4 sterren: goede service, goed behandeld
Ik heb super mooie salon en eettafel van wit hoogglans laten maken met x poten. Super kwaliteit en netjes gemaakt. Bedankt !
9 November 2018
Oudenbosch
25 October 2018
Katarzyna
Leeuwarden
Ik heb een mooi en degelijk meubel gekregen. Het is precies gemaakt zoals ik had gevraagd. En de prijzen zijn heel betaalbaar. Goed adres!
25 October 2018
J.
Woerden
Eethoek bij Thuins besteld. Ze hebben goed meegedacht met het ontwerp en een fantastisch mooi eindresultaat!
24 October 2018
Gijs
Stadskanaal
Goede service,verkeerde lak werd prima en snel opgelost!
23 October 2018
B
Bedankt voor de beoordeling! Gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen en is het nu helemaal naar wens!
Ik ben super tevreden met mijn tuin set
17 September 2018
Germaine
Esch
Goed advies gekregen over het te kiezen model. Er werd meegedacht met de behoefte van de gebruikers. Ik had best hoge verwachtingen, maar de kwaliteit en afwerking was zelfs beter dan ik had gedacht. Fantastisch bedrijf waar ik vaker gebruik van hoop te maken!
15 September 2018
Berthe-Marie
Apeldoorn
Prachtige tafel, prima kwaliteit! Erg blij met de spullen en levertijd zoals zelf opgegeven. Eigenlijk super te vreden, maar wel 1 groot verbeter punt te melden: de chauffeur die de tafel kwam leveren was alles behalve sympathiek en leverde de zware tafel + bijbehorende bank voor de deur, buiten op straat af.....geen centimeter dichterbij! Weinig hulpvaardig! Jammer.......
12 September 2018
Bianca
Oosthuizen
Bedankt voor je reactie! Wat betreft de levering proberen wij dit op meerdere plekken (website, bevestigingsscherm en mail) zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit kan zo te lezen nog duidelijker en daar gaan we dan ook mee aan de slag!
9 September 2018
Nephthys
Zutphen
Zeer tevreden na levering van de meubels inclusief op maat gemaakte kastplanken. Helemaal wat ik wilde, prachtig product, goede service, en zeer klantvriendelijk !
29 June 2018
Marja
Katwijk zh
7 June 2018
anoniem
Enthousiaste en vriendelijke bejegening. De liefde voorhet vak en het product straalt er van af.
5 June 2018
Dieuwke
Beesterzwaag
Mooi professioneel bedrijf die zijn afspraken na komt. Zeer mooi product mogen ontvangen en zijn er erg blij mee. Een voorbeeld voor velen. Ga zo door!
5 June 2018
R.
Maarssen
Bij Thuins konden wij de tafel bestellen, die volledig naar onze wens werd gemaakt! Wij waren ook zeer tevreden met het eindresultaat! EEN AANRADER DUS!!
7 May 2018
Theo
Hoorn
Tuinset Bonde voldoet aan onze verwachting, snelle en goede levering, goede service., betrouwbaar bedrijf.
5 May 2018
Ineke
Bleiswijk
We hebben een tuintafel van steigerhout besteld, mooie kwaliteit. En werd ook nog eens snel geleverd, prima service!
3 May 2018
Linda
Valkenburg ZH
Bedankt voor je beoordeling!
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe tvmeubel! We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en deze voldoen helemaal aan ons verwachtingen. We gaan onze eettafel ook bestellen bij Thuins.
23 April 2018
Groningen
16 April 2018
P.
Bwk
Prima bedrijf. Ik beveel dit bedrijf zeker aan als je op maat gemaakte meubels wilt.
29 March 2018
Marco
Hoofddorp
Na een vraag te hebben gesteld via de website, werd ik snel terug gebeld door Thuins. Zij konden met wat eigen wensen, de standaard aangeboden producten ook aanpassen. Binnen 3 weken is onze bank perfect geleverd hoe wij het graag wilden hebben!
26 March 2018
Dominic
Rijswijk
Een tafelblad bij thuins laten maken super blij mee. Nette afwerking keurig, ik vind thuis Toppie kan het iedereen aanbevelen
24 January 2018
Ginie
Gasselte
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn dat je blij bent met het blad dat we voor je hebben gemaakt.
Top bedrijf!
20 January 2018