Filters

9

Goede kwaliteit/prijsverhouding en perfecte service

Reeds ver van te voren de leverdatum aangegeven en ook keurig nagekomen. Plaatsing van het dakkapel (incl. Verwijderen bestaand dakkapel) in 4 uurtjes gedaan. Door miscommunicatie met leverancier een extra kiep/kantelraam verkregen zonder meerprijs incl raamhor. Ook de serviceafdeling voor het plaatsen van een kantelraam keurig volgens afspraak geleverd inclusief het nawer bij het dakkapel. M. A. W. : uitstekend vakwerk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een service

Bij de schoonmaak van het lint van de rolluiken, ging de katrol kapot en konden de luiken niet meer omhoog, Jammergenoeg gebeurde dit in de bouwvak. Gelijk de eerste dag na de bouwvak kwam de monteur langs om de bovenkatrol van de rolluiken te vervangen, hij maakte er gelijk een nieuw (schoon) lint in. Het is snel en netjes gerepareerd. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit dakkapellen

Na het verzamelen van de nodige informatie over het plaatsen van dakkappellen gekozen voor Wiko. Tijdens het vooraf traject was er prima begeleiding en werd er actief meegedacht. Daardoor hebben we een mooi eindproduct neer kunnen zetten! De afwerking is volledig, netjes en mooi, zowel binnen als buiten. Isolatie-dikte is naar huidige standaard en de plaatsing gebeurd met een goed, vriendelijk team die gedurende de dag goed communiceren over de werkzaamheden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, er worden geen concessies gedaan aan materiaal en specificaties. Wij zijn dan ook uitermate tevreden met de 2 dakkappellen die bij ons geplaatst zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapel en prima service

We zijn zeer tevreden met de dakkapel van Wiko. Vanaf de advisering voor aankoop tot het plaatsen verliep naar wens en werd er goed meegedacht. Ook nu nog is een telefoontje genoeg voor vlotte service en wordt er zelfs een aanpassing gedaan aan het dak van de buren. En dit zonder kosten. Helemaal top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar en bekwaam bedrijf

Prima begeleiding en advies. Professionele en nette montageploeg. Men denkt met je mee betreffende maatvoering en uiterlijk, je merkt dat men daadwerkelijk ervaring heeft. Inmiddels al een tweede dakkapel besteld bij Wiko

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapellen en hele fijne en snelle service

Er waren wat problemen met de dakpannen, dit is prima opgelost binnen 3 weken tijd. Erg tevreden over de bereikbaarheid en de oplossing die geboden en nagekomen is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en goed

Vanaf het begin goed geadviseerd en ook in de showroom goed advies gekregen. Uiteindelijke plaatsing van het dakkapel ging soepel en netjes ondanks de februari storm. Aardige vakmensen die wisten waar ze het over hadden. Erg blij met het eind resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!

Ongeveer 4 jaar na plaatsing van ons dakkapel moest er een lamel vervangen worden van het rolluik. Monteur was op tijd, werkte netjes en heeft geen kosten in rekening gebracht. Het rolluik werkt weer super. Fantastische service. Een aanrader om een dakkapel bij Wiko aan te schaffen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal naar wens

Fijne monteurs waarmee het goed schakelen was. Maar ook op voorhand met de verkoper. Al met al alles naar wens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over onze nieuwe dakkapel

Enkele maanden geleden is onze nieuwe dakkapel geplaatst. We zijn erg tevreden over de manier van meedenken voordat er een definitieve tekening werd gemaakt. Men weet bij Wiko precies wat de mogelijkheden zijn en welke overwegingen handig zijn om te overdenken. Het plaatsen verliep prima en vlot. Alles werd naderhand keurig opgeruimd en de ontstane ruimten werden keurig netjes achtergelaten. Kortom het hele traject van bestelling tot afronding verliep naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
10

alles vlekkeloos verlopen

De jongens waren keurig op tijd en hebben net werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie kwaliteit dakkapel en goede nazorg

Wiko is een prettig bedrijf. Ze reageerden snel op een offerte aanvraag en waren toen de enige die vooraf langs wilde komen om het mijn wensen te bespreken. Ze denken mee met de klant en geven goed advies over wat wel en niet te doen. De medewerkers die uiteindelijk de dakkapellen installeren zijn kundig en werken vlot. Uiteraard gaat niet alles goed, maar dat wordt serieus opgenomen en naar tevredenheid opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit werk, door een topteam!

Wij hebben onlangs een Wiko Dakkapel laten plaatsen, waar we nu elke dag van genieten. Van begin tot het einde goed geholpen door het team van Wiko. Na een fijn gesprek hebben we een offerte opgevraagd. Deze was duidelijk en compleet. Na akkoord was het wachten op het plaatsen. Het team wat de dakkapel plaatse was netjes en vriendelijk. Binnen een halve dag konden wij starten met afwerken. Top bedrijf met snelle en goede service, uitgevoerd door een team professionals.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

14 jaar geleden dakkapel laten plaatsen. Nog steeds naar volle tevredenheid. Van de week hebben ze een versleten rolluikband vervangen, ondanks ver buiten garantie geen kosten berekend. Heel netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute kwaliteit!

2 weken geleden heeft een team van Wiko ons dakkapel geplaatst en dat werd op een zeer professionele wijze uitgevoerd. Het team was kundig, vriendelijk en uitermate professioneel. Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Wij zijn heel erg tevreden! In één dag hebben ze bij ons twee prachtige dakkapellen geplaatst. Wiko heeft ons vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing goed geadviseerd, de communicatie was zeer prettig en de service was ronduit uitstekend! . Aanbevelen?

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden met dit professionele bedrijf

jl. vrijdag een mooie dakkapel geplaatst. Afspraken zijn prima nagekomen en de medewerkers zijn zeer vakkundig en vriendelijk. We kijken met plezier terug op onze keuze voor Wiko!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles top

Goede prijs Goed product Professionele installatie

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en vakkundig!

Wij hebben onlangs een 2e dakkapel laten plaatsen door ditzelfde bedrijf. Zijn zeer tevreden met het resultaat en de adviezen. Wat ons betreft een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en top resultaat

Zeer tevreden met het resultaat, van vergunningen aanvraag tot afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superblij met onze dakkapel en de uitstekende service

Goede contacten met Wiko, goede uitleg, ze denken mooi mee in het hoe en wat. Dag van plaatsing op tijd aanwezig, snel en vakkundig werk met vriendelijk personeel. Doen niets klakkeloos maar denken in het proces wederom mee hoe ze de zaken zullen plaatsen, wat wel en wat niet. Wij genieten nu van enorm veel ruimte op onze zolder dankzij Wiko!!

 • Aanbevelen? Ja
4

Slordig werken

Ontevreden. Constructieberekening werd pas na herhaaldelijk aandringen uitgevoerd. Dragende tussenuur werd pas na veel discussie opgehoogd met steen (ipv hout), en dakkapel is niet waterpas geplaatst (behoorlijk scheef). Geen aanrader.

 • Aanbevelen? Nee
10

vakkundig en betrouwbaar

Voorlichting en bespreken mogelijkheden voor een dakkapel (twee huizen onder één kap) in alle rust en er werd actief meegedacht. Ze nemen het gehele proces voor hun rekening: inmeten, vergunning aanvragen, kraan regelen, afval wegvoeren. Alles is vlot en professioneel in één dag verlopen, we zijn dik tevreden. Nalevering horren ook prima. Vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Van denken over een nieuwe dakkapel tot levering en plaatsing zeer tevreden. De voorlichting dmv film en alle verdere communicatie is heel erg goed. Betrouwbaar adres voor mensen die met dakkapellen te maken krijgen en een aanbeveling van mij is hier dan ook op zijn plaats.

 • Aanbevelen? Ja
10

vakmensen

Bij ons is een mooie dakkapel geleverd. Goede kwaliteit en leuke vakmannen die de dakkapel kwamen zetten. Communicatief, meedenkend, informatief, vakkundig en netjes. Top! Ook de kraanmachinist was een fijne gast. Erg leuk dat ze meededen met de lunch, dat was erg gezellig en ontspannen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd