Alles was goed
Ik vond de lessen heel chill en wil ik meneer frank en meneer johan danken voor hun help.
Ik werd heel goed verwelkomd en bijgestaan ik heb niets negatiefs te vertellen
Heel vriendelijke en duidelijke informatie van de begeleider. Snelle mogelijkheden voor afspraken
Ik had een supergoede ervaring bij de rijschool. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kreeg altijd de ruimte om vragen te stellen. Mijn lesgever was vriendelijk, geduldig en gaf me veel vertrouwen tijdens het rijden. Dankzij de rustige begeleiding voelde ik me goed voorbereid op het examen.
Top lesgevers.
Vraiment très bon auto école ils sont très gentils . Ils sont super gentil nicky Dhoog et dirk .
Zeer aangename instucteur om bij te leren, en zeer duidelijk iemand die zijn vak kent. Geeft les door te vragen en dingen zelf te laten doen, dit helpt voor mij om zaken beter te onthouden. Geeft ook alle uitleg waarom het moet zoals uitgelegd waardoor je zelf weet wat beter moet en kan blijven verbeteren zelf na je rijbewijs te behalen. Rijbewijs cat A
Een rijbewijs halen is een avontuur. Gelukkig zijn er rijcentrums als traffix meise die je met raad en daad bijstaan. Je geven je vertrouwen maar ook de tijd om de juiste manoevers en rijstijl onder de knie te krijgen. Aangename en rustige lesgevers. Bedankt.
Goeie feedback en opmerkingen. Vriendelijke begeleider met veel ervaring
De lessen met Velika waren aangenaam en leerrijk. Alle bijkomende vragen werden steeds met de glimlach beantwoord. We maakten ook zeer mooie ritten wat alles tesamen voor een zeer positieve ervaring zorgde.
Ik wil via deze weg jullie toch nog eens bedanken, en in het bijzonder jullie begeleiders van centrum Asse, voor de zeer professionele begeleiding tijdens de rijlessen en het praktijkexamen, waarvoor ik slaagde ! Ook de centrale administratie en duidelijke communicatie van de rijschool uit wordt zeer geapprecieerd.
Enorm op mijn gemak gesteld!
Heel goede uitleg stap voor stap niet te snel gegaan zeer vriendelijke en toffe mensen.
Ik wil graag mijn rijinstructeur Frank Van Loo van Rijschool Traffix Asse bedanken voor de uitstekende begeleiding. Frank is een zeer professionele, geduldige en rustige instructeur. Dankzij zijn duidelijke uitleg, praktische tips en voortdurende aanmoediging voelde ik mij steeds meer op mijn gemak achter het stuur. Hij neemt de tijd om fouten op een constructieve manier uit te leggen en helpt je om zelfvertrouwen op te bouwen. Dankzij zijn begeleiding ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik kan Frank Van Loo en Rijschool Traffix Asse dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve rijopleiding. Nogmaals bedankt voor de fijne lessen en de professionele ondersteuning!
J’ai découvert une excellente conduite, excellente explication avec détails bien précis dans toutes diversités routières. Le moniteur gentil et très professionnel qui donne certaines informations avec beaucoup de calme et sérénité, donc en bref j’avais passé un bon après midi.
Ik heb een hele goede ervaring gehad met de instructeur en de rijschool. Ik ben heel erg blij met de tips en de tricks die ik heb mogen ontvangen om te kunnen groeien.
De beste rijopleidingen en goeie uitleg en super leuke lesgevers! Alles wordt mooi en goed uitgelegd en als je vragen hebt kan je ze altijd stellen zonder een probleem!
Heel goed. Ik had drie lesgevers. Alle drie waren daar heel goed in. Patrick heeft alles super goed uitgelegd, altijd heel warm en informatief.
Een zeer leerrijke eerste les met een instructeur die klaarstond om al mijn vragen te beantwoorden.
Heb voor Moto rijbewijs geweest alles mooi en snel geregeld les gehad van Hugo en Chris 2top lesgevers met eind resultaat 1st keer geslaagd voor maneuvers en de baan op naar hopelijk vel motoritten
Vlotte lesgever. Duidelijk en vriendelijk.
Zeer goede ervaring van a tot z altijd vriendelijk en respectvol verlopen veel tips en tricks gekregen
Professioneel
Originele beoordeling
2de less gever (tijd verspelen) extra uren voorstellen ter wel ik heb 12u en ik was nog op mijn 2de less. Graag niet meer bij 2de lesgever want ik heb niet veel geleerd! 1ste lees was wel heel goed !
Ik heb les gekregen van Ronald door zijn goede dosis humor, uitstekende kennis en duidelijke uitleg ga je goed voorbereid op examen. Dankjewel Ronald!
Kapellelaan 97
1860 Meise