ellen Veltman een toppertje secretaresse, De notaris mevr. Vivian Viveen ,geen afraffel gesprek maar klant vriendelijke uitleg, Fijn dat er zulke bedrijven bestaan , Vivian en Ellen bedankt, Vr.Gr. Han Klare en Maria Koelink

Snel en goed geregeld

Duidelijke en snelle communicatie, Afspraak was snel te plannen en alle noodzakelijke informatie werd snel toegezonden.

Betrouwbare service met een glimlach

Zowel zakelijk als privé gewerkt met meerdere medewerkers van Notea. Op alle vlakken was de service professioneel en snel. Het persoonlijke contact was vriendelijk en doelgericht.

Duidelijke toelichting en uitleg, zeer deskundige notaris en alle tijd voor vragen. Kortom, een aanrader!

To the point, no nonsense en in begrijpbare taal

Heel prettig notariskantoor

Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg van de notaris en met een goed gevoel weer naar buiten.

Prettig en vriendelijk en deskundig geholpen

Professioneel, denken met je mee en leggen goed ui

alles liep op rolletjes, zoals dat heet, niks mis mee!!!!

De totale benadering is zoals je dat graag zou wensen en nu ook meemaakte! Een plezier in een soms heden ten dage minder adequate wereld of organisatie. Veel dank.

Adequaat werk geleverd en duidelijk uitgelegd.

Professioneel en soepel

De service is goed, alles liep zoals verwacht professioneel en soepel.

Very professional and well versed service

I enjoyed working with them. We used them for making a deed of transfer and samenlevingscontract. They were very responsive and trustworthy and guided us well. I, as an expat, will surely recommend their service to others

Prima, betrokken en begripvolle notaris die meedenkt.

Er wordt goed geluisterd wat wij willen en onze wensen worden juridisch goed vertaald en weergegeven. professioneel en menselijk tegelijk.

Groest 93

1211 EB Hilversum

Over Notea

Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar. Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant. Notariswerk in de menselijke maat. Bereikbaar Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk. Betrokken Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen. Betaalbaar We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.