4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks persoonlijke en slechte weersomstandigheden heeft Denny toch de hoge kwaliteit geleverd welke ik van een vakman verwacht. Mijn huis kan er weer jaren tegen. Verder kan ik hier van alles over hem gaan schrijven hoe goed hij is, maar ik zou zeggen huur hem in en hij zal je niet teleurstellen.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Sikkens verf is de topper onder de verfsoorten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Denny werkt zeer nauwkeurig en levert echt heel goed vakwerk. In het najaar meteen binnenschilderwerk voor boven verdiepingen afgesproken.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? erg goede ervaringen bij binnen schilderwerk woonkamer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel bedrijf met duidelijk liefde voor het vak. Vakkundig werk afgeleverd en met de grootste zorg uitgevoerd. Uiterst tevreden met het resultaat!

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Buitenschilderwerk had grondig onderhoud nodig!

Keurig schilder werk.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Toevallig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring mat Danny, netjes en goed werk geleverd.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? kwaliteit van de buitenduurzaamheid van Sikkens producten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super positieve ervaring met schldersbedrijf van Ark. Ze zijn heel vakkundig, werken heel netjes en zijn prettig in de omgang. Zal bij een volgende schilderklus graag weer gebruikmaken van hun diensten.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Het moest grondig gebeuren en had alle vertrouwen in de werkwijze van van Ark die het volgens het sikkens protocol uitvoert met 3 lagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het schilderwerk was zeer nodig, en het resultaat is boven verwachtingen! We zijn aangenaam verrast! Goede reparaties aan de muren, nette afwerking, hart voor hun werk.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Aanbevolen door aannemer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakmanschap en deskundigheid zijn de woorden die passen bij Denny van Ark. Onze woonkamer keurig geschilderd. Wij zijn zeer tevreden. Een aanbeveling waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Denny heeft al eerder schilderwerkzaamheden voor ons verzorgd tot volle tevredenheid. Daarom ook weer voor deze klus voor hem gekozen. Denny werkt netjes, precies en levert zeer goede kwaliteit. Daarnaast communiceert hij duidelijk en hij komt zijn afspraken na. Kortom: wij zijn erg tevreden.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Ik heb niet per se voor een Sikkens Quality Painter gekozen. Ik heb voor een goede schilder gekozen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig onze hardhouten trappen gelakt. Ook buiten nog e.e.a. bijgewerkt. Kan goed met hem overleggen. Ook keurig op tijd. Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er word vakkundig te werk gegaan. Gedurende de klus wordt er uitgelegd wat ze aan het doen zijn (denk hierbij aan schuren, reinigen,eerste laklaag etc). Ook krijg je uitleg over het onderhoud na het schilderen zodat je langer plezier hebt van het schilderwerk. Weinig tot geen last gehad dat ze bezig waren. Al met al positieve ervaring en voor herhaling vatbaar.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Kwaliteit schilderwerk gezien bij de buren en hier zeer over te spreken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via via is Denny van Ark aanbevolen als schilder. Hij maakt zeker waar wat ik van zijn schilderwerk verwachtte. Vakwerk! Denny werkt erg netjes. Ondanks dat het weer niet mee zat is het schilderwerk niet afgeraffeld. Het huis zit aan de buitenkant helemaal strak in de lak en de deuren glimmen als een spiegel! Helemaal blij mee.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Heb gekozen voor Denny van Ark en die gebruikt Sikkens.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van Ark schilderwerken zijn schilders die net en betrouwbaar werk afleveren van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Niet meer, niet minder.

Uitstekend.

• Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Goed aanbevolen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werken netjes en ook nog met kitten en gronden wat je niet zoveel meer ziet bij schilderbedrijven. Komt z'n afspraken na! Echt een aanrader!

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Hij heeft eerder bij ons netjes geschilderd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben door van Ark schilderwerken de buitenkant van onze woning laten schilderen. Denny is een zeer bekwame vakman. Hij werkt keurig en is plezierig in de omgang. Het eindresultaat is prachtig geworden. Wij bevelen hem dan ook zeker aan!

• Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Vanwege de kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vakkundige wijze van werken met hoogwaardig afwerkingsniveau. Daarbij ook plezierig in de communicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Buitenkant woning laten schilderen. Van der Ark gaat tot het uiterste. Neemt niet genoegen met een een cijfer 9 voor zichzelf maar gaat echt voor een 10. Wat een super kwaliteit levert deze man. Hij is netjes in zijn werk, fijn in de omgang. Een aanrader voor een ieder die een vakman zoekt.

• Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gestuukte plafonds door van Ark laten spuiten. Het resultaat is prachtig geworden! Eindresultaat een mooi strak plafond. Daarnaast viel mij op dat alles keurig netjes werd afgeplakt en met zorg werd behandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wederom goed! Vorig jaar is het huis binnen goed door Denny onderhanden genomen. Nu was het echt tijd voor buiten. Uitstekend gedaan!! We zijn weer voor jaren klaar!!

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Hebben niet bewust voor een Sikken Painter gekozen maar voor de kwaliteit van Denny!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De start liet even op zich wachten echter na een korte winter check werd ons door Denny gegarandeerd dat het tot het voorjaar zeker geen probleem was. Nu is de klus klaar en we moeten zeggen het huis is het stralende middelpunt van de straat. Denny werkt netjes komt op tijd en is vriendelijk in de omgang. Daarnaast is hij ook een vakman die weet waar hij over praat.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Goede ervaring met binnen schilderwerk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super tevreden over het resultaat. Je merkt aan alles dat Denny het schilderen in zijn DNA heeft. Een echte vakman, zoals je ze tegenwoordig niet meer veel tegenkomt. En daarnaast ook nog eens buitengewoon prettig in de omgang. Wat typerend is voor Denny zijn grondige werkwijze, dat hij helaas door de drukte niet meer voor de winter aan ons huis toekwam. Maar vervolgens wel de moeite nam om het huis winterklaar te maken, zodat deze winter het houtwerk niet onnodig te lijden had!

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Een aantal offertes laten maken waarbij met name de vakmanschap en bijvoorbeeld het aantal verflagen bij Denny van een hoger niveua was

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkt netjes, strakke afwerking, beleefd voorkomen. Geeft advies wanneer er iets vervangen moet worden, schildert er niet gewoon overheen en komt liever een keer terug wanneer het vervangen is. In ons geval een glaslat en een deur. Werd door anderen aanbevolen en ga ik op mijn beurt ook weer doen.

• Totaal oordeel
  • Bereikbaarheid (telefoon, e-mail) N.v.t.
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Zekerheid van kwaliteit duurzaamheid schilderwerk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Denny is een vakman met oog voor detail. Na alles keurig te hebben afgeplakt, heeft hij al het houtwerk zorgvuldig geschuurd. Denny heeft alles met de kwast tot drie keer toe geschilderd. Het ziet er super strak uit !

• Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Komt de afspraken na, zelfs na een jaar. Schildert niet het hout verrot is en adviseert eerst dit te laten maken Je kunt hem altijd bellen als er iets is

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Vanwege kwaliteitsverf

Blauwgras 34

3994MJ Houten