Top!
Snel, super netjes, duidelijke communicatie. Bedankt!
29 August 2020
Kalijn
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 131 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Snel, super netjes, duidelijke communicatie. Bedankt!
29 August 2020
Kalijn
Doorwerth
Snelle reactie op mijn vraag om een monteur en vriendelijk, deskundig medewerkers.
27 June 2020
John Kuiken
Heelsum
Erg blij dat Bosman op korte termijn de klus kon klaren en dat voor een schappelijke prijs.
11 March 2020
Gerrit
Renkum
Op de site staat: 'specialist op het gebied van elektroallergie'. Helemaal waar! Top werk verricht. Wij zijn er blij mee, Marten!
19 November 2019
Ter Keurst
Rijssen
Zeer professioneel en zeer klantgericht
19 October 2019
Bob van der plas
Renkum
Bij een eerste bezoek werden mijn reparatiewensen opgenomen en er werden handige oplossingen voor uitdagingen aangedragen. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden kwam dankzij de vakkundige manier van werken onder ander een doorgebrand kabel in de muur ten voorschijn. Voor bijzondere uitdagingen die een ouder huis met zich mee brengt wist men altijd in goed overleg met mij een oplossing te vinden.
14 September 2019
Karin
Renkum
We kunnen altijd op Marten rekenen en komt zijn afspraken na. Ook tussendoor advies , wordt ad hoc gereageerd . Daarnaast ook een heel fijn mens gewoon. No nonsense😉!
31 August 2019
B&B De IJsvogel
Doorwerth
Precies zoals we wilden, met een goed en kundig advies. Bedankt Marten...…..
24 August 2019
Mat van Boxtel
Gassel
Wij hebben Marten over de vloer gehad voor het moderniseren van de meterkast, en het electrawerk voor de keuken klaar te maken. Dit heeft hij voor een prima prijs, met heldere communicatie erg klantgericht aangepakt. Hij komt professioneel, kundig en nuchter op mij over en zeker een aanrader. Bonus voor z’n persoonlijke houding met tips, en zijn netwerk met andere vakmannen in andere disciplines.
29 July 2019
Menno
Doorwerth
Wederom net werk geleverd, meedenkend en flexibel.
15 July 2019
Edwin
Doorwerth
valt niet zoveel meer te vermelden. Ik vraag me alleen af of kabel aansluitingen op de hoofdschakelaar veilig genoeg zijn gemonteerd. Het is meer een vraag, maar ik zie onder de hoofdschakelaar nog koperdraad. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat dat niet veilig was. Ik ga proberen om je een foto te sturen.
14 July 2019
Hennie
Heelsum
Marten heeft ons goed geadviseerd over de uit te voeren werkzaamheden. Zijn kennis van het type woning hielp daarbij. Hij heeft ons gedurende het uitvoeren van de werkzaamheden op een prettige manier op de hoogte gehouden van de voortgang. De keukeninstallateurs waren erg blij met hoe de elektra is opgeleverd. De werkzaamheden zijn dus naar volle tevredenheid afgerond. Helemaal super!
10 July 2019
Anouk
Doorwerth
Vooraf werd de inspectie duidelijk uitgelegd. Zonder poespas en direct na overleg werden de reparaties uitgevoerd.
9 July 2019
Theo
Renkum
Prettige communicatie en planning, je ziet dat ze weten waar ze mee bezig zijn
15 June 2019
Erwin
Renkum
Zoals altijd: snel reageren op verzoeken, duidelijke afspraken, vakwerk en geen onaangename (prijs) verrassingen. Eerlijk bedrijf!
18 May 2019
Hans
Pegels
Vriendelijk en vakbekwaam. Goede uitleg van de nieuwe groepenkast. Goed bedrijf om afspraken mee te maken.
18 May 2019
Jan Goudriaan
11 May 2019
Raymond Ondersta
Wageningen
Werkzaamheden zijn deskundig uitgevoerd. Prettige communicatie rondom het plannen van de afspraak. Sneller service mbt een storing.
4 May 2019
Ilonne
Wageningen
Goede offerte, werk naar wens aangepast, goede uitvoering van de werkzaamheden
28 April 2019
Wim J.L.
Heeslum
Er is snel op mijn vraag gereageerd. De afspraken en mogelijkheden zijn besproken en aan mijn wensen aangepast. Er is met mijn mogelijkheden qua tijd rekening gehouden en op de dag van de installatie is alles prima en in vriendelijk overleg gerealiseerd. Geen aanmerkingen dus.
14 April 2019
B
21 March 2019
A
Lunteren
Een prettig goed te bereiken bedrijf, die goed werk afleveren voor een eerlijke prijs.
17 March 2019
Bert
Renkum
Wij waren een nieuwe klant, maar toch werd er snel een gaatje in de planning gevonden voor een afspraak. Het probleem werd snel en voortvarend opgelost, erg blij mee!
16 March 2019
C