N.V.T
voor wat betreft de volgende vraag: in contact gekomen met jullie via mond tot mond reclame. Ondanks alle (digitale) PR, nog steeds een perfecte, kosteloze reclame. Misschien een blokje aan wagen!!
Ga zo door
Gaat goed zo.
Geen opmerkingen !
momenteel niet...................... of toch klein puntje; volgende keer graag duidelijk maatvoering van kleding. wil nog wel eens afwijken van normale europese maatvoering.
NVT
nvt.
geen
beveelt u Erik Kuiper aan?, Ja, Nee, Daar zou bij moeten staan NVT, want dat is hier niet van toepassing.
Snelle reactie !
bestelling door gegeven en in no time een voorbeeld in mail ontvangen en na goed keuring werd het ook op zeer korte termijn afgeleverd en het resultaat is echt uitstekend dus Top service en kwaliteit .
kalenders veels te laat , al in juni besteld zijn er nog niet
Erik Kuiper is een fantastische vent die zich goed kan verplaatsen in de behoefte van de klant. Daarnaast heeft hij het vinger spitze gevoel waardoor de klant bij hem de order besteld. Erik Kuiper relatie geschenken is gewoon een bedrijf waar de VENT de TENT maakt.
n.v.t.
nvt
Wij hebben het telefonisch gehad over een 'senseo' -kopje. Ivm moeilijke of langere levertijd is er een alternatief aangeboden. De nu geleverde mokken zijn wel wat groter dan de bedoeling was. (maar wel mooi)
Het product is naar wens geleverd en een keurige levertijd.
Vriezendijk 38
7683PL Den ham ov
Erik Kuiper Relatiegeschenken is al vele jaren actief met de verkoop van promotionele artikelen, drukwerk, bedrijfskleding, promotionele kleding, sportkleding en sportprijzen. Naast kwaliteit, een correcte levering en scherpe prijzen, hechten wij er veel waarde aan om ervoor te zorgen dat uw naam en/of logo op de juiste manier wordt/worden afgebeeld op de door u bestelde producten. Met een gemotiveerd team, bestaande uit 17 personen, wordt de markt in heel Nederland bewerkt. Elke werkdag zijn er 4 verkoopsters onderweg om u te adviseren over het assortiment of om kleding te laten passen. Wenst u bezoek van een verkoopster mail of bel ons dan even voor een afspraak.