Top begeleiding
Ze zijn super vriendelijk super rustige kon ecjt op mijn gemak rijden Legt ook alles super goed uit wcht goed
Goede begeleiding en opvolging
Zeer goed geholpen zeker een aanrader!
Altijd leuke sfeer op de opleiding en word u goed aangeleerd en geven u een duwtje waar het nodig is. Ze zorgen er echt voor om u de manoeuvres juist aan te leren dat je het vlotjes kan. Zeker een aanrader voor een schappelijke prijs.
Heb proefexamen afgelegd met instructeur (Wim ?). Dit was zeer uitgebreid en nadien werden de verbeterpunten duidelijk uitgelegd, ook wat er goed ging. Een aanrader voor iedereen die de vrije opleiding volgt met ouders of zo. Lijkt me ook een bekwame en aangename man om les van te krijgen.
Het was leuk
Ik vond dat er snel gezocht werd naar vrije momenten van de lesgevers en voldoende contact werd opgenomen met mij om onze drukke planningen overeen te kunnen laten komen. Ook de begleiding naar het examen toe was volledig en geruststellend. Tot slot was het dankzij Peter dat ik zonder enige opmerking door het exapmen ben geraakt. Groetjes, Senne
Olaf heeft mij enorm geholpen in het mijzelf op mijn gemak voelen achter het stuur. Hij liet mij mee bepalen waar we gingen rijden en welke manoeuvres we gingen oefenen. Nadat ik er niet door was op mijn examen heeft hij zich zelf flexibel opgesteld om mij zo snel mogelijk weer het examen te kunnen laten doen. Topmens. Ik wens hem het allerbeste.
Elke les leer ik steeds meer bij en elke les is tof. Traffix is een weer goede rijschool, zeker voor beginners zoals ik, die geen ervaring hebben met het besturen van een auto. De lesgevers zijn ook super vriendelijk en helpen je natuurlijk heel goed.
Heb voor het examen openbare weg rijbewijs A 1 les examenbegeleiding gevolgd bij de heer Ronald Van Reeth. Heeft mij heel duidelijke feedback gegeven over de pijnpuntjes die ik er nog uit moest krijgen voor het examen, goede tips gegeven, waardoor ik geslaagd was.
It was a nice experience I have had even though that was the first day of my 20 hours
De lesgever neemt de tijd en het geduld om het genoeg uit te leggen en heeft er niet om om het meermaals uit te leggen als het nog niet zo vlot gaat
Mijn ervaring was zeer goed en aangenaam
Ik heb 3 lessen gehad met Traffix en die waren voor het grootste deel zeer handig. Het enige dat mij stoort is hoe moeilijk en onproffesionezl het was om noeuwe data in te plannen. Als je vroeg of het oké was in 3 maanden en dat ze daar nog niks over konden zeggen maar daarna zeggen ze dat je bznt opgeschoven naar 5 maanden verder dan is dat een probleem ja. Voor de rest lieve mensen en goede lessen.
Dag Cédric Dank voor de lieve woorden. We keken de logs even na van wat voor jou diende te gebeuren en we zijn toch wel tevreden over wat onze mensen deden: Op het moment dat je inschreef waren er nog geen examenplanningen voor de zomer bij het examencentrum: -Je stond op de planningslijst van juli (3 maanden) -Je gaf voor jou vrije data door voor juli: op die dagen hadden we geen vrije lesgever + vrij examen - We plaatsen jou dan op de lijst van augustus: daar was je niet akkoord mee - Een lesgever gaf extra beschikbaarheden door waardoor we jou alsnog in juli konden plannen - die planning was oke voor jou - Je stelde nog de vraag of de lesgever na het examen extra duiding kon geven - De lesgever probeerde jullie te bellen maar kon jullie niet bereiken - We regelden een 2e examen voor jou, dat kon al een maand nadien (terwijl er vele maanden wachttijd is op het examencentrum) - dat keurden jullie meteen goed Kortom: Er werden veel inspanningen gedaan om jou te helpen. We zijn afhankelijk van de examens die we doorkrijgen van het ex centrum en de beschikbaarheden van onze lesgevers. Veel veilige kilometers gewenst!
Alles wordt heel duidelijk en rustig uitgelegd met voldoende oefenkansen.
Duidelijke communicatie Vlotte en vriendelijke lesgever Goede uitleg manoeuvres
Een mooie aanvulling op de rijlessen met mijn ouders.
Een onervaren chauffeur begeleiden naar een ervaren chauffeur. Aangepast professionele begeleiding en oog voor de bestuurder. Top ervaring
Goede lesgevers,die je vertrouwen en duidelijk instructies geven en je corrigieren.
Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Er werd begeleiding op maat gegeven. Ik merkte bij elke les steeds meer vooruitgang. Er was een correcte balans tussen ervaring opdoen voor de openbare weg en de manoeuvres.
De instructeurs nemen direct de stress weg van het hele gebeuren. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen en helpen je vlot op weg naar je rijbewijs. Aan te raden als rijschool.
Heel goede ervaring en begeleiding.
Kapellelaan 97
1860 Meise