Rustige en duidelijke begeleiding
Bij aankomst was het duidelijk waar ik mij moest aanmelden en werd ik ook vriendelijk ontvangen aan het onthaal. Tijdens de rijlessen voel ik me in goede handen. Met Olaf aan mijn zijde voel ik me op mijn gemak en veilig op de weg.
Uitstekende lesgever, goede opbouw van de les. Leuk en zeer leerzaam. Een aanrader dus.
Goede rijschool, goede lesgevers
Goede planning en communicatie. Goede rijinstructeur waar ik me op mijn gemak bij voelde
Elke instructeur die ik heb gehad was geweldig. Bedankt aan iedereen om mij te begeleiden in dit avontuur.
Mijn zoon vond de rijlessen goed, kreeg tips, en goed begeleiding naar het examen. Was van de eerste keer geslaagd
Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, zeer aangenaam
Onze zoon was zeer tevreden en had veel minder stress en heeft zonder te veel stress alles heel vlot aangeleerd gekregen . Je zag het direct aan zijn rijstijl . Ook tevreden, geruste ouders hierdoor . Dank u
20 uren met hans top Examen luc nog herhaling gehad voor examen top vent
De lesgever geeft een goeie uitleg. Geeft goeie voorbeelden.
Stijn is een rijinstructeur dat ik aan iedereen die nog rijlessen wilt volgen ga voorstellen.
Een aangename ervaring. De rij-instructeur is ten alle tijde vriendelijk. Ook fijn dat je eerst zelf mag uitproberen met wat theoretische uitleg om vervolgens met wat extra uitleg te oefenen tot het lukt. Op deze manier leer je waar je fouten zitten en hoe je ze kan corrigeren.
Als ik binnekort voor een zwaardere moto wil gaan ik zeker en vast terug kom!
Ik vond de begeleiding geweldig. Zowel bij Tamara als bij Dirk vond ik het heel aangenaam en leuk!!!
Hele fijne ervaring en goede instructeurs!
My experience was very delightful. The instructor is excellent gave me a lot of tips and tricks and in general the hours went very fast. Very reccomended.
vriendelijk de lessen waren duidelijk en ik zou andere mensen traffix aan raden
Ze helpen je goed door goed de regels te overlopen en alles wat we moeten kunnen voor het examen goed te herhalen.
Ik heb 20 uur bij Mario gevolgd en dan 6 uur bij Johnny (op de Mechelsesteenweg). Beide leerkrachten hebben mij zoveel bijgeleerd zonder mij dom te laten voel. Indien ik een fout maakte, zorgde ze ervoor dat ik begreep waarom het een fout was. Bij mijn laatste examenkans (3de keer) was het Benny Herdewyn wie bij mij zat voor het examen en hij was ook een lesgever dat rust en vertrouwen gaf aan de student. Ik heb bij elke lesgever nooit het gevoel gehad van "ik voel me hier niet op het gemak", het zijn top lesgevers en ze helpen echt met het beheersen van de auto en zijn rechtvaardig. Ik had persoonlijk super veel schrik van de eerste lessen omdat ik geen idee had wat ik moest verwachten en dat ik waarschijnlijk zeer domme fouten ging maken. Maar snel besefte ik dat dit niet nodig was. Dus zeker aan te raden!
Ik heb leren rijden via Trafixs met duidelijkheid en attentie.
Veerle. Top instructeur.
Een geweldige lesgever die alles heel luchtig en ludiek uitlegt. Heel veel bijgeleerd en een hele leuke ervaring rijker.
Het begon rustig met een beetje uitleg en dan opbouwend oefenen op het parkour en dan nog een powerpoint voor we de baan op gingen en daarna had je nog 50min tijd om het parkour te oefenen. Echt een toffe leeraar ook
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.