Prettige samenwerking
Zeer tevreden.
Goed telefonisch contact en overleg
nvt
Fijn bedrijf, komt de gemaakte afspraken goed na.
Wij zijn al jaren klant bij Erik Kuiper naar alle tevredenheid.
Snelle en goede levering, mooi eindresultaat (glazen vlam)
zeer prettig contact
Levering duurt wat lang. Verder gewoon goed.
Goed mailverkeer, wordt goed op de hoogte gehouden. Ook telefonisch goed te bereiken / te spreken.
Alles verloopt perfect. Eigenlijk is alles goed, doorgaan zo.
Vakkundig, vlot, vertrouwd.
Snelle correctie afwerking
Snelle en deskundige offerte afhandeling.
Je wordt prettig, snel en duidelijk geholpen. Erg tevreden. Ga zo door!! Groet Karin
prima bedrijf
nvt
Uitgebreid assortiment en snelle service en goede prijs
Helaas waren de parka's die we besteld hadden niet meer in alle maten leverbaar, maar super opgelost door de mensen van Erik Kuiper! TOP!!
sleutel hangers besteld en zijn super mooi
Contact is altijd goed, denken mee en denken altijd in oplossingen.
Goed contact met Sabrina, ze is ter zake kundig en komt afspraken goed na.
Prima samenwerking!!
Mooi bedrijf! Met prima service
Goede en snelle service.
Vriezendijk 38
7683PL Den ham ov
Erik Kuiper Relatiegeschenken is al vele jaren actief met de verkoop van promotionele artikelen, drukwerk, bedrijfskleding, promotionele kleding, sportkleding en sportprijzen. Naast kwaliteit, een correcte levering en scherpe prijzen, hechten wij er veel waarde aan om ervoor te zorgen dat uw naam en/of logo op de juiste manier wordt/worden afgebeeld op de door u bestelde producten. Met een gemotiveerd team, bestaande uit 17 personen, wordt de markt in heel Nederland bewerkt. Elke werkdag zijn er 4 verkoopsters onderweg om u te adviseren over het assortiment of om kleding te laten passen. Wenst u bezoek van een verkoopster mail of bel ons dan even voor een afspraak.