Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de beoordelingen komt de service consequent over als helder en betrouwbaar vanaf het eerste contact tot de afronding. Klanten waarderen de duidelijkheid, snelle reacties en behulpzame medewerkers. De algehele ervaring wordt gekenmerkt als vlot, professioneel en betrouwbaar. Er is een gevoel van geruststelling tijdens het hele proces.
Zoals hierboven beschreven, vlekkeloos.
24 July 2026
Chaim
Hilversum
Notea heeft voor mij al meerdere belangrijke documenten verzorgd de afgelopen jaren. Kort geleden na het overlijden van mijn moeder heeft Notea heel snel en goed een verklaring van erfrecht opgesteld. Vooral dat zij dit op zeer korte termijn, tussendoor , hebben gedaan, vind ik echt geweldig. Het is een heel goed kantoor met hele professionele en vooral aardige mensen. Ik kan ze iedereen aanbevelen!
24 July 2026
remco
Korten
Professioneel, maar ook met humor
15 July 2026
Amber van der Zalm
Hilversum
Het contact was van het begin tot het einde goed geregeld. De informatie en voorlichting waren zowel per mail als in het persoonlijk gesprek efficiënt, vriendelijk en in begrijpbare taal. Het kantoor is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.
9 July 2026
Bendiks
Zwolle
het kantoor blijft oog houden voor de wensen van de klant op een adequate en menselijke wijze waarbij de kwaliteit voorop staat. Team is accountable en blijft humor houden. Speciale dank aan Esther.
8 July 2026
Joost ter Haar
ede
25 June 2026
Caspar Van Houten
Hilversum
Ik ging voor het eerst een huis kopen. Dat is altijd heel spannend. Maar deze notaris was heel fijn en heeft het heel goed uitgelegd, waardoor het heel makkelijk te volgen was. Ze nam ook de tijd. Als ik nog dingen bij een notaris moet regelen, zou ik dat zeker weer hier doen!
24 June 2026
Lotte Oosthoek
Hilversum
Mijn vrouw Jolette en ik hebben voor de derde keer een testament laten opmaken omdat wij vonden dat het oude aan revisie toe was. Wij hadden al eerder kennisgemaakt met kantoor Notea en mevrouw Viveen bij andere zaken en hadden al ook toen een goede ervaring. Zij heeft ons ook nu weer zeer goed geholpen. Betrokken, goed op de hoogte van onze zaken en wensen. Punctueel en gedetailleerd. Wij zijn met een tevreden gevoel naar Friesland teruggereden!
21 June 2026
Henk
Leeuwarden
Alles werd goed uitgelegd en er werd ook de tijd voor genomen. Ik heb een gerustgesteld gevoel dat alles nu goed geregeld is.
18 June 2026
Majori
Muiderberg
wij hebben dingen gehoord die wij absoluut niet wisten en vonden het zeer belangrijk om te weten. Wij hebben ook aan vrienden verteld. Nederlands is niet mijn moeder taal. De assistente is echt hands on, vriendelijk. De ervaring met mevrouw Viveen was duidelijk, uitgebreid, precies en vriendelijk. Kantoor is makkelijk te vinden privé parking in Hilversum is een plus! Buiten de feit dat jij hebt over je dood, was de hele ervaring plezant.
18 June 2026
Muriel
Naarden
Zeer fijn en duidelijk goed advies ze nemen de tijd voor je Begrijpen je en verwoorden goed wat je wil
17 June 2026
Hans Meeuwsen
Zeist
Niet lang over nadenken als je een BV wilt oprichten
17 June 2026
Jurgen
Bussum
Esther de Neef en Marloes van Klink gaven ons uitstekende ondersteuning en het beantwoorden van onze vragen. Wat een geweldige kantoor.
12 June 2026
Aurelius
Bussum
Altijd fijn contact met Notea over zaken omtrent mijn BV. Heel blij met de samenwerking.
10 June 2026
Jesper
Houten
Ik ben snel geholpen en er werd snel gereageerd op de vragen, goede ervaringen met Notea.
Michael
Hilversum
Notea heeft ons geholpen met oprichtingen van BV's en ook verkoop van aandelen. Hierbij hebben ze ons snel kunnen helpen, adviseren en ook van afstand kunnen voorzien van de nodige ondertekeningen. Al met al een heel fijn proces voor de helft van de prijs in vergelijking met andere.
Koen
Utrecht
Een goed advies gegeven
Margareth Hartman
HILVERSUM
Alles werd duidelijk aan ons uitgelegd in begrijpelijke taal en herkenbare voorbeelden. Fijne locatie en vriendelijke mensen.
20 May 2026
Maaike Nieland
Hilversum
ik werd vriendelijk ontvangen en onderwerp werd duidelijk besproken. Afhandeling was vlot en professioneel
15 May 2026
Jan
Soesterberg
Uitstekende ervaring! De notaris heeft de levering van mijn huis en de hypotheek goed geregeld. Alles werd heel rustig en duidelijk uitgelegd. De notaris nam echt de tijd om alle belangrijke punten goed met mij door te nemen. Een absolute aanrader!
14 May 2026
Arne
Hilversum
Vriendelijke ontvangst en een notaris die de materie heel goed beheerst en helder over kan brengen. Mevrouw Viveen neemt de tijd alles nader toe te lichten en uit te leggen. Zeer tevreden met de resultaten en afhandeling. De dames die werken voor mevrouw Viveen heb ik ook als heel prettig ervaren.
14 May 2026
Marjolijn
Purmerend
Zeer klantvriendelijk kantoor. Ik ben al jaren klant (zakelijk en privé) en kwaliteit van het kantoor is van hoog niveau.
11 May 2026
Jasper
Laren
Wij hadden een verklaring van erfrecht. Ze hebben dit aan ons op een korte termijn geregeld. Ze zijn heel erg vriendelijk en betrouwbaar.
8 May 2026
Omer
Hilversum
I used this company 2025 July 4. Due to personal issues, the process of notary has been long and quite hard because another side of contractor was very difficult person. Even though all the annoying buzz happened, the company had managed very well and I am quite happy to work this document through the company. They understood personal circumstance very well.
30 April 2026
Jin
Voorburg
Snel en duidelijk geschakeld. Hel erg bedankt
29 April 2026
Ilhan Cifci
ROTTERDAM
Betrokken. Bereikbaar. Betaalbaar.
Professioneel in de benadering van het vak, maar open en toegankelijk in de benadering van de klant.
Notariswerk in de menselijke maat.
Bereikbaar
Wij spreken uw taal. We gebruiken geen ‘derhalve’ als een ‘dus’ genoeg is. Een akte staat vaak bol van formele woorden, die we voor u terugbrengen tot heldere taal. Dan weet u waar u voor tekent. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, zowel vanuit Noord-Holland als Utrecht. Ook beschikken wij over ruime parkeergelegenheid. Liever afspreken op een ander locatie of buiten kantooruren? Ook dat is mogelijk.
Betrokken
Als notariskantoor kunnen we het leven net wat aangenamer maken. Kansen bieden. Voor onze klanten, én de wereld als geheel. Door samen te werken met goede doelen en partijen die verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen.
Betaalbaar
We vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat een notaris u kost. Daarom hanteren we een duidelijke tariefstructuur, zonder verborgen kosten. We maken kosteloos een offerte voor u op en u betaalt alleen voor de diensten die u werkelijk van ons afneemt. Over eventuele extra kosten informeren we u altijd vooraf.
Groest 93
1211 EB Hilversum