Zeer goede lessen van Hugo Mary en Eric Servaes. Dankzij al hun tips en tricks ben ik in 1x geslaagd voor Manoevers en Openbare weg.
Subliem rijbewijs C gehaald
Na mindere ervaring met instructeur in Sint Niklaas over gestapt naar traffix Dendermonde voor laatste zes uur. Na eerste les was mijn stress achter het stuur volledig weggetrokken door aangename sfeer en persoonlijke aanpak.
Flexibel aanbod, de rijles helemaal op maat. Professioneel
Niks te zeggen. Hij heeft me goed geholpen, goed naar me geluisterd en een oplossing gegeven aan mijn vragen.
Ze legt het goed uit, is respectvol en aardig.
Kris du mongh
Ik leerde dat ik, ondanks wat ik dacht te kunnen rijden, nog veel kon verbeteren. Dat was positief, want de instructeur kwam meteen ter zake en liet me zien dat wat voor mij moeilijk leek, helemaal niet moeilijk was.
Bedankt voor uw bericht. Ik deel graag mijn ervaring met Rijschool Traffix. [Hier kunt u uw korte beoordeling toevoegen, bijvoorbeeld: Ik ben zeer tevreden over de rijlessen: de instructeur is geduldig, duidelijk en professioneel. De lessen zijn goed opgebouwd en hebben mij veel vertrouwen gegeven op de weg.] Met vriendelijke groet, Rowida Joulack
Traffix kon op korte termijn nog 2 uur les en het examen inplannen. De lesgever was zeer bekwaam en ze zorgde ervoor dat de zenuwen tijdens het examen onder controle waren.
Heb mijn laast 3uur en examen bij traffix gevolgd en alles verloopt vlot en duidelijk de prijs wat nog te betalen valt moest er iets gewijzigd worden bellen ze op voorhand op de rijinstructeur duidelijk in alles en geeft ook nog tips ik keer zeker hier terug voor wanneer ik nog een ander rijbewijs wil behalen
Nog maar net mijn eerste les gehad in Meise, Alain en Meter zijn topkerels die op een ontspannen manier de les geven, ze laten jou op het gemak voelen wat ook wel belangrijk is. De uitleg die ze geven is ook super, met alle nodige tips & tricks om te kunnen slagen. Dames van het onthaal ook vriendelijk en behulpzaam.
Ik had een heel leerzame les en een top rijinstructeur!
Ik vond het een heel goede ervaring heb er veel van geleerd.
Zeer vriendelijke en ervaren rijinstructeur. Alles werd ook duidelijk en op voorhand meegegeven ivm de lesmomenten en het examen. Een zeer positieve ervaring hier gehad!
De rijles heeft me veel bij geleerd ook de instructeur was zeer positief en vriendelijk het heeft me enorm geholpen.
Op een rustige, aangename manier leren rijden.
Heel vriendelijk lesgevers, bedankt aan jullie.
Goede begeleiding. Rustige lesgever, geeft goede aanwijzingen
Ik had nog maar enkele weken vooraleer mijn voorlopig rijbewijs ging vervallen. Traffix Kontich heeft mij heel erg snel nog kunnen inplannen voor rijlessen en een examen. De rijinstructeurs waren super vriendelijk en de lessen gingen vlot! Zeker een aanrader!!
Heel leerrijk, veel van opgestoken. Een op één begeleiding mogelijk dus je kan er intussen ook terecht met al je vragen.
Zeer aanmoedigende begeleider met belangrijke tips 'Blauw Wit Rood' - praktische aanbevelingen voor het veilig en het confortabel besturen van een autocar
Goede en duidelijke begeleiding
Kapellelaan 97