Ik bel Jos Mannessen en hij regelt het met team EKR!
Jenette heeft zoals altijd heel vriendelijk en snel geholpen de juiste gewenste artikelen te vinden en in bestelling te nemen. Hartelijk dank! Eduard de Bruijn - AutoFirst Smalbraak Epe B.V.
Nieuwe mokken nodig voor op kantoor en als geschenkje: we kregen een proefset opgestuurd, deze was geheel naar onze verwachting.
Bij Erik Kuiper denken ze met je mee. Er is bijna altijd een oplossing voor elke klant.
bij Erik Kuipers relatie geschenken werken ze top. Vullen ze wensen prima in en worden zaken snel en accuraat geregeld.
Snel geleverd en volledig naar wens! Super bedankt.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen
Altijd korte lijnen en super geholpen.
zie hierboven
door problemen met levering naar hun toe, is alles uit de kast gehaald om ons op tijd te kunnen voorzien van de bestelde artikelen. Ze kwamen het zelfs langs brengen! GEWELDIG
Top service en snelle levering
Snelle uitlevering na bestelling
Topkwaliteit & -service
Martin bril die de vlaggetjes ontworpen heeft voor McDonald's verdient een bonus wat een top ontwerper!
Prettige samenwerking staan altijd voor je klaar.
goede service
Mijn ervaring is goed
Wij doen al meer dan 30 jaar zaken met met Erik Kuiper. Ze hanteren altijd een zeer nette prijs /kwaliteit verhouding met correcte levering .
Via de webportal mijn bestelling geplaatst, deze werd snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen!
Graag paas en kerstpakken eerder kenbaar maken dat juli leveren concurrentie geef al vroeg aan dat we moeten bestellen anders is het op.
Wij doen al een aantal jaren goede zaken met de firma Kuipers. Zowel bedrijfskleding als drukwerk. Prima geregeld tegen scherpe prijzen! Wij blijven klant.
Alle bestellingen goed en op tijd geleverd. Goede en degelijke kwaliteit kleding.
Product van kwaliteit
Super geregeld
Vriezendijk 38
7683PL Den ham ov
Erik Kuiper Relatiegeschenken is al vele jaren actief met de verkoop van promotionele artikelen, drukwerk, bedrijfskleding, promotionele kleding, sportkleding en sportprijzen. Naast kwaliteit, een correcte levering en scherpe prijzen, hechten wij er veel waarde aan om ervoor te zorgen dat uw naam en/of logo op de juiste manier wordt/worden afgebeeld op de door u bestelde producten. Met een gemotiveerd team, bestaande uit 17 personen, wordt de markt in heel Nederland bewerkt. Elke werkdag zijn er 4 verkoopsters onderweg om u te adviseren over het assortiment of om kleding te laten passen. Wenst u bezoek van een verkoopster mail of bel ons dan even voor een afspraak.