- Vlotte administratie - Bekwame instructeurs - Goede motorfietsen
Wegens de Corona geen ervaring want het mocht niet doorgaan
Heel blij met instructeur Willy, ik maakte veel vooruitgang en hij gaf me rustig en duidelijk feedback. Altijd heel blij om met hem in de auto te mogen stappen.
Ik vond het goed dat we nog wat theorie hebben gezien, dat we voldoende hebben geoefend hebben op de onderdelen voor het praktijkexamen. Het was ook goed dat we meteen op de baan geweest zijn, alleen vond ik het een beetje onhandig om lang de Nieuwelaan te rijden, door de vele bladeren op het fietspad.
Goede en vriendelijke begeleiding, alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en er is steeds tijd voor vragen te stellen indien iets niet duidelijk zou zijn.
wanneer ik na de corona zal mogen ruiden zullen mijn contacten nog meer verbeteren
Ik heb nog geen lessen gehad omdat ze geannuleerd werden.
Merci beaucoup à Johan Fonteyn pour sa gentillesse et son professionnalisme.
Door corona omstandigheden maar twee volledige lessen manoeuvre.
Leerzaam en toffe begeleider #hugo
Als hierboven beschreven
Veel tips om van te leren
Professionele rijschool met instructeurs die weten waar ze met bezig zijn.
I took the classes in the Meise center. All the staff were very courteous and the driving instructor was really excellent. The cars that they have is really very good and I would definitely recommend anyone to take driving lessons with the driving school at Meise.
Super vrindelijk!! En goeie lesgever, veel geleerd op2u tijd .
Veel geleerd
Toffe leraar, duidelijk, fijn materiaal
Veel bij geleerd.
Zeer vriendelijk en goed ontvangen. Eerst een uitgebreide uitleg gekregen over de verschillende technieken. Daarna overgegaan naar de manoeuvres waar de meeste tijd aan besteed werd. Ik raad Traffix Meise zeker aan. Zeer professioneel en duidelijk!
In mijn eerste les heb ik al veel geleerd, ik kon vragen stellen en zelf kiezen wat we zouden oefenen.
In het begin heel moeilijk om vaste afspraken te maken, mijn rijlessen werden constant veranderd zonder dat te vragen aan mij. Later wel super inorde, ook de rijlessen.
Zonder de begeleiding zou ik mijn rijbewijs niet zo snel behaald hebben.
Traffic was voor ons niet top of mind maar dankzij onze recente ervaring met de rijschool zullen wij jullie aanbevelen als rijschool met structuur, oog voor detail, deskundigheid, kennis, service maar ook persoonlijke benadering. We hadden ook een top lesgever die zijn job ter harte neemt.
Mijn ervaring is GEWELDIG!! Ik had een TOP begeleider enorm veel van geleerd van van de 1ste keer geslaagd !! Super lieve mensen en super veel bijgeleerd ! Ik kom zeker nog terug maar dan voor mijn c rijbewijs!
Na twee jaar niet te hebben gereden begon ik uiterst nerveus aan mijn eerste rijles maar dat bleek nergens voor nodig. Ik werd meteen op mijn gemak gesteld, mijn begeleider toonde zich super geduldig en met de nodige humor begon ik al snel te genieten van het rijden zonder dat de stress me dat ontnam. Hele leuke les!
Dag Saskia Het begin zorgt altijd voor de nodige dosis zenuwen. Maar wij zijn blij te lezen dat ze als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 7 vestigingen leiden onze 70 medewerkers jaarlijks zo’n 3.100 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.