Alles tegoei uitgelegd en altijd open voor extra vragen of raad
het was uitstekend
Stefaan was top. Heel rustig met de juiste punten voor te verbeteren.
Van begin tot einde werd ik gerustgesteld en heb veel bijgeleerd. De lesgever wilde graag dat ik verbeter en heeft hierbij goed geholpen.
Goed verlopen
leerrijk en tof
De lessen waren zeer goed verlopen en alles was goed uitgelegd door de lesgever Benjamin. Hij kon me heel goed en snel iets bijleren en mijn schrik weg gekregen. Ik raad iedereen het aan om langs te gaan !!
Goeie rijschool ze leggen alles goed uit en vriendelijk Mvg
Zeer vriendelijke ontvangst, aangenaam gesprek, top leraar !!!
Goede en duidelijke begeleiding!
We kozen ervoor om onze zoon te leren rijden met begeleider, maar intussen met tussenpauzes ook een paar keer les te volgen bij een rijschool. Fijn daarbij is dat ik als vaste begeleider mee kon en ook veel kon bijleren over de aanpak. De flexibiliteit waarmee we kunnen kiezen hoeveel lessen en met welke tussentijd is een groot pluspunt.
Aangename ervaring tijdens de lessen
Zeer goede rijschool leren je alles en hebben veel geduld
De rijervaring was echt heel goed. Want alles werd echt heel goed uitgelegd als ik iets niet direct begreep.
Meeste wist ik al maar denk dat is wa losjes was in mijn rij stijl maar was aleen verast door de lesgever
Ik heb mijn eerste 20u les gehad en heb daar voor het eerst leren autorijden. Dankzij de goede uitleg ben ik in 1x kunnen vertrekken
Ik zou altijd verkeerslessen aanbevelen aan iedereen die wil leren autorijden
Mijn ervaring omschrijf ik als zeer leerzaam en ik werd direct op men gemak gesteld, ik vond dat ik heel veel leerde terwijl ik aan het oefenen was.
Ik kon na de 20u les zelfzeker en veilig alleen de baan op. Bij de herhalingsles heb ik nog een paar handige tips gekregen waardoor ik bij de eerste poging mijn rijbewijs heb behaald.
Heel veel bijgeleerd op korte tijd ,ook een top lesgever met veel geduld
Ik was aangenaam verrast. Super sympathieke man. Geeft vertrouwen
Ik had 2 x 4u praktijklessen om dan mijn praktijkexamen te doen.De ene 4u had ik Benjamin als lesgever, een bekwame hulpvaardige jongeman die me goed wegwijs maakte voor mijn BE rijbewijs te behalen.De andere 4u had ik Richard, een iets oudere man die me enkele tips meegaf en me geruststelde dat alles goed kwam.Op de weg nog even de routes die op het examen zouden kunnen terugkomen en de klus was klaar.Op naar het Examen waar Richard me nog even alle manoevres liet uitvoeren en vertelde dat het goed kwam en weg waren we naar het examencentrum, vol moed en geruststellend zo bleek achteraf toen ik mijn papieren in mijn hand kreeg. Geslaagd voor mijn BE rijbewijs
Ik had een positief ervaringen, het was bijna alles goed gegaan. Ik ben 95% tevreden.
Ik had heel veel stress toen ik naar daar reed, maar dat veranderde direct. Ik voelde mij direct op mijn gemak.
Kapellelaan 97
1860 Meise