A.
Heeft een totaal van 191 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,1
Review overzicht
A.
Den Haag
PBNA is behulpzaam, denkt mee. We krijgen altijd snel en duidelijk antwoorden op vragen.
K.
Woerden
Zeer klantgericht, PBNA denkt in mogelijkheden en is flexibel.
25 January 2021
Hielke
Lekkum
De uitleg welke we van PBNA hebben gehad was duidelijk. ik heb er zelf nog geen ervaring mee gehad of hierin mee gewerkt.
22 January 2021
Catherine
Nijmegen
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en wordt altijd naar tevredenheid geholpen. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van PBNA
21 January 2021
Said
Venlo
Goed voorwerk/communicatie en snelle afwikkeling m.b.t. uitslagen Vooral doorgaan
21 January 2021
M.A.M.
Doetinchem
Duidelijke uitleg.
2 October 2020
Bertus
Spijkenisse
Leerboek zou verbeterd moeten worden qua compleetheid en overzichtelijkheid.
27 September 2020
Albertus
Appingedam
Beste Albertus,
Zoals we vorige week aan je hebben gemeld, hebben wij een verkeerde geboortedatum via het opleidingsinstituut doorgekregen. Tijdens het examen controleert de examinator de persoonsgegevens aan de hand van het ID-bewijs. Tevens vragen wij aan iedere kandidaat om de door ons verwerkte gegevens correct zijn. Helaas heeft deze dubbele controle door jou en onze examinator de vervelende fout in jouw geboortedatum niet voorkomen.
Wij hebben uw gegevens in het CDR al aangepast en zullen een diploma natuurlijk zonder kosten vernieuwen, zodra wij het via jouw opleidingsinstituut hebben ontvangen.
Graag tot over 10 jaar bij het volgende VCA examen. Groet Frans Hiddink
Het idee van vca-uitslag.nl zou voor bedrijven een uitkomst kunnen zijn, mits de zoektresultaten compleet zouden zijn. Dat is nu niet het geval want van veel mensen komen op vca-uitslag.nl certificaten voor die op cdr.ssvv.nl/ niet voorkomen en andersom. Ook zijn er op cdr.ssvv.nl/ meer mensen te vinden dan op vca-uitslag.nl en speciale leestekens vormen denk ik ook een probleem op vca-uitslag.nl.
29 March 2020
Erwin
Vlissingen
Beste Erwin,
Het klopt dat VCA-uitslag niet een compleet beeld geeft van alle geslaagde kandidaten en medische keuringen in Nederland. PBNA heeft VCA-uitslag ontwikkeld voor een snelle, betrouwbare service aan onze kandidaten en hun werkgevers.
Nog voordat het VCA of SOG-diploma in huis is, hebben ze naast de officiële uitslag ook het digitale pasje met een link naar het CDR.
Verschillen tussen het CDR (van SSVV) en VCA-uitslag (van PBNA):
• In VCA-uitslag staat de uitslag van alle kandidaten (geslaagd en gezakt) van PBNA en in het CDR staan alleen de geslaagde kandidaten van alle examencentra;
• De officiële uitslag is sneller beschikbaar in VCA-uitslag dan in het CDR;
• Het digitale pasje is gekoppeld aan VCA-uitslag met daaronder een link naar het CDR;
• Het CDR is de officiële en landelijke database voor geslaagde VCA en SOG-kandidaten.
Veel succes met het opbouwen van een complete database voor jouw werkgever.
Frans Hiddink - PBNA
Mooie ruimte in Den Haag, fijn scherm. En de meneer die examen afnam was vriendelijk en correct en leefde met je mee. Gelukkig ben ik geslaagd .
12 December 2019
Cynthia
VERLOOP
Goed les gekregen en een leuke dag. Goed verzorgd. Weer wat opgestoken.
5 December 2019
Wiel
Meijel
+Lehrmittel waren hilfreich. +Prüfungszeit mehr als ausreichend! -Seminarleiter hatte während der Prüfung noch etwas ergänzen müssen.
4 December 2019
Peter
BERLIN
Zeer positief
3 December 2019
Yassir
Middelburg
Door die cursus werk je beter en veileg want wat vca doet is goed ga zoo door
9 November 2019
abdullah yilmaz
denhaag
Prima voor elkaar, snel geregeld, kwaliteit is goed. Werknemers zijn tevreden.
8 October 2019
Hugo
Almelo
Wij hebben met PBNA een contract voor onze medewerkers die het VCA basis of VCA Vol Certificaat moeten halen. Dit verloopt naar wens.
7 October 2019
N.J.T.
Leidschendam
Ik kreeg op een goede manier antwoord op mijn vragen.
9 September 2019
Henny Stakenburg
OSS
Een partij die een verlengstuk van ons bedrijf is.
3 September 2019
marion
helmond
Alles was duidelijk, ging vlot en verliep soepel.
7 August 2019
Sjoerd
Zwijndrecht
Zonder oefenen meteen geslaagd.
1 August 2019
Charrel
AMSTERDAM
Alleen boek gelezen goede uitleg
27 July 2019
Heel goed
26 May 2019
Saddam
Leiden
Ik heb het examen VOL-VCA 2 keer gedaan, ik woon in Nederland al 4 jaar, daarom heb ik het examen moeilijk gevonden. maar uiteindelijk ben ik geslaagd.
23 May 2019
Ali
Lelystad
Goede service, behulpzame medewerkers die meedenken met ons. Zeer prettige samenwerking.
6 May 2019
mevrouw Meijer