Heeft een totaal van 10.936 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment92%
De lessen worden gekenmerkt door rust en duidelijke uitleg. Instructeurs nemen de tijd om te anticiperen op vragen en zorgen voor een veilige leeromgeving. De combinatie van duidelijke planning en professionele begeleiding wordt door de meeste leerlingen gewaardeerd.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Vriendelijke instructeurs
Praktijkgericht
Gebaseerd op 120 reviews
De rijinstructeurs waren heel vriendelijk en gaven goede tips om het leren rijden vlot te laten verlopen.
uitstekende rij-instructeurs, met oog voor de tekortkomingen en bereid samen naar een gepaste oplossing zoeken die het dichtst bij de leerling aanleunt. Aarneiken van nuttige tips en tricks waaruit je je eigen rijstijl kan distilleren. Die vrijheid beviel mij best.
ik dacht niet dat het ging lukken;te stressy met autisme;vooral in stad waar het traag rijden is en veel verkeer;fietsers;e steps ;auto s;bussen en voetgangers.Met een rij instructeur naast mijn zijde meer op mijn gemak;neem ineens traffix en extra uren om voorbereid het examen te gaan doen;geeft minder stress;blij het gelukt is want had het bijna opgegeven.
hij heeft veel geduld, en moedigd je aan. hij is zeer positief en vrolijk ingesteld. hij geeft zeer handige tips en leert het je gemakkelijk aan. hij houd ook rekening met de persoon voor hem en past zich aan aan de noden van de persoon.
Ik heb Frank als monitor en die legt mij de basis/ instructie super goed. Hij laat mij altijd zelf rijden en hij is er altijd om mij te helpen wanneer het nodig is waardoor ik geen schrik heb wanneer ik fouten maak en dat geeft mij een gevoel van veiligheid.
Manoeuvre stage geboekt omdat de manoeuvres maar niet wilden lukken. Na drie uurtjes met Hugo zeer veel bijgeleerd, zelfvertrouwen omhoog en al veel minder stress voor het examen. Hugo is een toplesgever die alles heel goed uitlegt en stap voor stap de manoeuvres aanleert. Heel erg tevreden!
Ik heb maar 6 uur rijles gevolgd maar het betekende heel veel voor mijn behalen van mijn rijbewijs. Heel veel vragen en tips ontvangen zowel over de auto zelf als op de baan. Het fijne ook is voor het inschrijven voor je rijexamen, want je staat minder lang in de wachtrijen.
Zeer tevreden met de vlotheid, begeleiding en professionaliteit van Traffix. De lessen waren heel duidelijk en volledig én ik was vanaf de eerste keer geslaagd!
Ik heb een heel fijne ervaring gehad bij deze rijschool en ben goed begeleid tijdens mijn rijlessen.
Ik heb een goede ervaring gehad bij deze rijschool. Ik had een supervriendelijke instructeur die alles rustig en duidelijk uitlegde.
De rijlessen waren leerzaam en werd goed begeleid.
Heeft een totaal van 10.936 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Rijschool Traffix
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.