Er word rekening gehouden met alle omstandigheden in het behalen van een rijbewijs waar veiligheid voorop staat.
De instructeur is zeer rustig en legt alles goed uit. Het materiaal is ook volledig in orde.
Door omstandigheden heb ik gedurende de laatste 6 maanden verschillende mensen bij Traffix leren kennen... Allemaal stuk voor stuk toppers... Dank u!
Mijn ervaring was goed ik dacht ik heb goed praktijk les gevolgd ik heb 3 fouten willen verbeteren in snelheid in binnen en bebouwde kom meer spiegels en ook remtechniek en meer terug omschakelen naar 3tot1 ook meestal in 2koppeling als we beetje verder gaan rijden in rotonde in verkeerslichten manoeuvreren parkeren was goed meer meer richtingaanwijzer gebruiken meestal borden kijken er zijn dingens ik er nog kan verbeteren voor dat ik het echte praktijk examen doen groetjes Dior
Zeer positieve ervaring. Niets op aan te merken.
Goede lesgevers dat ik had heb geleert van alle dat ik had en altijd vriendelijk en respect vol
Zie zin, verplichte velden op een review formulier zou ik weglaten.
De beste rijschool ever !
Ik voelde mij zeer goed en veilig in de auto met goede hulp van de rij instructeur
Toffe lesgevers en zeker aan te raden
Perfecte begeleiding naar mijn rijbewijs
Hele goede uitleg en goeie tips en hele goede cursist
Ik had wel wat schrik en stress voor mijn eerste rijlessen, maar dankzij mijn rij-instructeur waarbij ik mijn 20uur rijles heb gevolgd was dat eigenlijk nergens voor nodig. De lessen werden elke dag aangepast aan hoe de vorige les was geweest. Er was ruimte om vragen te stellen en bepaalde manouvers te doen die normaal niet in de 20uur standaard worden geleerd zoals een oprit op de autostrade die links ligt, deze wou ik graag oefenen aangezien ik langs die weg naar huis van werk moet komen. Dit heb ik dan ook kunnen oefenen met de juiste uitleg en tips.
Dankjewel aan Cool Olaf hij is een echte goeien lesgever in 2 U heb ik veel geleerd hij is op tijd gekomen echte professionele dankjewel.
Ik heb mijn C en CE rijbewijs bij deze rijschool gedaan. De lessen zijn erg duur, maar dit is het wel waard! Ik voel me zelfzeker genoeg om op de baan te gaan, wat het doel is van de lessen. Na veel oefenen heb ik dan ook mijn examen gehaald. Voor C heb ik les gehad van Tina, Ronald, Marc en Marc. Voor CE heb ik les gehad van Stefan en Jean-Pierre. 1 voor 1 fijne lesgevers! Voor de planning heb ik contact gehad met Tessa, wat ook heel vlot verliep!
Les gekregen van Feliks. Zeer rustige en heldere uitleg gekregen.
Het was een zeer vlot en aangenaam
Perfect goeie en vriendelijke instructeur
Voor mijn rijbewijs C ben ik bij de rijschool van Meise terecht gekomen en instructeurs Herwig en Richard zeer aangename en rustige instructeurs die alles goed en duidelijk uitleggen. Ook de begeleiding bij het onthaal was zeer vlot en vriendelijk! Examen was ook meteen geslaagd van de eerste keer! Dank aan het ganse team voor de goede service!
Tijdens de praktijk lessen voor mijn Am rijbewijs heb ik voldoende uitleg gekregen over alles ook al mijn vragen zijn zeer deftig beantwoord waardoor ik mijn examen heb kunnen halen
De rijinstructeur gaf me een goed gevoel. Hij legde alles heel goed uit en gaf me een rustig gevoel, want normaal heb ik in het begin een klein beetje stress als ga oefenen.
duidelijke uitleg vriendelijke lesgever
Wegens bepaalde omstadigheden heb ik met pijn in het hart mijn opleiding moeten staken. Mijn korte uren met Dirk en de opleiding vielen heel goed mee. Mvg Gunther
Direct oefenen door op de baan te gaan en in het verkeer te zijn. Zo kan je later meer ontspannen achter het stuur zitten.
De rijinstructeur zorgt ervoor dat ik gerust en met weinig stress achter het stuur zit.
Kapellelaan 97
1860 Meise