Via de website kon kiezen uit verschillend promotiemateriaal. Ik denk dat je altijd wel iets kan vinden dat bij je bedrijf past! Ik ben erg blij met de bedrukte potloden met gum, ze werken fijn en het logo is staat er ook mooi op. Snelle levering.
Erik Kuiper relatiegeschenken heeft een breed assortiment, goede service en de producten zijn van hoge kwaliteit.
Prima producten en netjes geleverd
goede afspraken en snelle service
behulpzaam via telefoon en mail
Weten wat ze doen TOP
snelle levering. Je kan dan direct door.
mooie producten en goede service ! En altijd goed contact met de vertegenwoordigster.
Komen netjes de afspraken na.
Pakketten in een te grote doos verpakt waardoor ze beschadigd zijn geleverd.
Goed contact, alles snel geregeld en bezorgd. Erg tevreden mee!
Top bedrijf
Goed advies ontvangen. Duurste product in assortiment was niet het beste voor ons . Netjes telefonisch advies gekregen om de goedkopere te kopen.
Producten altijd naar tevredenheid
Hier mooie reviewkaartjes laten maken!
Simpel en snel een afspraak gemaakt met Erik Kuiper relatiegeschenken en na een bezoek van buitendienst vertegenwoordigster Sabrina aan ons bedrijf in 1 keer al onze wensen duidelijk in kaart gebracht en direct aansluitend onze bestellingen kunnen regelen zonder gedoe en nawerk.
Denken mee, eerlijk advies, snelle levering en altijd aardig en beleefd.
Snelle levering en plezierig personeel die je klantgericht te woord staan
Fijn bedrijf om zaken mee te doen, zeer tevreden.
Nieuwe kleding besteld, jassen, sweater, T-shirts. Alles volgens afspraak geleverd en keurig op tijd. Goed geregeld dus, bedankt team Erik Kuiper.
de vrachtkosten wel duur?
Alles prima geregeld
Na een telefoontje kwam er gelijk iemand langs om de boel te laten zien en toen hebben we het maar gelijk alles besteld
Mooie kwaliteit Netjes geleverd
Vriezendijk 38
7683PL Den ham ov
Erik Kuiper Relatiegeschenken is al vele jaren actief met de verkoop van promotionele artikelen, drukwerk, bedrijfskleding, promotionele kleding, sportkleding en sportprijzen. Naast kwaliteit, een correcte levering en scherpe prijzen, hechten wij er veel waarde aan om ervoor te zorgen dat uw naam en/of logo op de juiste manier wordt/worden afgebeeld op de door u bestelde producten. Met een gemotiveerd team, bestaande uit 17 personen, wordt de markt in heel Nederland bewerkt. Elke werkdag zijn er 4 verkoopsters onderweg om u te adviseren over het assortiment of om kleding te laten passen. Wenst u bezoek van een verkoopster mail of bel ons dan even voor een afspraak.