Filters

4

Slechte service

Dakkapel is meer dan twee maanden geleden geplaatst. Raam werkt niet naar behoren. Na heel aantal keer bellen en mailen is het raam nog steeds niet gerepareerd.

 • Aanbevelen? Nee
10

Meer service dan ik op had durven hopen

Er zullen vast meer bedrijven zijn die goede dakkapellen maken, maar de service van Wiko maakt het verschil. De eerste afspraak voor plaatsing kon niet doorgaan (weercode rood) en Wiko heeft kosten nog moeite gespaard om binnen 3 dagen alsnog de kapel te plaatsen. Personeel meer dan vriendelijk en absoluut vakwerk in de afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en kwaliteit

Vakkundig geplaatst en een mooi eindresultaat. Contact en service was goed en prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapel goede service

Alles is prima verlopen en de communicatie met het bedrijf is uitstekend. Ook de nazorg is goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geholpen, zeer professioneel

Wij hadden lekkage bij de dakkappel. Wiko heeft de oorzaak opgespoord en gerepareerd. Ze hebben het probleem goed uitgelegd voordat ze de reparatie uit gingen voeren. Telefoonisch zijn ze ook goed te bereiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en gigantisch goed vakmanschap

Vanaf offerte tot plaatsing enorm goede communicatie. Vandaag door Frank Ivo en Jeroen een mooi dakkapel geplaatst en de bekleding van het huidige dakkapel vervangen zodat het een mooi geheel is! Wat een staaltje vakmanschap hebben de heren neer gezet! Toppers bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel vriendelijk netjes en vakmanschap

Wij hebben een klassieke dakkapel bij Wiko gekocht en laten plaatsen. Het was voor ons vanaf het begin tot het eind een erg prettige ervaring. Leveren kwaliteit, leven en denken met je mee. En als er iets niet goed gaat, doen ze er alles aan om het in orde te maken en dat alles voor een tevreden klant en een mooi eind product. Mensen met passie voor hun vak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Als alle bedrijven zouden presteren zoals Wiko: top!

Vanaf offertestadium tot plaatsing werd alles adequaat opgepakt, altijd goed bereikbaar, altijd reactie op mail etc. Tweemaal inmeten en offerte meermalen aangepast i.v.m. juiste positionering blind tussenpaneel voor bestaand tussenwandje: geen probleem. Verplaatsing eerste plaatsingsdatum naar nieuwe afspraak werd tijdig aangekondigd. Plaatsing dakkapel was in iets meer dan een halve dag geregeld. En de nalevering van de juiste horren was snel geregeld. Goed product voor een redelijke prijs. Kortom: vakwerk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede dakkapel met goede service

Fijn contact, zorgvuldig in de communicatie, goede kwaliteit voor een dergelijke prijs. Plaatsen was in minder dan een dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

1 woord: Top!

Van offertestadium tot aankoop, inmeten en plaatsen vakkundig en professioneel geholpen. Dit was een top ervaring. Ook tegenvallers snel en adequaat opgelost. Nalevering van ontbrekende horren en schakelaars voor de rolluiken goed geregeld. Komen afspraken na. Dit is hoe je je bedrijf op de kaart zet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

We hebben een dakkapel laten plaatsen.Het contact met Wiko verloopt goed.Ze denken goed mee met de klant.De prijs was ook perfect.We zijn zeer tevreden met ons dakkapel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top bedrijf, zeer tevreden

Het contact met WIKO was suoer. Vanaf het eerste contact tot de aflevering / plaatsing van de dakkapel verliep erg prettig. Geduld met onze - vele - vragen en ook op tijd werden wij geinformeers dat door aanleverings problemen de plaatsing een paar weken later zou plaats vinden. Kortom, wij zijn zeer tevreden met onze super dakkapel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zelden zo'n fijn contact gehad. Daarnaast topresultaat nokverhoging

Van begin tot eind goed contact, meedenkend, goed bereikbaar, betrouwbaar. Ook vergunningtraject en het meedenken met zonnenpanelenplaatsing, heel fijn. Plaatsing van een 5 meter brede nokverhoging duurde nog geen halve dag.

 • Aanbevelen? Ja
9

een mooie nokverhoging en top Service

De communicatie in het offerte traject verliep af en toe wat stroef door de drukte en de stijgende materiaalkosten maar uiteindelijk zijn we er uit gekomen. Door eisen van de gemeente moest het ontwerp worden aangepast, de werkplaats heeft hier super in meegedacht en kwam met een geweldige oplossing. ook bij het inmeten werd er volop meegedacht. het plaatsen verliep voorspoedig ondanks dat de kraan wat vertraging had. wederom alles in overleg en echt op klantwens aangepast. De nazorg is ook super, de in backorder staande nokvorsten zijn alsnog geplaats, alles nogmaals nagelopen en de kozijnen nog even bijgesteld. echt een aanrader !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is top!

Top ervaring met dit bedrijf. Ze namen alle tijd om alles in te meten en een goed begrijpelijk ontwerp te maken. Verder goede communicatie en de plaatsing was sneller gedaan dan wij hadden gedacht. Ook het leveren van informatie voor Welstand van de gemeente Arnhem was goed, zonder problemen is een vergunning verstrekt. Het resultaat mag er zijn: de eerste dakkapel in onze straat. Absoluut de beste prijs/kwaliteit verhouding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit en dito service

Vanaf het begin verliep het contact prettig en professioneel. We kregen goed advies en zelfs tijdens het productieproces konden we nog een aanpassing doen. De plaatsing verliep snel. Ook de nazorg was top. Je merkt dat iedereen betrokken is en trots is op wat ze leveren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede ervaring met Wiko

Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking met Wiko. Er wordt met aandacht geluisterd en meegedacht met mijn ideeën, heel prettig. Afspraken worden nagekomen, dit vind ik daarnaast een heel belangrijk punt. Klantvriendelijkheid is zeker aanwezig. Het ouderwetse 'Klant is koning' is voelbaar aanwezig. De dakkapel zelf is netjes uitgevoerd met hoogwaardige materialen. Bij de plaatsing liep even wat mis maar dit is prima opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie dakkapellen, goede service.

De dakkapellen die we hebben laten plaatsen bevallen zeer goed. In principe is het hele traject van offerte, planning en plaatsing uitstekend verlopen. Als er problemen/uitdagingen ontstonden zijn die in goed overleg opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kwaliteit/prijsverhouding en perfecte service

Reeds ver van te voren de leverdatum aangegeven en ook keurig nagekomen. Plaatsing van het dakkapel (incl. Verwijderen bestaand dakkapel) in 4 uurtjes gedaan. Door miscommunicatie met leverancier een extra kiep/kantelraam verkregen zonder meerprijs incl raamhor. Ook de serviceafdeling voor het plaatsen van een kantelraam keurig volgens afspraak geleverd inclusief het nawer bij het dakkapel. M. A. W. : uitstekend vakwerk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een service

Bij de schoonmaak van het lint van de rolluiken, ging de katrol kapot en konden de luiken niet meer omhoog, Jammergenoeg gebeurde dit in de bouwvak. Gelijk de eerste dag na de bouwvak kwam de monteur langs om de bovenkatrol van de rolluiken te vervangen, hij maakte er gelijk een nieuw (schoon) lint in. Het is snel en netjes gerepareerd. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit dakkapellen

Na het verzamelen van de nodige informatie over het plaatsen van dakkappellen gekozen voor Wiko. Tijdens het vooraf traject was er prima begeleiding en werd er actief meegedacht. Daardoor hebben we een mooi eindproduct neer kunnen zetten! De afwerking is volledig, netjes en mooi, zowel binnen als buiten. Isolatie-dikte is naar huidige standaard en de plaatsing gebeurd met een goed, vriendelijk team die gedurende de dag goed communiceren over de werkzaamheden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, er worden geen concessies gedaan aan materiaal en specificaties. Wij zijn dan ook uitermate tevreden met de 2 dakkappellen die bij ons geplaatst zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapel en prima service

We zijn zeer tevreden met de dakkapel van Wiko. Vanaf de advisering voor aankoop tot het plaatsen verliep naar wens en werd er goed meegedacht. Ook nu nog is een telefoontje genoeg voor vlotte service en wordt er zelfs een aanpassing gedaan aan het dak van de buren. En dit zonder kosten. Helemaal top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar en bekwaam bedrijf

Prima begeleiding en advies. Professionele en nette montageploeg. Men denkt met je mee betreffende maatvoering en uiterlijk, je merkt dat men daadwerkelijk ervaring heeft. Inmiddels al een tweede dakkapel besteld bij Wiko

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapellen en hele fijne en snelle service

Er waren wat problemen met de dakpannen, dit is prima opgelost binnen 3 weken tijd. Erg tevreden over de bereikbaarheid en de oplossing die geboden en nagekomen is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en goed

Vanaf het begin goed geadviseerd en ook in de showroom goed advies gekregen. Uiteindelijke plaatsing van het dakkapel ging soepel en netjes ondanks de februari storm. Aardige vakmensen die wisten waar ze het over hadden. Erg blij met het eind resultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd