Goed geholpen bij de keuze en het uitzoeken van mijn nieuwe werkkleding.
Al jaren een goede ervaring mee. Als er onverhoopt probleempjes zijn dan worden ze keurig opgelost. Een goed, degelijk bedrijf met mooie nuchterheid uut 't oosten.
als goed geregeld
De bestelling was snel geplaatst en werd snel geleverd.
Heel vriendelijk en denken goed met je mee.
Bedankt voor de snelle levering
TOP
Prima , alles zoals afgesproken
Ik heb een enorm goede ervaring met erik kuiper relatie geschenken. Ik kreeg heel snel antwoord op mijn vraag, waaruit er een offerte kwam. Waaruit een bestelling kwam die ook nog eens reuze snel geleverd werd. Voor relatiegeschenken raad ik erik kuiper aan!
Het Duurt Verschrikkelijk lang de bestellingen. Meerdere malen gewoon akkoord gegeven. en vervolgens een maand later nog een mail sturen of deze nog eens akkoord kan gegeven worden. en vervolgens zo 2 maanden verder met een bestelling die dan pas aankomt.
Goedemorgen, Vervelend dat je dit zo hebt ervaren, want we proberen er alles aan te doen om je bestelling vlekkeloos en snel in behandeling te nemen. Onze werkwijze is dat we na een bestelling altijd een digitale drukproef naar de klant mailen ter goedkeuring en als we hierop binnen enkele dagen geen reactie ontvangen, dan sturen we inderdaad een of meerdere reminders via de e-mail met het verzoek om een reactie. Dit alles doen we om ervoor te zorgen dat we je bestelling snel in productie kunnen nemen en dus snel kunnen uitleveren. In dit geval is er volgens onze gegevens door jullie niet (tijdig) gereageerd op de drukproeven (ca. 2-3 weken later) en dat zorgt dan inderdaad voor vertraging van de levertijd. Dus onze excuses als je dit zo hebt ervaren, we zullen proberen om dit bij eventuele toekomstige bestelling in de gaten te houden voor jullie. Met vriendelijke groet, Michel Tigelaar
Gewoon goed
x
Altijd keurig in orde.
Fijn bedrijf, hebben tijd voor je.
Nieuwe kentekenplaathouder met opdruk besteld. Goede service, kwaliteit en prijs.
ziet er goed uit.
Prima service, Worden netjes geholpen
Al jaren klant bij Erik Kuiper, zowel kleding als promotiemateriaal bij ons bedrijf. Persoonlijk en altijd meedenkend !
Zeer goed.
"Shirts met uitstraling en een ludieke afbeelding" was onze belofte aan collega Jeffrey. Samen met vrienden is hij fanatiek darter. Wij vinden het als werkgever leuk ook om hem daarbij te supporten middels mooie wedstrijdshirts. Samen met Erik Kuiper is dat uitstekend gelukt!
Wij bestellen regelmatig spullen bij jullie (kleding, pechpassen, onderhoudsboekjes etc.) We ervaren regelmatig dat bestellingen vergeten worden of kwijt raken. Bij de laatste 3 bestellingen ging het 2x fout. Als je belt dan wordt je vriendelijk te woord gestaan en wordt het meteen opgelost.
Alles erg netjes en zeer goed en snel geregeld. Altijd vriendelijk zodra ik contact heb met ze.
Eric en z’n team zijn een prima bedrijf kom er al jaren.
De sleutelhangers zien er erg netjes uit snel geleverd en volgens afspraak bedrukt ik ben er erg blij mee
Fijne mensen, die echt met je meedenken, goede service, gemontiveerd team..
Vriezendijk 38
7683PL Den ham ov
Erik Kuiper Relatiegeschenken is al vele jaren actief met de verkoop van promotionele artikelen, drukwerk, bedrijfskleding, promotionele kleding, sportkleding en sportprijzen. Naast kwaliteit, een correcte levering en scherpe prijzen, hechten wij er veel waarde aan om ervoor te zorgen dat uw naam en/of logo op de juiste manier wordt/worden afgebeeld op de door u bestelde producten. Met een gemotiveerd team, bestaande uit 17 personen, wordt de markt in heel Nederland bewerkt. Elke werkdag zijn er 4 verkoopsters onderweg om u te adviseren over het assortiment of om kleding te laten passen. Wenst u bezoek van een verkoopster mail of bel ons dan even voor een afspraak.